- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
borbar #94796 üzenetére
Megbeszéltük, újat szeretne a lányának, és 100% hogy nem lesz hurcibálva, sőt állványt is szeretne hozzá. Samsung-ra azt mondta szimpatikus, de nyilván nem ért hozzá.Azt mondta "nem szeretne szart venni, de feleslegesen drágát se" Nekem meg nincs igényem tablettra, így az összefoglaló meg a nyers adatok ellemzése van csak segítségemre, meg a segítőkész forumtagok. Maradt a filmek és a szörfölés mint felhasználás. 80000Ft-os plafon. Meg mellé esetleg javaslat az állványra.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy kedves ismerősöm a lányának szeretne venni egy Tabletet hogy kényelmesebben tudjon filmeket nézni az interneten. Jelenleg a mobilján nézi. Sajnos a leányzó Down szindrómás, nehezen mozog, és remeg keze.
Mivel filmet szeretne nézni, én a 11"-os kategóriát lőttem be. Az összeghatárt 60-80000ft. Én úgy látom hogy a legerősebb ebben a mezőnyben a Samsung Galaxy Tab A9+ X210N 64GB/4GB
De néztem még a Lenovo Tab M11 Helio G88 4/128GB és a Honor Pad X9 Snapdragon 685 4GB/128GB
Esetleg más alternatíva?
A Lenovo és a Galaxy Tab azért előnyös mert jack-es fülesen nézi a filmet és azokon alapból van.
A kínai rendeléssel a gari miatt nem szeretnék foglalkozni.
Nem tudom biztosan, szerintem ezek a gépek is elegendőek lesznek a leányzónak, de nem zárkózom el a használttól se.(bár ezt a kérdést nem tisztáztuk) Remélem ezek már vannak olyan erősek hogy rendesen lehessen rajtuk esetleg streaminget nézni ha úgy van.
Ezen felül videótelefonálásra és böngészésre lesz használva a gép.
Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest