- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Új vagy használt, relative budget tabletet keresek vállalható erővel, lehetőleg tv/hdmi outtal (de túlélem ha nincs), 11" és felette. Kb egyértelmű lenne a Xiaomi Pad 6, viszont javarészt 6gb ramosakat találok a piacon. Tabletnél ez mennyire szűkös? Telefont már nem igazán vennék 8gb alatt, gondolom tabletnél is jelentősen le tudja csökkenteni a használhatóság időtartamát, ha ez alatt van, főleg ha több alkalmazást szeretnék futtatni egyszerre a kijelzőn. Inkább tartalomfogyasztás, alkalmanként játék (pl. Wild Rift) lenne a cél, de nem zárom ki, hogy később productivity is szemponttá válik. Oneplus Padet néztem még, de az alasony pwm, a tesztek alapján időnként indokolatlanul akadózó rendszer, illetve a tv out hiánya kicsit eltántorít. Előre is köszi!
-
akos727
senior tag
válasz
cidalain #94406 üzenetére
Telefonom is majd 7 inches, illetve olyan 70-30%-ban inkább a tartalomfogyasztás a fő felhasználás, így inkább a 10-13 inch között nézelődöm. Vagy ekkorákon már nagyon rossz játszani?
Alapvetően ölben használnám, 99%-ban otthon vagy nyaralóban, így nem akkora gond ha kicsit nehezebb.
A black friday-t el is felejtettem, úgyhogy köszi a tippet és a heads up-ot -
akos727
senior tag
Sziasztok. Azokat kérdezném, akik játszanak tableten: Melyik méret lehet a legjobb játékra 10-13 inch között? Félek a minél nagyobb, annál jobb itt most nem jön be, pedig csak tartalomfogyasztásra olyat vennék.
League of legendset játszanék rajta, kipróbálnám COD-ot is, de javarészt böngészés, social media appok, youtube, stbstb a felhasználási mód...
Árban minél alacsonyabban maradnék, gyanítom egy G99 elég lenne a böngészéshez még 1-2-3 évig, de játékhoz gyenge, így a kínai 50-60 ezer forint közti tabletek kiesnek gondolom. Viszont ahogy néztem, ami számottevően erősebb pl. SD870, az már inkább a 100-120k kategória, ami nem nagyon vészes, mégis dupla annyi.
Összegezve, ti mekkora tabletet vennétek nem horror áron (új/használt bárhonnan), minimum milyen chipsettel, ha játszani is szeretnétek rajta eggyel komolyabb jatekokkal? -
akos727
senior tag
Sziasztok!
Tabletet keresek internetes tartalom fogyasztása, illetve full hd filmek lejátszására hdmi-n keresztül, ami még fontos lenne, hogy youtubeot át lehessen játszani wifin samsung smart tv-re, illetve ha az egész képet duplikálni lehet rajta az lenne a legjobb (dlna vagy nem is tudom mi ennek a neve pontosan)
Hardware legyen elég ezekre a feladatokra, ne akadozzon, használat közben, így 4 magra és 2gb ramra gondoltam minimum.
Méret 8 inch de inkább felette, wifi elég ha van benne.
Karácsonyra lenne véve,új érdekel főleg, ha használt akkor legyen viszonylag friss. Külföld nem igazán jön már szóba, nem érne ide a dolog érzésem szerint.
Max ár 50 ezer lenne, picit esetleg rá tudok tenni, ha nagyon megéri.
Van valami ami tudja ezeket? Kösz! -
akos727
senior tag
Mit ajánlotok a használtan 40, ujonnan talán 50 ezres kategoriában?
Átlagos használat, méret 8 inch és nagyobbak.
Én a Concorde Tab Slimet találtam eddig, ami jónak tűnik.
Köszi! -
akos727
senior tag
Nexus 7 2012 (hasznalt) vagy Concorde Tab Slim?
Felhasználás átlagos lenne, net, youtube, skype, stb...
Vagy egyéb jó ajánlat van esetleg 40 max 50 ezer forintért?
Köszi! -
akos727
senior tag
Üdv!
Nem találtam jobb topicot, így itt tennék fel egy kérdést: Melyik tab a legjobb 30 ezres limittel?
Alapvetően arra lenne használva, amire kitalálták. Internet, youtube, skype (hátlapi kamera is jó lenne, még ha rossz is minöségre, de előlapi mindenkeppen), facebook, játékok, stb....7 inch lenne a méret.
Eddig volt egy Overmax Quattor 7-es, de borzalmas, használhatatlan volt, laggolt mindenhol.
A tab nem nekem lesz, egy barátom kérését teljesítem.
[Szerk:] Új készülék kerestetik.
Köszönöm -
akos727
senior tag
Mit ajanlotok mostansag 20-30 ezres ar kornyeken? Szep allapotu hasznalt is szoba johet. Illetve ha magyarorszagra erne meg karacsony elott a tablet, akkor ebay is vagy valami hasonlo paypal-es, megbizhato oldal.
MAS: Mennyire erezheto a kulonbseg egy Cortex A8 es egy Cortex A9-es processzor kozott, ha mind a ketto ugyanazon az orajelen fut? -
akos727
senior tag
Sziasztok, mit ajánlotok újonnan vagy akár használtan 30 ezer forintos limitig? Nagy megkötés nincs, neteznék rajta, skype(előlapi kamera jó lenne), kis játék, film és olykor zene. Itthon venném, nem rendelném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest