Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
sziasztok, segítséget kérnék.
Adott android talán 6-os rommal, két különböző szolgáltatói simmel.
Probléma: az egyikről nem lehet hívást indítani. A másikról igen és fogadni mindkettő tud. Mikor kimegy a hívás rajta, akkor mielőtt kapcsolna lezárja a hívást. Pénz van rajta, mennyire lehet ez (%-ban) mondjuk fertőzött rom ?
van rajta kergető, talált is, de miután leállítottam a vírusos alkalmazásokat, akkor sem működik a kimenő hívás ?
Esetleg akkor a másik sim miért nem viselkedik ugyanígy ?
választ
-
Tyer
őstag
Namost... magyar a windows-om, és ez igy nem annyira tartalmaz Program files (x86) mappát, és hiába teszem fel a jdk-t, nem találja a telepités után... szovla a leirás alapján nem tudom feltenni...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Fall-N
veterán
Erre jó a Google.
Nekem csak az ADB-s jog megadásával az a gondom, hogy nincs PC-m itthon már legalább tíz éve, így nem tudom ezt használni, csak ha elmegyek valahová.
Jobb lett volna ha nem szigorítanának alap dolgokat az Androidban. Ezzel aztán nagyon vissza lehet élni, hogy látná az ember a részletesebb akku statisztikákat. Vagy legalább raknák bele a gyári Androidba és akkor még GSAM vagy AccuBattery sem kellene.
-
Somatom
veterán
ADB = Android Debug Bridge
Röviden, egy PC -s program (Win, Linux, Mac). Telepítése után a telót csatlakoztatni kell a PC -hez és egy parancssoros felületen lehet megfelelő engedélyt adni a monitorozó alkalmazásnak, hogy a teló rendszerfolyamataihoz is hozzáférjen.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
AlanyHal
kezdő
Sziasztok!
Hogyan lehet letölteni a hivatalos Steam klienst, ha meg sem jelenik a Play-en a listában? Régebben volt egy legális, hivatalos Firefox bővítmény ilyen helyztekre, ami más készüléknek adta ki magát, mint ami valójában.
;] ----> https://youtu.be/FHwVFAoZ7LI?t=102
-
mzso
veterán
Helló!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy Open Camera-ban hogy lehet kikapcsolni a mocskosul idegesítő hangeffektet videófelvétel indításnál/leállításnál?
Régebben ki tudtam, de mostanában vissza kapcsolódott és nem találok ilyen opciót. Most akkor keresgélhetek régebbi verziót?
-
oba
addikt
Létezik valami rendszer szintű adblock megoldás amihez nem kell root? Oneplus 6 és android 8.1es rendszer.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
beg
veterán
Wakelock Detector
GSam Battery MonitorHa rendszerfolyamat a ludas, akkor azt csak root után látod. Root nélkül pedig a gyári akksi statisztikából is külön alkalmazás nélkül láthatod mi a legnagyobb fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Úgy tűnik valami nem hagyja elaludni a telomat (ld. a deep sleep idő egyenlő a 0-val)
Tudtok segiteni, hogy mivel tudnám megnézni, hogy mi lehet a ludas?
HTC 10-ről van szó.Köszi,
TyerTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
laleeee
őstag
válasz Viktor0610 #127023 üzenetére
Nem merem
-
MODERÁTOR
-
zzz03
őstag
azaz! ertitek ti de akk mondjatok az appot is ami jo lehet nekem.
-
laleeee
őstag
Pofára ejtettem a telefonomat és elrepedt rajta az üvegfólia. Szerintetek hogy kell szakszerűen eltávolítani , nekem nem nagyon megy , eléggé masszívan rá van cuppanva
-
zzz03
őstag
blutuszus fuleshez keresnek valami jo zene lejatszot, amivel tudok allitani a hangszinen es megbirkozik a .flac-al. xiaomi gyari lejatszo meg is felelne de blutusz kapcsolatnal nem tudom allitani a hangszineket. nincs eq sajna. (vezetekes fulesnel sok beallitas van, de edzeshez vezetek nelkuli kenyelmesebb) otletek?
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Ha már Oreo és Gps, kérdeznék egyet:
Kolegám telóján (Huawei ) Android 8 ra frissítés után nem működnek a saját, hozzáadott POI-k.
Sem IGO, sem Maps.Me alatt nem jelennek meg.
Mitől lehet ez?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kuksa90
őstag
válasz atosan #127002 üzenetére
A fotókat egyszerre csak egy személlyel oszthatod meg, ez benne van a "fotók" súgójában.
Ha felszinkronizálod a drive-ra, azt már több partnerrel oszthatod meg. Ha nem az eredeti, hanem a jó minőségű feltöltést választod, korlátlan a tárhely.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
MODERÁTOR
válasz westcoastog #126990 üzenetére
Nálam simán megy MIUI alatt, de úgy emlékszem stock droid alatt sem volt vele bajom.
Kérdezz rá a telefon topikjában, hátha más is futott bele ebbe.Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
Fontolgatom egy tab vásárlását, de nem tudom, hogy kell-e nekem beépített GPS. Használ valaki GPS tether alkalmazást Oreon? Működik? Nincs valami OS merénylet, ami keresztbe tenne neki?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Foose
addikt
válasz zsoltzsolt #127003 üzenetére
Hát,lehet hogy akkor így felejtős...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
adrian94
őstag
Olyan kamera appot tudtok amivel videó felvétel közben lehet váltani az előlapi és a hátlapi kamera között?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Bocsi ha már volt. A google fotókat megosztottam a feleségemmel. Csináltam egy albumot a lányomról, amit az édesanyámmal szeretnék megosztani. Na ez nem megy. Ebben kérném a segítségetek. Ha rámegyek a megosztásra, csak a feleségem van ott, meg hogy a partner eltávolítása, semmi olyan hogy új személy hozzáadása. Nem hinném, hogy csak egy embert lehet hozzáadni.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Foose
addikt
válasz zsoltzsolt #127000 üzenetére
Tudom én, csak annyira régóta dicsérik a sygic-et, hogy gondoltam beújítom. De ha véleményed szerint elég az osmand is nekem a lentebb írtakra.... (Amúgy ránéztem a webes sygic-re, és sok poi-t nem mutat amit az osmand igen)
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest