-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap dobta be a postás a Media Mark szórólapját, és ott a következő tablet akciós:
Myaudio 708 RB Tablet pc. A leirása a szórólap szerint: 7" 800x1480, android 4.0.3, 8Gb belső, 512 Ram, HDMI, front kamera. Mindössze 29.900 Ft.
Ismeritek ezt a gépet? mert nem találok róla adatokat. Mindenesetre megyek ma megtekintem.
A napokban terveztem egy 70w megvételét, de lehet ez jobb ajánlat. Mi a véleményetek úgy általában a Myaudio tabletekről?Most találtam ezt róla Series 7 708R
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest