- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
borbar
üzenetére
Megbeszéltük, újat szeretne a lányának, és 100% hogy nem lesz hurcibálva, sőt állványt is szeretne hozzá. Samsung-ra azt mondta szimpatikus, de nyilván nem ért hozzá.Azt mondta "nem szeretne szart venni, de feleslegesen drágát se" Nekem meg nincs igényem tablettra, így az összefoglaló meg a nyers adatok ellemzése van csak segítségemre, meg a segítőkész forumtagok. Maradt a filmek és a szörfölés mint felhasználás. 80000Ft-os plafon. Meg mellé esetleg javaslat az állványra.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy kedves ismerősöm a lányának szeretne venni egy Tabletet hogy kényelmesebben tudjon filmeket nézni az interneten. Jelenleg a mobilján nézi. Sajnos a leányzó Down szindrómás, nehezen mozog, és remeg keze.
Mivel filmet szeretne nézni, én a 11"-os kategóriát lőttem be. Az összeghatárt 60-80000ft. Én úgy látom hogy a legerősebb ebben a mezőnyben a Samsung Galaxy Tab A9+ X210N 64GB/4GB
De néztem még a Lenovo Tab M11 Helio G88 4/128GB és a Honor Pad X9 Snapdragon 685 4GB/128GB
Esetleg más alternatíva?
A Lenovo és a Galaxy Tab azért előnyös mert jack-es fülesen nézi a filmet és azokon alapból van.
A kínai rendeléssel a gari miatt nem szeretnék foglalkozni.
Nem tudom biztosan, szerintem ezek a gépek is elegendőek lesznek a leányzónak, de nem zárkózom el a használttól se.(bár ezt a kérdést nem tisztáztuk) Remélem ezek már vannak olyan erősek hogy rendesen lehessen rajtuk esetleg streaminget nézni ha úgy van.
Ezen felül videótelefonálásra és böngészésre lesz használva a gép.
Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX