-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem.
RÖVIDEN: Olyan alkalmazást keresek, ami root nélkül, Android 9-en működik, bizonyos alkalmazásokat PIN-kóddal tudok védeni (vagy elrejteni) és automatikusan indul (a háttérben), vagy olyan progit amivel autómatikusan tudok alkalmazásokat indítani.
BŐVEBBEN: A problémám a következő: Szeretnék egy Android 9-es autós fejegységet biztonságossá tenni, ugyanis tegnap úgy jött vissza a kocsim egy szervizestől, hogy össze-vissza volt nyomkodva minden. Sajnos gyárilag nincs benne alkalmazás lezárását lehetővé tevő alkalmazás (APP Locker), így természetesen egyből a Playen kezdtem nézelődni. Az a baj, hogy vannak jók (még ha fizetős lenne az sem lenne gond), teszi is a dolgát indítás után. Viszont feltétel, hogy a progi kézzel el legyen indítva. Ez nem kivitelezhető, minden esetben ha a kulcsot kiveszem a kocsiból leáll a rendszer, hogy véletlenül le ne merítse az akkut. Próbáltam az Applock by DoMobile Lab-ot, a Lock App-ot és a Norton App Lock-ot, de egyik sem tudja az automatikus (urambocsáss háttérben történő) indulást. Gondoltam sebaj, megoldom, biztosan erre is van program, így felpakoltam az AutoStart-ot (később láttam, hogy 2014-ben volt frissítve) majd a Auto Start No Root Required-et amik persze nem hajlandók működni .
Szóval kifogytam az ötletekből, nem hiszem, hogy ez olyan komoly feladat/elvárás lenne 2020 hajnalán...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest