Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Ez gyak. egy Window N90 variáns magyar garival, vagy totál új design?
ZsZso: A Google a tabletek terén leginkább az 1280x800-at szereti (Nexus 7, Xoom, Transformer...) De volt nálam pár hétig Wayteq x100 (1024x768) és semmi gond nem volt a felbontással.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
ZsZso
Közösségépítő
Én is egyre inkább hajlok az IPS plus felé, de a képernyő rátióval kapcsolatban lenne még egy utolsó kérdésem. Programok kompatibilitásával nem lesz bajom? Igaz, hogy az iPad 4:3as (és a programok nagy részét IOSről portolják), de a telefonok többsége nem 4:3-as.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
Drizzt
nagyúr
Google playen google wallet nelkul lehet valahogyan fizetni alkalmazasert? Nagyon szivesen vennek mindenfele alkalmazast, de bankkartya adatot nem adnek ki szivesen cegeknek. Mar a paypalert is huztam a szamat erosen.
I am having fun staying poor.
-
Tomy Yayo
senior tag
Az IPS Plus meg már a concorde oldalán is úgy szerepel a képeken, hogy Jelly Bean van rajta (nekem legalábbis annak tűnik): [link]
Persze specifikációkban még csak az ICS szerepel, de azért ez jó előjel Egyre biztosabb, hogy ilyen lesz vásárolva Apropó... Te hogy állsz a vétellel, vagy még mindig nem kapható? Csak kérdezem, mert nekem fogalmam sincs róla.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
szilchi
őstag
Ha én ráteszem laptopra a tabletemet a gyári usb kábellel,akkor látom mind a belső tárat mind az SD kártyát.Tudok rá/róla másolni gond nélkül.Tavaly az Xpad 70-en is így ment.Azt hittem,ez alap dolog,hogy gépre kötve lássam a háttértárolókat.Bár ha jól emlékszem,az Ipod Touch gépemen azért nem volt ilyen egyszerű.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
izisz
senior tag
válasz Crytek #17283 üzenetére
A hozzáadott usb madzaggal kínzod Magad, vagy mással? Próbálj másik tyúkbelet vagy az alábbi:
Beállítások ->Storage -> Jobb felső sarok (+opciók) -> próbálgasd végig a 3 opciót, valamelyikkel mennie kellene a másolásnak (nálam az 1. és 3. is működik, sőt miután a romot újrahúztam még1*, már a belső memóriát is elérem pc-ről nem csak a uSD-t) -
balpeter04
tag
válasz PearCyp #17281 üzenetére
próbáld meg feltenni rá a legfrisebb gyári ROM-ot. letöltési linket és angol nyelvű leírást itt találsz: http://www.slatedroid.com/topic/35262-ainol-novo-7-tornados-stock-0619-firmware/
inkább ezek közül próbálj meg feltenni valamit, a Feiyu ROM-okkal személyesen jó tapasztalataim vannak más készülékeken. ezekkel kapcsolatban itt találsz leírást és linkeket: http://www.slatedroid.com/topic/33774-new-firmware-for-ainol-novo-7-tornado/
[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
A Smartq Ten3 típusú gépére tegnap kiadták a 4.1-es gyári Jelly Beam fw-t! (talán egy éves típus)
-
Crytek
nagyúr
U30GTnél kell valami nonpluszultrát csinálni hogy ha gépre dugom másolni is tudjak rá?
Már rádugom a pc-re usb-n látja a total commander de ha elkezdek rá másolni szarra fagy és megáll.
Eddig nem sikerül rá másolnomValaki aki küldött már külföldre csomagot gariztatni kérem írja már le hogy illik az ilyet feladni!
Next PC Upgrade: 2022
-
PearCyp
tag
válasz ronson #17278 üzenetére
most kipróbáltam microsd kártyával is. aminek egyébként semmi baja. nem ismeri fel, elakad a checking errorsnál, bekapcsoláskor is ott fagyott le elöször.
tehát inkáb szoftveres gondnak tűnik.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
tjb007
nagyúr
válasz szabi__memo #17276 üzenetére
Ár szerint növekvő sorrendben:
Samsung Galaxy Tab 8.9 (P7300), Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100), iPad 2 3G, tovább meg már nem sorolom. -
PearCyp
tag
Halihó!
tegnap megjött az Ainol tornados, ami 1 napig jól is működött, majd megdicsérgettem, és másnap délelött elkezdett sz@rakodni...a problémám: egyszer csak lefagyott, vártam, semmi, jó akkor reset. újraindult, bootolt, betöltötte a launchert, ekkor a belső memória csatlakoztatásakor megállt. utána próbáltam reset, bekapcs, ugyanez, vártam 20 percet, egyszer csak elindult. gondoltam hohó, minden okés....
utána: nem ismeri fel a belső memóriát, nem tudok letölteni, telepíteni semmit, mintha egy az egyben meghalt volna a belső memória. nyomtam egy factory resetet, nem oldotta meg.
tehát most nincs belső memória. valaki segitsen pls.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
szabi__memo
nagyúr
7" felett milyen 3G-s tablet ajánlott? Skype videó, böngészés, stb
-
VMatteo
őstag
Mondjuk érdekes, mert töltés közben semmilyen piros LED nem világít, mint mondjuk a telónál
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Tényleg kell min. kétszer 10 órán át tölteni az első pár alkalommal? Minek? Ha feltölt 100%-ra úgy is csepptöltés van nem?A Defymet se töltöttem olyan sokáig...
Tisztelet a Gépésznek!
-
nagyúr
válasz szabi__memo #17265 üzenetére
3G-vel nem tudom, csak wifi.
-
nagyúr
válasz szabi__memo #17263 üzenetére
Itt van kollégámnál egy ilyen tab, estére megkapom én tesztelni elvileg, de úgy tudom ezek működnek rajta.
-
Tim82
félisten
válasz szabi__memo #17260 üzenetére
Valószínűleg a Huawei S7 Slim.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #17260 üzenetére
Lemaradt, hogy össz-vissz skype-olni, böngészni, youtube-olni lenne...
-
szabi__memo
nagyúr
Mi a legolcsóbb normális SIM kártyás tablet jelenleg?
Kártya sincs, szóval azt is szerezni kell.. bármelyik szolgáltató okés, Pesten lenne használva.
Köszi szépen -
VMatteo
őstag
megcsináltam! tablet újraindítva, a defyn meg nem nyílt hálózatot, hanem zártat csináltam. Így már látja!
Tisztelet a Gépésznek!
-
turtle72
csendes tag
Általános használatra és igényes rajzolásra szeretnék tabletet venni. Milyet ajánlanátok? Vannak ilyen tapasztalatok?
-
VMatteo
őstag
De nem használja mind!Csak hogy ezek látják, már kipróbáltam ezekkel és működnek. De a Concorde sehogyse látja, de azt a védett wifit amit a szgép se lát, azt látja persze...
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Rögtön van is egy hatalmas bajom! A defym-mel megosztom a mobilnetet, és nem látja a Concorde7015! PEdig a szgép is és egy SE X8 is látja, és tudják is használni! Mit tehetnék? Holnaptól csak mobilnetem lenne, ez a baj
Tisztelet a Gépésznek!
-
Prien
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy ICS alatt a táblagépeken lehet állítani szoftveresen a bekapcsoló gomb megnyomási időt,hogy milyen gyorsan induljon el a bebootolás?
Vagy ez milyen beállításon múlik? Mert egyik tábla 3-4 mp alatt elindul, a másik csak 15-20. Tudja valaki a választ?A kevés is több a semminél.
-
VMatteo
őstag
leszállt a Concorde, idáig nagyon bejön! Minőségi érzet, elég masszív, böngészőt, és launchert melyiket ajánljátok?
Tisztelet a Gépésznek!
-
Amantius
senior tag
Vodafone-nál már nincs az eddigi hotspot (legalábbis itt Pécsen, pofára is estem), új lesz bevezetve. Talán ez..
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bostone #17245 üzenetére
Minőségi alternatíva erre a Novatel MIFI, bár ez max 5 gép fele tudja osztani a 3G-t. A szolgáltatóknál van mobil hotspot, bár az csak Huawei, vagy ZTE. Illetve van 4G-s routere is a T-Mobile-nak, bár ez nem tudom, hogy mennyire hordozható.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
spiritex
veterán
válasz z0d1AK #17239 üzenetére
Köszi a választ!
Viszont nem értem mi az a build.prop-ban kikapcsolás? Ez valami olyasmi, amihez root-olás után férek hozzá? Ha nem kell hozzá root, leírnád nekem mi a kikapcsolás menete?[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
bostone
addikt
Mobil routerek közül melyek a különösen ajánlottak?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz spiritex #17238 üzenetére
A billentyűzet beállításnál lehet kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést (amit az angol nyelv miatt húz alá, mert az lehet alapértelmezett).
A mobilhálózatot azért jelzi, mert az alapértelmezetten be van kapcsolva, miután csatlakoztatható hozzá 3G modem USB-n keresztül, ezt build.prop-ban ki lehet kapcsolni, ezzel akkumulátor üzemidő is nyerhető. Ha kikapcsolod, akkor a szürke háromszög is eltűnik.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
spiritex
veterán
Nem tudja valaki esetleg, hogy a 70w-nél hol lehet kikapcsolni, hogy ne húzza alá azt amit éppen most gépelek browserben ide és alatta ne javasolgasson nekem szavakat? Nem tudom ez egyébként tablet specifikus dolog vagy ICS specifikus, mert a korábbi szintén ICS-es Navon-nál nem tapasztaltam ezt...
Illetve miért jelzi ki az Akkumulátor adatainál és jelzi végig piros folyamatos csíkkal ha a grafikonra kattintok, hogy Mobil hálozat jele, amikor nincs is benne 3G modem? És alul-jobbra a szürke háromszöget nem lehet valahogy eltüntetni?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
lacuska74
tag
Köszi a segítséget a nyomonkövetéshez
Az lenne a kérdésem.hogy ha Kínából rendeltem a tablettet, akkor az tartalmazni fog Eu-os töltőt vagy adaptert?
A leírásban nincs feltüntetve ilyen. -
spiritex
veterán
válasz Amantius #17203 üzenetére
Köszönöm a segítőkészséget, de megoldódott! Igen, browser függő a dolog! A gyári és a Dolphin (ezek szerint a Firefox is) sokkal gyengébben scrolloz, mint az Opera, aminél ráadásul megjelenik egy lefelé mutató nyíl is ha elkezded görgetni az aljára, és arra nyomva egyből lenn is van. Úgyhogy visszaszívok mindent, mert a NOVA Launcher a sebességen is javított. Na jó, a súlya nyilván megmaradt, és a töltés továbbra is elég sok idő, de ezektől eltekintve teljesen rendben van így a 70w tablet!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
thetan
aktív tag
válasz z0d1AK #17233 üzenetére
Becsapott a felbontás leírása mert az újságban az van, hogy 800 x 1480 - ezért kattantam rá - de minden bizonnyal ez bizony 800 x480.
maradok a 70w-nél.
Köszi a hozzászólásokatWayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap dobta be a postás a Media Mark szórólapját, és ott a következő tablet akciós:
Myaudio 708 RB Tablet pc. A leirása a szórólap szerint: 7" 800x1480, android 4.0.3, 8Gb belső, 512 Ram, HDMI, front kamera. Mindössze 29.900 Ft.
Ismeritek ezt a gépet? mert nem találok róla adatokat. Mindenesetre megyek ma megtekintem.
A napokban terveztem egy 70w megvételét, de lehet ez jobb ajánlat. Mi a véleményetek úgy általában a Myaudio tabletekről?Most találtam ezt róla Series 7 708R
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
bebokbarni
csendes tag
válasz nightmare13 #17227 üzenetére
Olcsó kell és nagy méretű amivel lehet navigálni. Apám miatt kell nem tehetek róla.
-
nightmare13
őstag
válasz bebokbarni #17226 üzenetére
Biztos, hogy arra a gépre vágysz? Ha jól emlékszek, nem éppen jól sikerült.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
bebokbarni
csendes tag
Hello!
A kérdésem a BluePanther Thunder-el kapcsolatos. Azt hallottam hogy a gps csak aktív internetkapcsolattal működik. Az adatai között semmi erre utalót nem találtam de jobb tudni mielőtt megveszem. Mi igaz ebből?
-
izisz
senior tag
válasz Crytek #17223 üzenetére
Nem, nem gáz. Volt már olyan, hogy ők maguk ajánlották, hogy javítsa meg valaki magának a hibát (értsd: szedje szét vagy vigye local service-be). Szerinted mennyire érdekli őket, hogy milyen FW van rajta?
Megtaláltad, hogy tedd fel evo prime-ot? [link]
Nekem az a gyanúm, hogy az adapter, amit megpróbáltál használni:
a., defektes volt
b., valami kontakt hibás volt első használatkor
mert nekem rémlik egy fórumbejegyzés, dettó hasonló leírással, hogy gyári töltő vacakol, sufni elő házibarkács töltő, összetákol (mint én) és neki is megadta magát az akksi.
Azért próbáld ki a főzött rommal és az akksi kalibrálást. Hátha csoda történik -
tvamos
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz Kh@oSz #17220 üzenetére
De nálam más gáz is van mindig azt jelzi hogy töltés alatt van holott nem és megy fel az kasi szintje.Igy sosem tudom valójában milyen töltöttségi állapotban van.
Megcsinálom nekik azt a szaros videót mit írnak rá vissza!
Meg mellékelem a kérdést hogy ha gariztatni küldöm akkor kellenek-e a tartozékok is.
Az gáz lehet ha rootolom a gépet?Mert ezt az aksi kalibrálás megprobálnám dmert ártani nem fog az biztos.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Nekem elsőnek mondták frissítsek rajta firmware-t és erre adott linket az 1.02-höz.Írtam neki az van rajta.Mondta küldjek videót ugy könnyebben tudnak segíteni.
Küldök én nekik legalább megy az idő és mire kiér majd ez a szar hozzájuk már egy 2. verziót kaphatok ha szerencsém van!
Legszívesebben elküldeném őket az annyukba hogy hogyan tudnak ilyen szarokat kiadni.eg miért kell hazudozni hogy tesztelték őket?
Biztos a tesztelő megnyomta a bekapcsologombot és világitott a kijlező akkor már jó a gép.Sajna ez van.Maga a gép pedig mocskos mod jó,de hát ez elég kiábrándító hiba ez a töltéses dolog.
-
izisz
senior tag
válasz Crytek #17208 üzenetére
willPanda nevű felhasználót támadd be direktbe (de azért polite módon, érdemes!). Ő segített nekem is elintézni a dolgokat a rendelés körül anno. Se CS-sel se livechattel nem kellett szórakoznom. Naponta egyszer válaszol kb. (gondolom sok a privátja) de segítőkész és legalább elég korrekt az angolja (Nancy a rendes neve)
Amúgy azt erőltetik mindienkinél, hogy csináljon videót a "hibáról" (egyik srácnak nem működik egyáltalán, de csináljon róla videót, hát LOL), aztán elmondják a részleteket, hogy mi legyen (de én még nem intéztem ilyen ügyet velük, szóval nem tapasztalat) -
Crytek
nagyúr
De mondjuk kínaiaknál mi a garancia amúgy egy db cetli sem volt a dobozába semmi se!
Nost beszélek velük live cseten de csak annyit mondott sajnáljuk és adjam meg az order numbert!Aztán azzal mire mennek uri geller modra ad neki erőt vagy mit akar a számmal.De felkurták agyam már!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Olvastam valahol mini-usb bluetooth modulrol.
Tudtok ilyesmirol valamit?
(Vagy itt volt a PH-n?)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Shoo
senior tag
Találtam egy érdekes videot a neten: video
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Crytek
nagyúr
Az a gáz hogy félek ha visszaküldöm a gépet a töltő nélkül akkor attól még kicserélik a táblagépet ? (Mert ugye töltő szét lett vágva)
Visszaküldeni arra a címre kell ahonnan feladták gondolom.Hogyan érdemes milyen paraméterekkel feladni a csomagot?
-
Crytek
nagyúr
Pandawill nél az U30GTnél ahol meglehet venni ott irnak egy fórumot.Na ott megkérdeztem mit lehet-e ez ellen tenni vagy küldjem vissza gariba?
Amit kaptam kitörölték a hozzászolásomat + nem tudok belépni a fórumba.Fasza!
-
Crytek
nagyúr
Ez csak azért nem lehetséges mivel nálam nincs 100% .99% a max amit kiír.
De miután kikapcsolom és kapcsolom vissza márha visszakapcsol akkor meg ismét 1%.ZsZso: "Csak root kell hozzá, ahhoz meg Prime ROMot kell a gépre tenni. (elvileg pofon egyszerű)"
Ha leírod ezek micsodák és hogyan kell felrakni őket lehet nekem is az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
radai
csendes tag
válasz Mittu88 #11674 üzenetére
Szia
Akkor én szerencsés voltam mert korektül megkaptam mindent,de ha már nézted ezt a vasat akkor nem tudod véletlenül hogy autós töltöt lehet hozzá használni és ha lehet vajon hol lehet hozzá kapni mert anyira vékony a dugasz a tölttönek hogy sehol nem láttam ilyem csatlakozott.esetleg ha valaki tud segiteni elöre is köszönöm
üdv Péter -
joe465
tag
Tehát netezésre,játékra,illetve otthonra ASUS jobb lenne,mivel laptopra egyenlőre nem lenne szükségem,ezért a dokkoló is nagyon tetszik,csak sok hibáról olvastam,vagy ez is tablet függö?
-
Amantius
senior tag
válasz spiritex #17165 üzenetére
Nálam nincsenek különösebb problémák a kijelzővel. Érzékel mindent, amit kell, a görgetéssel sincs gond. Persze ez függ a böngészőtől is. Operánál egyet rántok és azt sem láttam hová akarok menni, már az alján van. Firefoxnál nem ennyire acélos, ott párszor rá kell még mozdítani, hogy lendületben maradjon, viszont akadozást nem tapasztalok. Arra gondoltam csinálok egy kis vidit, aztán eldöntöd, hogy mi legyen.
Viszonyítási alapom nincs, illetve a felhasználás miatt sem tudok igazán mérvadó lenni, mert nekem arra kell, hogy olvassak rajta és elérjem a netet. Az olvasást eddig egy 5"-os Wayteq GPS-en oldottam meg, évek óta bevált dolog volt (a kijelzőjének fényereje elég brutál, az xtab70w jóval gyengébb, ennek ellenére nem rossz), csak a net miatt kellett ez a tablet. Erre a két dologra nekem tökéletesen megfelel, nem panaszkodhatom.[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest