- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
B. Tamas #140247 üzenetére
Csak egy tipp. Mi lenne, ha "külsős" zárképernyő alkalmazást használnál? Pl. C Locker. Régen használtam, de úgy látom, hogy még "él" az app, júliusban frissült.
Bozek:
Nem felejtettelek el, csak kell túrnom a fiókban egy rootolt eszközt és fel kell élesztenem, mert momentán nincs olyanom napi használatban. -
svgyula
addikt
válasz
B. Tamas #140231 üzenetére
Szia! A droidos fejegységnél a gyári beállítások között kell lenni(eszköz függő) a biztonság menü alatt "táblagép titkosítása" "képernyő zár". Az elsővel minden alkalmazást titkosíthatsz és pin kóddal védhetsz. A másodikkal az alkalmazásokat lehet levédeni. Elméletileg van benne egy képernyő zár funkció ami nem enged másik képernyőt megnyitni csak ha feloldod ezt a funkciót. Ezek az enyémben mind benne vannak. DE mint írtam eszköz függő és van olyan ahol ez csak a szeríz menü részét képezi ahhoz pedig kell a szerviz kód, hogy be tudj lépni oda.
-
Nordik
őstag
válasz
Luissimo #140226 üzenetére
Nekem az sem. Lezárt kepernyonel se a Flud se a tTorrent nem tölt vissza. Érdekes mód tegnap megpróbáltuk egy Huawei P20on a Fludot az gyönyörűen töltött vissza. Nekem Galaxy A70em van. Valószínű telefon függő lehet, gondolom valami energiatakarékossagi szempont más. Viszont olvastam Flud kommemteknel, hogy érdemes bekapcsolni a processzor ebrentartasa funkciót és úgy néz ki így működik.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Telefon (LG G4) Beállítások > Általános > Kisegítő lehetőségek. Itt van egy olyan hogy Felolvasás. Bekapcsolom és teljesen jó, felolvassa például a böngészőben megnyitott cikket. Tényleg nagyon hasznos nekem.
De nem tudom felolvastatni a Drive-ban a Dokumentumaimat. Ha kijelölöm a területet azt mondja "Nem található szöveg azon a helyen". Ha ráklikkelek a szerkesztésre (ceruza ikon) és kijelölöm a szöveget mintha vágólapra szeretném másolni akkor se olvassa fel.Hogyan tudom felolvastatni a Google Dokumentumomat?
-
Bigmen
lelkes újonc
Elnézést mindenkitől ha rossz helyre írtam(Admin törölje ha nem itt a helye) de kellen egy kis segítség!
Sziasztok !
Uj vagyok itt és lehet,hogy nem jó helyre írtam ezért elnézéseteket kérem !
A gondom a következő : Van egy Nokia 7 Plus okos telefonom két napja nem jelenik meg a képernyővédő kép amit én háttérképnek mint lezárási képernyő állítottam be.Nem állítottam el semmit egyszerűen nem jelenik meg amikor feloldom a képernyőzárat az oldalán a bekapcsoló gombbal.Ujnyomat mint biztonság nincs beállitva.Ha próbálok más képet beállítani elfogadja azt írja,hogy sikeresen beállítottad .Már mindent próbáltam de semmi átnéztem az összes beállítást de nem jutottam előrébb.Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot ekkor a képernyőn rögtön a csempék jelennek meg a beállított kép helyett.Szóval tanácstalan vagyok,ebben kérem a segítségeteket! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat ! -
Yager01
senior tag
Szerintetek mi lehet az oka annak hogy egy a telefonomra letöltött APK fájlt egyszerűen nem tudok felrakni? A telepítés nem fut végig és mindenféle hibaüzenet nélkül csak annyit ír ki a készülék hogy az alkalmazás nincs telepítve. Több verzióját próbáltam felrakni az adott programnak de egyik sem megy föl. van esetleg valami beállítási lehetőség amivel tudom engedélyezni a telepítését vagy felügyelni?
-
B. Tamas
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem.
RÖVIDEN: Olyan alkalmazást keresek, ami root nélkül, Android 9-en működik, bizonyos alkalmazásokat PIN-kóddal tudok védeni (vagy elrejteni) és automatikusan indul (a háttérben), vagy olyan progit amivel autómatikusan tudok alkalmazásokat indítani.
BŐVEBBEN: A problémám a következő: Szeretnék egy Android 9-es autós fejegységet biztonságossá tenni, ugyanis tegnap úgy jött vissza a kocsim egy szervizestől, hogy össze-vissza volt nyomkodva minden. Sajnos gyárilag nincs benne alkalmazás lezárását lehetővé tevő alkalmazás (APP Locker), így természetesen egyből a Playen kezdtem nézelődni. Az a baj, hogy vannak jók (még ha fizetős lenne az sem lenne gond), teszi is a dolgát indítás után. Viszont feltétel, hogy a progi kézzel el legyen indítva. Ez nem kivitelezhető, minden esetben ha a kulcsot kiveszem a kocsiból leáll a rendszer, hogy véletlenül le ne merítse az akkut. Próbáltam az Applock by DoMobile Lab-ot, a Lock App-ot és a Norton App Lock-ot, de egyik sem tudja az automatikus (urambocsáss háttérben történő) indulást. Gondoltam sebaj, megoldom, biztosan erre is van program, így felpakoltam az AutoStart-ot (később láttam, hogy 2014-ben volt frissítve) majd a Auto Start No Root Required-et amik persze nem hajlandók működni .
Szóval kifogytam az ötletekből, nem hiszem, hogy ez olyan komoly feladat/elvárás lenne 2020 hajnalán...
-
törölt tag
válasz
kiraly.andra #140224 üzenetére
Köszi a válaszokat. Azt értem hogy ha pl elmentek egy jelszót akkor a mezőket nem lehet átírni. Pl. username-et ha át akarnám írni login-ra nem tudom, vagy ha több mezőt szeretnék hozzá adni arra sincs lehetőség. Vagy csak valamit nem veszek észre.
-
Nordik
őstag
Flud valamiért nem akar seedelni a háttérben, de panaszkodnak is erre sokan play áruházban. Van másik torrent kliens amivel nincs gond? Bár tudom Fludot is sokan használnak nagy megelégedéssel. tTorrent esetleg? Olyan kellene ami egyszerű, de mégis jó.
-
törölt tag
Lastpass kérdés.
Most csak én nem találom vagy tényleg nincs mód a következőkre:
1. Témázhatóság
2. Testreszabhatóság a password-kon belül, pl. több infót bevinni, módosítani az alapértelmezett dolgokat.
3. Szinkronizálni oda ahova szeretnémEddig SafeInCloud-ot használtam és gondolom adok egy esélyt LastPass-nak de elég puritán.
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
van valami ajánlott notesz app? letöltöttem ezt, teljesen jó lenne, de nincs benne készülékek közötti szinkronizálás, ami nekem nagyon fontos lenne.
előre is köszi -
minimumgame
tag
válasz
Jack Oneill #140210 üzenetére
Köszi mindenkinek! Megnézem!
-
válasz
Jack Oneill #140214 üzenetére
Ssh server és SFTP protokoll. Totalcommander plugin is van hozzá. Lehet automatizálni, ha wifire kapcsolódsz, elindul. És nem kell hozzá root
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #140213 üzenetére
És tudsz segíteni abban, hogy hogyan lehet beállítani a telón az SMB szervert? Servers Ultimate megvan, de sehogy sem sikerül ezt megcsinálni. Root is van.
Pedig általában nem vagyok hülye az ilyenekhez, és nem szoktam feladni, amíg rá nem jövök a megoldásra, de ez most kifogott rajtam.
-
Somatom
veterán
válasz
Jack Oneill #140212 üzenetére
Az azt jelenti, hogy a PC -n állandóan fut egy SMB szerver, amihez bármikor csatlakozhatsz a teló fájlkezelőjével (Windows megosztás = SMB szerver). Na, ugyanez kéne neki, csak fordítva. Ahhoz meg a telón kell fusson egy szerver (ami root nélkül nem lehet SMB).
Minden színes-szagos fájlátviteli applikáció mögött kutyaközönséges átviteli protokollok vannak. -
Somatom
veterán
válasz
Jack Oneill #140210 üzenetére
Sztem az kevés lesz. Ha zéró hozzányúlás az igény, akkor a háttérben állandóan futnia kell a telón a szervernek. Vagy, a PC felől érkező push üzenetre kell indítania a szervert.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
minimumgame #140209 üzenetére
Send anywere, Air Droid. Vagy szimpla fajlkezelo halozati mappamegosztassal.
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes alkalmazást keresek aminek segítségével wifin keresztül tudok fájlokat(képeket) másolni telefonról PC-re. Az lenne jó, hogy PC-n megnyitom a webes felületét vagy kliensét az applikációnak, a telefon ezt érzékeli és már tudom is másolni ami kell. Tehát a telefonhoz ne kelljen odamenni.
Köszi -
crok
Topikgazda
válasz
Penge_4 #140206 üzenetére
Keress Play-n arra, hogy IVR, talán találsz ilyesmit de felvenni a hívást akkor is fel fogja, mert fel kell mert csak onnantól tud DTMF kódot is küldeni ("nyomkodni a gombot"), csak kapcsolás után tud működni. Talán a Tringer.. de azt nem tudom hogy neked hogy fog jelezni hogy most aztán téééényleg van egy fontos hívásod.
Igen, @Somatom, erre külön szokás tartani szervert/hardvert, IVR-nak hívják (Interactive voice response). De hogy mobilon ilyet ki használ..
-
Somatom
veterán
válasz
Penge_4 #140206 üzenetére
Tudomásom szerint Androidon GSM hívásba nem lehet beadni médiahangot. Régebben volt már itt erről egy csörte, amiben mások állították, hogy de, lehet.
De, még ha lehetne is, amit szeretnél az akkor is képtelenség. Nincs olyan, hogy a teló rendesen, vagy rendetlenül kezelje a bejövő hívást. Vagy fogadja, vagy nem. Amit szeretnél, ahhoz egy külön központ (hardver) kéne. -
Penge_4
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan app, ami hasonló, mint a szolgáltatók népszerű automata ügyfélszolgálata? Vagyis felveszi automatikusan a bejövő hívást, de nem a mikrofont kapcsolja be, hanem egy robothang megtúráztatja egy kicsit, hogy mi a bánatot akar és ha végképp életbevágó, mert kitört a 3. világháború és Elon Musk menekíti a Marsra az embereket, akkor nyomja meg a valahanyas gombot és akkor (és csakis akkor) kicsörög a telefon normálisan?
Egy végtelenül egyszerű megoldás is jó lenne, de ha mindez automatizálható, hogy mondjuk adott idősávban (munkaidőn kívül, szabadságon, alvásidőben, stb.) kapcsoljon automatikusan be/ki, illetve fehérlista is van, az maga lenne a tökély.
-
kaciokos
őstag
válasz
Bozek #140197 üzenetére
Persze, hogy vannak olyanok, akik értelmes dolgokat töltenek fel.
De egyszerűbben: ha használsz YouTube-ot, és láttál olyan videót, ami mögött van reklám, akkor azt a feltöltője állította be. Ha nem érdekel, amit feltöltött, ne nézd meg, ha meg érdekel, akkor miért zavar, hogy ő ezt nem puszta szívjóságból, hanem minimális bevételért csinálja? Szíve joga.
A Google hibája szerintem csak annyi, hogy hagyta a reklámokat nagyon eldurvulni.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
dodopek #140199 üzenetére
Én ezt használom erre a célra, nagyon jó kis app.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest