-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
Szia, nekem Tab S9+Fe van lassan fél éve, (szürke boltból 200k ért) féltem kicsit tőle hogy gyenge lesz a proci, de pozitívan csalódtam benne. A komolyabb játékok egy erős MED-HIGH közötti beállítással jól futnak. A kijelző pedig nagyon szép hiába IPS a 90Hz pedig jó kompromisszum. Galaxy A55 120Hz kijelző után a 60 Hz már darabosnak hat nekem, a 90Hz viszont szép folyamatos.
-
csernak75
senior tag
válasz
snooze #95159 üzenetére
Azt is kérdezte hogy ami már a belső tárhelyen van hogy lehet át tenni. Akkor amit én mutatok az nem azt jelenti hogy az alkalmazás adatai átkerülnek az sd re? Szóval nem csak képek és videókat lehet átrakni hanem az alkalmazások nagyobb részét is, így sok helyet fel tud szabadítani.
-
csernak75
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra gondolkozunk 12,4-es tablet beszerzésén, nekem inkább a tartalom fogyasztás, páromnak a rajzolás rész lenne fontos. Samsung telefonjaink vannak szóval azért néztem a Samsung Galaxy Tab S9 FE+ modelt, De nem tudom hogy 3-4 évre elég lesz e ez nekünk ilyen általános használatra, vagy inkább vegyük a "nagy tesót" a Tab S9+ változatot.
Előbbit ilyen 220 ezer körül tudnánk megvenni míg a másikat 350-370 ért.
Szimpatikusabb lenne árba nyilván az első, telefonból is A54 és A55 amit használunk és nekünk elég amit tudnak.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest