Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- E-book olvasók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nem kéne vonalat húznia a kezedtől. Ha a toll közel van a kijelzőhőz, akkor a kapacitív érintésnek inaktívnak kellene lennie. De nyilván előfordulhat olyan toll tartási pozíció, amikor ha a toll hegye eltávolodik 2-3 centire, akkor elkezdi érzékelni a kezed.
Másrészről az ilyen zenés appok, pláne ha szerkesztésre is sor kerülne (akár azapple notin), akkor az alma rendszer előnyösebb lehet. -
Gabesz87
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nekünk van mindkettő, igaz, nem a drága fajtákból. Samsung A9+ (8/128GB) a gyereknek, amit most kb. 2 hete vettünk, szóval amolyan mesenézős, játszós tablet. 53 volt Telekom előfizunk mellé
Ill. májusban vettünk akciósan kuponnal emagnál iPad gen9 (2021)-et olyan 110-ért talán, amolyan esti ágyban netezős, youtube-ozós, filmnézős célból. Meg azért, hogy az ebédlőben lévő régi laptopot, amit szintén csak netezésre, rendelésekre stb. használtunk, kiváltsuk.
Nálunk én vagyok a Samsungos, feleségem Apple párti, de tablet terén nem tudnék különbséget tenni, egyértelműen rámondani valamelyikre, hogy ez jobb. Mindkettő bejön, ipad az ökoszisztéma, és az egyszerűség miatt talán vonzóbb, pláne ha ennyi almás cuccod van. Na meg a fluidsága az, ami még nekem bejön. De pl. az Apple billentyűzete nekem rémálom, persze szubjektív, megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX