Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • DS39

    nagyúr

    válasz Cs1csó #164357 üzenetére

    Igazából semmi, inkább régimódiság, csak arra használok külön appot, amit sokszor használok, napi szinten akár többször is.

    Mindenesetre ez a probléma rejtélyes, mert más oldalon ahol be kell jelentkezni, nem tapasztaltam ilyet. (A szövegjavítási beállítások is azonosak, és miért pont a jelszó mezőben javítaná ki automatikusan a Gboard, máshová beírva nem teszi...)

    Együtt tudok vele élni, mert miután elsőre hibát dob, másodikra nem is erőltetem, nehogy kitiltson, egyből a bemásolás opciót használom, és egyből jó lesz.

    Inkább csak a technikai rejtély miatt tettem fel a kérdést, hátha van valakinek tippje pl. arra, hogy az ilyen kicsillagozott mezők tartalmát hogyan lehet megnézni, ha maga az oldal erre nem ad opciót. (Mert ezen felül az OTP IT osztályán tudnák megmondani, hogy milyen adat megy át szerver oldalon.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák