-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki használt iPad-et és Samsung tabletet is? Alapvetően onnan merült fel a vásárlás, hogy feleségem zongorájához elég jó appok érhetők el, illetve oktatóprogramok, illetve kottákat is ki tudna rá tenni.
De ha már veszünk, akkor használnánk filmezésre is, én pár specifikus programmal, illetve alkalmanként jegyzetelésre.A ses.hu-n van foglalásom egy Samsung Galaxy Tab S9 FE típusra bruttó 138-ért, megnéztük élőben is, jó készüléknek tűnik. Viszont nekem Apple cuccaim vannak: telefon, notebook, füles, óra, meg tv box is. Így azért erősen hezitálok, de egy iPad 10 alapból 150w körül indul normális boltból, tollal meg 180-190e.
A Samsung kijelzője jobbnak tűnt, viszont jegyzetelésnél vonalat húzott ott is, ahol hozzáért a tenyerem. iPad-nél csak a tollat vette be, ilyen téren az kiforrottabbnak tűnik.Szívesen fogadom a szubjektív véleményeket, és persze tudom, ez alapvetően Androidos topik. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest