- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laacika79
csendes tag
Sziasztok.
Segitségeteket kérném.
Hosszú ideje már egy Samsung tabletet használok,nem gyors már nem mai darab,de eddig ez voltam vele.
Zöltési problémái lettek,vettem bele egy új aksit de nem jó igy sem,hol engedintölteni hol nem,a kijelzője is megrepedt úgy hogy fájó szivvel le kell hogy cseréljem pedig szerettem.
Galaxy S2 Sm t 713 a tipusa.
Na most azt szeretném kérdezni tőletek hogy tudtok e stabilan működő nem túl drága megbizható 8 colos kijelzőjű tabletet?Használtan venném.
10 colos nekem már nagy szóval csak is 8 as vagy annál picivel nagyobb jöhet szóba,és nem ragaszkodok a samsunghoz.Köszönöm szépen válaszaitokat.
-
Garsza
veterán
Helló! Tunátok olyan kínai tabletet ajánlani 50-60 000 HuF értékben ami karácsonyik megjönne. Kislányomak msenézésre és nekünk szülőknek itt ott böngészésre.
Tárhely mennyiség nem fontos. Viszont ramból jóvolna ha volna 8gb szerintem annyi kell az Androidnak. -
cidalain
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
mortalhand #94844 üzenetére
De, ez a Honor speciel egész jó!
Alzán kicsit olcsóbb (51e), csak most épp nincs készleten. -
mortalhand
csendes újonc
Sajnos nem nagyon vagyok otthon a tabletekben,
Esetleg konkrét típust tudsz javasolni amit itthon mondjuk Media marktban meg lehet venni akár ezek között amiket felsoroltál akár mást.
A HONOR X8A 11" sem jó minőségű?
(Igen ezt tudom én is csak sajnos attól félek hogy nehogy az legyen a sorsa hogy 1 hónap után a fiók aljára kerül és csak ritán lesz elő véve ezért sem szeretnék túl drágát venni) -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
mortalhand #94841 üzenetére
Ezek mind elég vackok, valószínűleg a Netflix nem is lesz FullHD.
Az összefoglalóból nézegess kínait (N-One, Blackview, Teclast vagy Alldocube), hátha még tart akció valahol.
Olyat keress, ami tudja a Widevine L1 certificate-et.
(Vagy emeld meg a keretet, mert hát happy wife, happy life!) -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Feleségemnek szeretnék tabletet vásárolni főként netflix, tiktok és ilyen dolgokra lenne csak használva.
50-55 ezer ft-ot szeretnék maximum rá költeni.
Média marktban nézegettem néhányat.
Meg tudnátok mondani ezek közül érdemes e valamelyiket választani esetleg valami mást nem szeretnék olyat ami fél év után nem nagyon használható semmire azért:
LENOVO M10 (3rd gen) (ZAAE0091GR)
ACER Iconia M10-11-K886
PEAQ PET 10181-F464EKöszönöm szépen előre is a segítséget.
-
Dorian
félisten
Sziasztok,
T-nél kötöttem előfizetést és vettem ezzel együtt egy tabletet: "Honor PAD9 5G 8 + 128 GB + billentyűzet"
Viszont a tablet T-nél mutatott és a weboldalukon is jelzett specifikációja sokkal jobb, mint amit bárhol a neten találok, pl van benne GPS, sim foglalat, stb. Ezekre szükségem is van, mi az igazság? -
Garsza
veterán
[link] N-One NPad Plus MTK8183 Nyolcmagos 8GB+8GB RAM 128GB ROM 10.4 Inch 2K Kijelző Android 13 Tablet Tokkal és Üvegképernyő-védővel - szürke
Ez válalható tablet? youtub és általános felhasználás.
-
KZsol@
friss újonc
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok az alábbi két tablet közül:
- Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 256GB 8GB,
- Samsung Galaxy Tab A9+ X210 128GB 8GB?Én csak az adataikat tudtam összehasonlítani és annak alapján a Xiaomi tűnt egy kicsivel jobbnak, ráadásul még olcsóbb is. Ennek ellenére - ahogy olvasom itt a hozzászólásokat - mindenki a Samsungot ajánlja/vásárolja.
Szóval elbizonytalanodtam!
Köszönöm a segítséget!
-
cidalain
veterán
válasz
Bazsee71 #94830 üzenetére
Nem kéne vonalat húznia a kezedtől. Ha a toll közel van a kijelzőhőz, akkor a kapacitív érintésnek inaktívnak kellene lennie. De nyilván előfordulhat olyan toll tartási pozíció, amikor ha a toll hegye eltávolodik 2-3 centire, akkor elkezdi érzékelni a kezed.
Másrészről az ilyen zenés appok, pláne ha szerkesztésre is sor kerülne (akár azapple notin), akkor az alma rendszer előnyösebb lehet. -
Gabesz87
veterán
válasz
Bazsee71 #94830 üzenetére
Nekünk van mindkettő, igaz, nem a drága fajtákból. Samsung A9+ (8/128GB) a gyereknek, amit most kb. 2 hete vettünk, szóval amolyan mesenézős, játszós tablet. 53 volt Telekom előfizunk mellé
Ill. májusban vettünk akciósan kuponnal emagnál iPad gen9 (2021)-et olyan 110-ért talán, amolyan esti ágyban netezős, youtube-ozós, filmnézős célból. Meg azért, hogy az ebédlőben lévő régi laptopot, amit szintén csak netezésre, rendelésekre stb. használtunk, kiváltsuk.
Nálunk én vagyok a Samsungos, feleségem Apple párti, de tablet terén nem tudnék különbséget tenni, egyértelműen rámondani valamelyikre, hogy ez jobb. Mindkettő bejön, ipad az ökoszisztéma, és az egyszerűség miatt talán vonzóbb, pláne ha ennyi almás cuccod van. Na meg a fluidsága az, ami még nekem bejön. De pl. az Apple billentyűzete nekem rémálom, persze szubjektív, megszokás kérdése. -
blck2
csendes újonc
sziasztok!
xiaomi smart pen-t, xiaomi pad 6-hoz, milyet ajánlatok? mert konkrétan nem találtam neten eladó 2nd generációsat...
csak ilyet [link] , ez jó lenne hozzá? köszönöm! -
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki használt iPad-et és Samsung tabletet is? Alapvetően onnan merült fel a vásárlás, hogy feleségem zongorájához elég jó appok érhetők el, illetve oktatóprogramok, illetve kottákat is ki tudna rá tenni.
De ha már veszünk, akkor használnánk filmezésre is, én pár specifikus programmal, illetve alkalmanként jegyzetelésre.A ses.hu-n van foglalásom egy Samsung Galaxy Tab S9 FE típusra bruttó 138-ért, megnéztük élőben is, jó készüléknek tűnik. Viszont nekem Apple cuccaim vannak: telefon, notebook, füles, óra, meg tv box is. Így azért erősen hezitálok, de egy iPad 10 alapból 150w körül indul normális boltból, tollal meg 180-190e.
A Samsung kijelzője jobbnak tűnt, viszont jegyzetelésnél vonalat húzott ott is, ahol hozzáért a tenyerem. iPad-nél csak a tollat vette be, ilyen téren az kiforrottabbnak tűnik.Szívesen fogadom a szubjektív véleményeket, és persze tudom, ez alapvetően Androidos topik. Előre is köszönöm!
-
hm
aktív tag
Sziasztok. Olvasgattam hsz-eket, köszönöm a sok infót. Ezt a linket véletlen találtam, de itt hagyom, hátha más is kedvet kap az Alldocube iplay 60 mini pro 256GB-hez: [link]
-
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok,
10" körüli méretben 100k alatt mi most a bestbuy?
köszi! -
tobias40
veterán
Csak egy kérdés...
Droidos tab-ra is lehet kémprogramokat telepíteni.
Hogyan tudja az ember ezeket felfedezni?
Háttérben futó progikat látom de gondolom van olyan is ami itt nem mutatja meg magát.. -
Drizzt
nagyúr
válasz
csernak75 #94817 üzenetére
Honor Magicpad2-t megfontolásra ajánlanám. De azt nem tudom stílust milyet támogat és az mennyiért vehető meg. Magyarországon a nélkül árulják. Sőt, gyorstöltőt se adnak hozzá. 12.4", OLED. Nagyjából egy kategória a S9+ tablettel, de nézz azért utána, mert van benne 1-2 olyan hiányzó dolog, ami meglepő lehet. Valamint support valószínűleg jóval rövidebb, mint a Samsungokra.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Samsung Tab S6-on létre lehet hozni felhasználói fiókot, szülői felügyelettel? Hogy a gyerek ne az én fiókomat telepítse tele mindenféle marhasággal, meg ne tudjon mondjuk 12+-os tartalmakat megnézni. -
csernak75
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra gondolkozunk 12,4-es tablet beszerzésén, nekem inkább a tartalom fogyasztás, páromnak a rajzolás rész lenne fontos. Samsung telefonjaink vannak szóval azért néztem a Samsung Galaxy Tab S9 FE+ modelt, De nem tudom hogy 3-4 évre elég lesz e ez nekünk ilyen általános használatra, vagy inkább vegyük a "nagy tesót" a Tab S9+ változatot.
Előbbit ilyen 220 ezer körül tudnánk megvenni míg a másikat 350-370 ért.
Szimpatikusabb lenne árba nyilván az első, telefonból is A54 és A55 amit használunk és nekünk elég amit tudnak.
Előre is köszi a segítséget. -
tomic
addikt
Ez a Coolmobile online oldal mennyire megbízható? Van valakinek tapasztalata velük?
Vagy tudtok megbízható boltot Xiaomi pad 6 vásárlására? -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Német amazonrol SOS kellene egy tabletet rendeltem, olyant amit az amazon ad el. (Visszaadják a régi tablet teljes árat , így kvázi majdnem csere lesz )
Megnéztem az összefoglalót de lenne egy kérdésem :
Samsung Galaxy a9+ [link] vagy s6 Lite [link] .
Az ár között 60 euró van.. illetve mindkettő 36 hónap garival , szóval 3 évre lenne tervezve .Köszönöm a segítséget, illetve ha a válaszban benne lenne a miért az nagyon sokat segitene!
Köszi
Üdv -
tomic
addikt
Szinte ugyan azon az áron melyik ajánlottabb kisgyereknek játékra,filmre,média tartalmakra?
Xiaomi Pad 6 vagy a Poco Pad? -
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Anyósnak kellene egy 10-11"-os tablet, új, TV nézésre a konyhába, valami eu raktáros geekbuying vagy banggood.
Keret: 40-60 ezer. Most halt meg a "régi" tabletje 3 év után.Köszönöm szépen!
-
borbar
tag
válasz
Mustármag #94801 üzenetére
Esetleg nézd meg a telekom cégek kínálatát is. Ott rendszerint ezek az alsó-középkategóriás tabletek hűségidő vállalása mellett kedvezménnyel kaphatóak.
Bár ez a citált Samsung az Árukeresőn kutatva sem sokkal drágább.
Tokot ezerfélét lehet hozzá venni, de nem tudom, milyen állványra gondoltál.Érdemes egyébként elmenni egy nagyobb elektronikai üzletbe, és ott megnézni, megtapogatni ezeket a készüléket.
-
Mustármag
őstag
válasz
borbar #94796 üzenetére
Megbeszéltük, újat szeretne a lányának, és 100% hogy nem lesz hurcibálva, sőt állványt is szeretne hozzá. Samsung-ra azt mondta szimpatikus, de nyilván nem ért hozzá.Azt mondta "nem szeretne szart venni, de feleslegesen drágát se" Nekem meg nincs igényem tablettra, így az összefoglaló meg a nyers adatok ellemzése van csak segítségemre, meg a segítőkész forumtagok. Maradt a filmek és a szörfölés mint felhasználás. 80000Ft-os plafon. Meg mellé esetleg javaslat az állványra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest