- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #149799 üzenetére
Éjjel gondolom alszol, szóval akkor simán letölthetsz mondjuk 3-4 alkalommal egy Linux ISO-t.
Ezt a kérdést tetted fel: "Vagy, tud vki olyan appot, ami különösebb állítgatás nélkül, "csak úgy" a háttérben képes elfogyasztani naponta több gigát?"
Itt szó sem volt az említett feltételekről, de még ha ezekre szükséged is van, akkor sem lesz rá jobb alternatíva az automatizálón kívül. Vagy szerinted direkt írtak ilyen programot, mert olyan sok embernek van rá szüksége?
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #149798 üzenetére
Mármint, hogy automatizáltan húzogassak le adatot tárhelyről? Rosszul esik a feltételezés, hogy ez nekem nem jutott eszembe. De, ezt nem is olyan egyszerű automatizálni. Csak töltőn menjen, csak kikapcsolt kijelzőnél, csak honos hálón, csak, ha nem megy vmi audió stream, vagy más letöltés, stb, stb. Red Free csomagban vagyok, 10Mb/s a plafon. Csak akkor ereszthetem el a letöltést, ha nem kell más netes tevékenységhez a teló.
-
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #149786 üzenetére
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.systemErre a háromra gondoltam. Nem fogod őket a telefonon a menüben megtalálni, ha az alkalmazások listájában megjelenítteted a rendszeralkalmazásokat akkor talán ott lesznek de a MIUI saját appkezelőjéből tiltani se lehet (nemhogy törölni..). Root-al persze pikk-pakk megvagy vele.. de ha nincs root akkor megpróbálhatod az Android féle saját csomagkezelővel vagy adb-vel tiltod le (adb shell pm disable-user --user 0 [csomagnév]) vagy pl. a Xiaomi ADB/Fastboot tool-al PC-ről.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
EAndrew #149763 üzenetére
Pontosítok: root nélkül csak részleges megoldás van, a Helium képes beállításokkal együtt menteni azokat az alkalmazásokat (vagy csak a beállításokat), ahol ezt az adott app fejlesztője nem tiltotta le. Alapesetben a belső tárhelyre ment, emlékem szerint a saját könyvtárába, de ezt utána persze kirakhatod egy SD kártyára.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Fall-N #149765 üzenetére
Elkezdtem, leszedtem egy MIUI Theme Editort, kiválasztottam egy egyszerű alapot, ráböktem az Apps Icons indítóra, azon belül Edit Dynamic Icons-ra, a calendarnál megjelent ez az ikonos naptár, minden többit hagytam a "Current" változatnál. Végig vittem ez editálást, meg is adta a Téma nevét, helyét. A témakezelőben alkalmaztam és mégsem jelenik meg a Novában.
Amúgy megtaláltam a neten is a komplett témát, amin belül van ez az ikonos naptár, a többi ikonnal. de mégsem találom a telefonon belül.
-
Somatom
veterán
válasz
csipuka #149789 üzenetére
Cseszhetem, ha megáll a stream az alacsony sávszélesség miatt.
Viktor0610:
Pár hsz. -szel korábban kitárgyaltuk. A Voda ősztől bekeményített. Elvileg a Telenornál is ez lenne a szabály, csak a Telenor nem keménykedik. Viszont, gyengébb a német roamingja, Svájc pedig 2 -es zóna, míg a Voda EU -sként számolja. Én meg sokat járok Svájcba. -
-
-
kidnou
őstag
válasz
Sarcophagus #149768 üzenetére
Most néztem, ebben a hónapban 30mb a fogyasztása szintén xiaomin. Nálad valami nagyon nem jó. Töröld az adatait, valószinűleg segit
-
Tökimanó
senior tag
Szevasztok! Kezdem kaparni mérgemben a telefont. Mivel az új Facebook és Messenger párszor már az agyamra ment felraktam az Apk mirrorról régebbieket, amik még úgy ahogy normálisan működtek. Tettem ezt kb. 3 hónapja. Az automatikus frissítés le van tiltva de valamiért ezt a két alkalmazást egy idő után akkor is frissíti. Többször eljátszottam már a régi feltelepítést de a telefon is eljátssza a frissítést. Mi a bánatot lehetne tenni hogy ne frissítse őket?
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #149778 üzenetére
Sztem ez nem megkerülés, hanem szabálykövetés. Ők azt akarják, hogy a hazai fogyasztásom nagyobb legyen, mint a roaming. A roamingom cirka 20GB, tehát ha kell, ha nem, el kell használnom itthon 20GB -ot. A megkerülés az lenne, hogy hogyan maradjak szabályos a hazai 20GB használat nélkül.
-
Ba cy lus
addikt
Érdekes dolog ennek a lapcsoportosítás funkciónak a megléte. A Xiaomi Mi A1-emen 9-es Android van, ott ez a lehetőség nincs meg, a Vernee Thoromon 7-es Android, ott megvan. Megkérdeztem Xiaomi Redmi 4x tulajt, ott sincs meg ez a lehetőség. Mindegyik rendszer gyári.
Hogy a pékbe van ez, hogy régebbi verziós Androidon előbb megkapja a Chrome (nem béta, és minden telefonon a lehető legfrissebb) az ilyen funkciófrissítést? Nem mintha elengedhetetlennek érezném, csak furcsállom a dolgot. -
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #149776 üzenetére
"Nekem nincs igényem itthon arra a havi plusz 20-30GB adatra"
Pont ezért írtam, hogy megkerülöd. Az adatkereted kint szeretnéd elhasználni, nem itthon, utóbbira elég lenne kevesebb is. De nekem aztán mindegy, hogy hogyan nevezed. Nem dolgozok egyik szolgáltatónak sem, szóval hidegen hagy, hogy megkerülöd-e vagy sem. De ha ott melóznék, akkor se érdekelne.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #149772 üzenetére
Megkerülni?
Pont azért kell, mert nem akarom megkerülni, bármennyire is hülyeségnek tartom. Ha nem terhelem a roaming fogyasztásomat meghaladó mennyiséggel a hazai hálójukat, akkor méltánytalan vagyok. Nekem nincs igényem itthon arra a havi plusz 20-30GB adatra. Kizárólag azért terhelem vele a hálójukat, hogy számukra méltányos legyek. Akkor méltányosságból igazán segíthetnék ezt egy célalkalmazással.
A jelenléti adatokat sem kell hamisítanom. 2/2 beosztásban dolgozok. 2 hét meló kint, 2 hét pihi itthon. -
Bozek
nagyúr
válasz
Satyricon #149767 üzenetére
Mivel a téma alapján gondolom az előző is Xperia volt, így még egyszerűbb is a helyzet. Én anno XZ1 Compact-ról költöztem Xperia 5-re, bár ott az Xperia Transfer Mobile-t használtam, mert ez nem támogatja a leírás szerint. De a 10 II bent van a támogatott fogadó készülékek között.
-
Bozek
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
Sarcophagus #149768 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Vagy, tud vki olyan appot, ami különösebb állítgatás nélkül, "csak úgy" a háttérben képes elfogyasztani naponta több gigát? Unom már beállítgatni a torrentet. A MyTV jó lenne 1080 -as stream -mel, de nem tudom a háttérben futtatni.
-
Sarcophagus
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az normális ha az időkép fél nap alatt megeszik több mint egy giga adatot?A telefon redmi 6.Megnézek egy-két térképet,nem lógok állandóan rajta.Aki használja ránézhetne.Köszi mindenkinek! -
Satyricon
addikt
Sziasztok
Két kérdésem lenne Hozzátok, amire a választ nem találtam meg az összefoglalóban:
Karácsonyra kaptam a páromtól egy Xperia 10 II telefont. Tetszik is meg minden, csak az előző telefonomból nem tudom 100%-osan lementeni a a beállításokat/képeket/videokat,névjegyzéket, meg amit úgy mindent, amit szoktak ilyenkor. Vagyis próbáltam alkalmazásokat, de az egyik vagy lefagyott, vagy tele van reklámmal, vagy csak a fele adatot tudta lementeni. Tudtok esetleg ajánlani alkalmazást, amivel meg tudom ezt csinálni? Sajnos a Sony Companion-t, ami megcsinálná ezt a műveletet, nem lehet telepíteni a gépemre, valami kernel32.dll hibát ír ki. Próbáltam javítani programokkal, de nem lett jobb.
A másik kérdés: Van-e esély arra, hogy a [régi telefonon témáját] fel tudjam telepíteni az új telefonomra? Nagyon megszerettem, emiatt nagyon ragaszkodnék hozzá, csak az a baj, hogy nem lehet rá telepíteni. Próbáltam máshonnan letölteni, de telepítés után sem állította be ezt a témát. Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet írni az app készítőinek, hogy legyen szíves kompatibilissé tenni? Lehet hülye a kérdés, de nem vagyok otthon az ilyenekben
-
Fall-N
veterán
válasz
HoTaZo #149761 üzenetére
Hova kerül? Sehová. Alkalmazza a telepített csomagot, rendszer ikonok esetén meg betölti a System UI-ból. Neked ikon csomagot kellene csinálni belőle. Egyszerűbb egy meglévő csomagot módosítani, majd újra aláírni, hogy telepíthető legyen. Ehhez nem értek, biztos van rá tutorial.
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Próbáltam rákeresni, de nem találtam jó választ.
Szóval milyen progival lehet megoldani, hogy egy tablet programjait mentésekkel egy sd kártyára mentsem egy teljes visszaállítás előtt, majd azt vissza is tudjam tenni. Nem kell SMS, hívás, stb.., csak programok, viszont nincsen root szóval mindent csak tisztán.Előre is köszönöm!
-
kaciokos
őstag
Total Commander-t használ itt valaki Android 11-en? Most updateltem a telefonom (Samsung S10e), és azóta nem látja az OTG-n telefonra dugott pendrive-ot. Másik file kezelő látja.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Viktor0610 #149754 üzenetére
Köszi
eddig sajnos nem
5 perce beletettem, de sehol semmi
-
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki lehetőséget arra, hogy a google naptár appjába bele tudok valahogy oktojálni egy Outlookos e-mail címet?
-
crok
Topikgazda
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #149735 üzenetére
OK, de akkor mitől tudja a naptár ikon váltani a a dátumot az ikonok?
Puszta kíváncsiság vezérel. Van a Huaweies ikoncsomag mappában egy config.xml fájl, aminek a tartalma ez:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<hwtheme>
<useavgcolor>fault</useavgcolor>
</hwtheme>Lehet ezzel kezdeni valamit a Xiaomin?
Másik kérdés: hova kerülnek azok a letöltött témák, amikből a Nován belül ki lehet választani, hogy melyik ikon csomag, téma legyen aktív? Valami Total Commanderies útirányra gondolok.
-
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Speckó kérdésem lenne. Adott Samsung galaxy Note 9, és tv megjelenítőt szeretnék belőle. Azaz, bemenetnek hdmi-ről, valahogyan, és ugye kellene hozzá progi is, gondolom. Ez hogyan kivitelezhető, és nem rútolható telefon... :-)
-
Fall-N
veterán
válasz
HoTaZo #149716 üzenetére
Alapból a Nova kezeli a Huawei és Xiaomi (EMUI ls MIUI ikoncsomagjait. A trükk az, hogy nem a Novéban kell beállítani - ott csak a rendszer ikont kell - hanem a telefon Témák alkalmazásában. A Nova felismeri, mint rendszerikont. Nem minden Android verzió működhet, legalább is Android 9 alatt még nem így volt, most MIUI 12 és Android 10 alatt nekem müködik a dolog. Huaweiről úgy rémlik, hogy müködött már nekem EMUI 5 és Android 8 alatt is évekkel ezelőtt.
-
crok
Topikgazda
válasz
bozsozso #149737 üzenetére
Network Signal Guru
Cell Info Lite
Emlékem szerint mindkettő tud logolni,
lehet az elsőhöz már most kér root-ot a működéshez,
a második szerintem nem kér ennyiért root-ot.De csak emiatt nem tennék fel egy appot, inkább generálnék egy bugreport.zip-et és egy Battery Historian-ban PC-n megnézném hogy hogy alakult a jelszint / hálózat egy töltési ciklus alatt. Ha gondolod [itt] keress rá hogy "Battery Historian", leírtam hogy lehet bugreportot csinálni meg hol van elérhető Battery Historian ha nem akarod telepíteni. Látnál egy ilyesmi diagrammot, jó sok adat.. de most ebből neked csak a Mobile network type meg a signal strength sorok lennének érdekesek, a többi sort törölheted is vagy csak simán ignorálod viszont ott lenne időre pontosan hogy milyen jel és hálózat volt használva, csak végig kell vezetni az egeret a színes sávokon, de egyébként a sor elején ott van hogy melyik szín mit jelent adott sorban.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek ami a mobil térerőt figyeli és rögzíti egy logban az eseményeket pl.: eldobta a hálózatot majd ha visszatért akkor azt is.
Esetleg tudtok ilyen alkalmazást? Jó lenne ha ingyenes lenne.
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #149733 üzenetére
Volt használva az a készülék mostanában?
[Eszerint] Youtube ver. 12.13-n volt egy kis csavar és jópár jogosultságot kellett megadni pluszban. A 12.13-s verzió 2017 áprilisi, ezért kérdezem mikor volt használva a készülék.
De nem lennék meglepődve ha simán csak a TLS lenne a baja.. egyéb más megy rajta? Böngészőben amúgy megy a youtube.com? -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Szüleim tabletjén a YouTube alkalmazás nem akar működni. Újratelepítés után először néhány óráig jó, aztán indításkor "A YouTube alkalmazás nem válaszol" hibaüzenet érkezik.
Felraktam a Vanced-et, de ugyan ez történt. Egy darabig működött aztán az se indul el...
Mi lehet a gondja?Alcatel One Touch Pixi 3 (10)
Android verzió: 5.0.1Köszi előre is!
-
tibike8
őstag
Sziasztok, most, hogy a 3G Watchdog meghalt, van valami hasonló alternatíva az adatforgalom managelésére? Próbáltam párat, de a watchdoghoz képest mindegyik 0.
-
Keraa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #149728 üzenetére
És IGEN!
Köszönöm szépen! Viktor0610! Működik! :-) -
-
Keraa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #149724 üzenetére
Android 9.1.0 Huawei Mate 20. Minden engedély meg van adva neki....:-( Xiaomi-t használtam korábban azzal nem volt gond...
a Samsungnál is ha már egyszer bekapcsoltam és csatlakozott .és utánna elveszíti a jelet (ha távolabb megyek a telefontól vagy újra indítom az órát) akkor már magától csatlakozik...
Ezért nem gondolnám , hogy az engedélyekkel lenne gond...
-
válasz
Keraa #149721 üzenetére
Milyen telefon, milyen rendszer? Ez inkább valami beállítási, engedélymeg(nem)adási probléma lehet. És mint ilyen, a telefonod topikjában jobb helyen van.
Ezeknek az appoknak -megfelelő engedélyek, beállítások esetén- külső beavatkozás nélkül kell fussanak.
Sosem kellett egy telefonomon sem manuálisan elindani az óra szoftverét. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni?
Van olyan app ami a telefon bekapcsolása után autómatikusan elindít egy alkalmazást?A Samsung Galaxy wearabre-t szeretném használni, de hiába töltődik be maga a program ,nem kapcsolódik az órámhoz, csak akkor ha manuálisan elindítom.. :-(
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #149716 üzenetére
Csináltam videót (Gdrive link).
Mindegy, hogy hova teszed. Én csináltam egy tesztmappát, abba beraktam egy képet. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megvettem a Nova Prime-ot, de semmi extra funkciót nem látok
Ha az alkalmazások közt bökök rá, akkor ezt az ablakot hozza ki. Viszont, ha a főképernyőre kikerült ikonra, akkor egy ablakban azt írja, hogy nincs telepítve.
Mi a helyzet ilyenkor?
Szeretném tudni megcsinálni Somatom javaslata alapján az ikonkép cserét, mert megvannak a Huaweien használt ikonjaim!
Vagy hova kell tenni a belső tárhelyen a , milyen kiterjesztéssel a Huaweies ikoncsomag mappát, hogy a Nova lássa és megjelenjen az ikon csomagok közt? -
Aurig@
őstag
A Díjnet 2007-es indulása óta, amit lehet azon keresztül fizetek. Van, amit viszont csak az adott szolgáltató oldalán keresztül lehet fizetni. Így végre nincs fizikai, papíralapú csekkem, semmilyen. Mindent ki lehet fizetni online. Ha fizetnének érte, akkor sem használnék papíralapút.
-
Fall-N
veterán
válasz
Dr.NX #149700 üzenetére
Elméletben igen, én is így rendeztem a számlákat. Csak sokszor nem tudja az ember hirtelen az ilyen-olyan szerződésszámokat vagy azonosító kódot, amit meg kell adni az utalás megjegyzés rovatában, hogy tudjanak azonosítani. Nem beszélve a bankszámla számtól ahová kellene utalni és sokszor még az internetet bújva sem találni meg a számlaszámot. Cetelem áruhitelnél is úgy kellett telefonálgatni emiatt, mert infó nem volt semmi róla.
Egyébként vérzik az összes pénzügyi dolog itthon. Nekem a MyTelenor mondta be az unalmast múlt héten, ezért kénytelen voltam személyesen befizetni náluk. A Barion működött volna csak a Telenor fiókba nem lehetett belépni. A többi befizetési hely a város másik felén van, a Telenor bolt meg két utcával alrébb.
-
Somatom
veterán
válasz
Magnat #149710 üzenetére
Semmi különös, pár extra ficsőr.
Listázza a csekkeket (szolgáltató, esedékesség, függő, befizetett).
Lehet halasztani naptárbejegyzéssel.
CSV export.
Díjnet összekapcsolás.
Nem hiszem, hogy használni fogom. Egyébként a kőrözés miatt félbehagyott, majd a Simple -ben befizetett és visszaigazolt csekk az iCsekk szerint még mindíg befizetésre vár.Luissimo:
Ezzel az a bibi, hogy kell egy cím, ahol fizikailag meg kell jelenjen a csekk és ezen a ponton nálam zavaros a szitu. Jobban szeretem az online számlákat, amiket kártyával a világ bármely netes pontjáról be tudok fizetni. -
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #149695 üzenetére
én több éve már az Icsekkel fizetem ben a csekkjeimet.
Felregisztráltam egy ERSTE WizzAir hitelkártyát, azóta egy pöttyintés a QR kód beolvasása és a csekkinfok eltárolása, és szépen esedékességi dátum alapján sorbarakja, sőt rámüzen, hogy holnap csekkbefizetés várható.
A fizetés az egy pöttyintéssel több, de szépen végzi a dolgát.Azóta én amit lehet csekken kérek, mert így a legegyszerűbb befizetni, még utalgatni sem kell a sok felesleges számlaszám és ilyenolyan közlemény kitöltésével.
Csak akkor van gáz, ha nem QR kódos csekket küldenek.
Miota ez egyszer előfordult, azóta mindig mekérdem az új pénzbehajtó céget, hogy "milyen csekket küldenek, ugye QR kódost"megvagyok vele elégedve.
Összekötöttem a díjnettel, azok is átjönnek az icsekkbe, azóta engem nemláttak a postán, csak ha át kell vennem a kínai sárgapiacról érkező fontos küldeményeimet
Ja és még van egy energia app, amiben a villanyszámlákat fizetem. Abban is a Simple pay ketyeg,
De Mobilfizetés appban is, amivel parkolok, autosztráda matricát veszek, stb.ezvan, haladunk a korral (kórral)
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
Auto szerelő alkalmazást keresnék amibe betudnam vinni az ügyfeleim autójának adatait es mikor mit végeztem el rajta dátummal esetleg az alkatrészek árával. Az csak hab lenne a tortán ha pc s változata is lenne.
Köszönöm -
Aurig@
őstag
Kedden fizettem az Elmű és egy másik dijnet számlát, mindkettőnél Simple-vel, teljesen zökkenőmentes volt mindkét fizetés.
-
S e t h
nagyúr
Történt vmi a Solid explorerrel, hogy nem ismeri fel a korábbi mentéseket? Raknám fel újra az appot, de nem tud mit kezdeni a beállításokkal amiket elmentettem, viszont a 2016-os mentés nem probléma számára.
Volt vkinek hasonló tapasztalata? -
Magnat
veterán
válasz
WhiteWalker #149703 üzenetére
Sztem azért, mert a Simple esetén már megvalósul a 2 faktoros azonosítás.
-
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok, még nem jártam itt, és egy kis segítségre lenne szükségem!
Nfc matricára szeretnék "írni".
Egyszerű dolgot akarok:ha hozzá érintem a mobilom akkor kapcsolódjon be a bluetooth és a teló csatlakozzon 1 hangszóróhoz, majd nyisson meg 1 appot.
Nfc tools prot 4.4et használok, nfc tasks-al. Ha csak egy feladatot írok rá, pl bth bekapcsolása az oké. De ha a tasks-al csinálom akkor nem kapcsolja be a bth-t, amíg nem engedélyezem a bekapcsolást,azért a appot megnyitja.
A teló Huawei mate 20 lite, Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged