- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
scanman
csendes tag
válasz
nightmare13 #16896 üzenetére
Bocs, ki beszélt itt arról, hogy mennyi lesz itt, ha lesz?
200$ az 50 ezer forint körül van, ha megrendelem a pandáról vagy akárhonnan.... és ennyiizisz: külső füles aljzat milyen? kezeli a mikrofonos füleseket?
Első tablet, vagy tudod mihez hasonlítani? -
izisz
senior tag
No mar friss cube-rol irok. A postai kavaras utan vegre at tudtam venni. Ez a masina nagyon allat :-) Irto szep a kijelzo, a haz-burkolat felulmulta a varakozasomat egeszen massziv minosegi erzetet nyujt. Wifi 2 betonfalon tul is maxos. Speaker,mic tenyleg egy kalap guano,de kulso fulessel kivalo a hangzas, sot a fejhallgatomat eddig csak hifirol tudtam kihajtani,mert pc kimenet verszegeny volt neki. De ez tab kihajtja. A neten olvashato antutu stb pontszamot hozza,nincs csalas. Villamgyorsak a kepveltasok,scrollozas,netezes,videotekeres. Picit langyosodik a hatlap nem veszes. Egy pixelhibat bekaptam de szerencsere pici bibi es annira a sarkaban van a kijelzonek h nem problema. Bevilagitas,van egy keves,fekete kepernyonel helyenkent latszik engem egyaltalan nem zavar. Meg sd kartyat nem tudtam beletenni valamiert nem marad benne ill kekfogat meg nem probaltam. Hdmi kabelem meg nincs azt sem tudom kiprobalni. Hirtelen ennyi :-) veleme
nyem szerint anni penzt megert pandarol. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
nightmare13 #16896 üzenetére
200 USD 70 ropi? Remélem nem lesz olyan.
-
scanman
csendes tag
Igen, valahol mind lutri, de ugye a Cube-ról olvastuk több helyen is, hogy amiket kiosztottak,az még a pandának gyártott párszáz darab, máshol még mindenhol presell a Cube,
De ha te a windowwal is így jártál, akkor azt hiszem várok még, aztán lehet a vége a Nexus lesz, mert addigra az is megjelenik(#16891)tjb007
Könnyen előfordulhat... -
Shoo
senior tag
válasz
scanman #16889 üzenetére
Crytek a napokban megkapja talán Mo 1. darabját és majd beszámol róla, mármint a Cube-ról... Igazából mind lutri...én az egyik windowot rendeltem meg, mert úgy volt hogy van raktáron, aztán mégse volt, így visszamondtam...a cube-ot visszamondtam, mert bizonytalan volt a postázás, plusz hallottam/ olvastam 1-2 aggasztó hírt. Most meg várakozom...
-
petipetya
nagyúr
válasz
z0d1AK #16684 üzenetére
Ezek közül az aksi zavar igazán. Nem kapcsolom ki és van hogy meló után dolgom van és este otthon már nem nyúlok hozzá. Így egy nap és két éjszaka alatt simán merül 30-40%-ot úgy, hogy repgép módban volt. Megint tanultam, hogy nekem ilyen 7000-es vagy nagyobb aksis 7 colos tab kell.
-
Shoo
senior tag
válasz
scanman #16886 üzenetére
Erős SoC, nemrég jött be és egyre többen használják, az ára a szokásos, szerintem a támogatottság az egyenlő a nullával, még hivatalos oldalt se találtam. Helyette ott van a Cube U30GT, ami támogatottam, vagy más oldalakon a window n90/n101, amihez láttam még gyári frissítést.
-
scanman
csendes tag
FreeLander PD80 - Erről mi a véleményetek, ismeri valaki? Rockchip RK3066, 1.6GHz, Cortex A9 dual core; GPU: Mali 400 MP4, 9,7 -es IPS kijelző... .s alig több mint 200$.... már csak az a kérdés, hogy támogatottság, frissítés mennyire van hozzá?
-
szaszapi
őstag
válasz
Sanzaa #16878 üzenetére
De elvileg több oldalon lehet kapni 180 $-os áron de már a C97-et is láttam 189$-ért.
A C92 felejtős az csak egy C91 ráncfelvarrás bár a hivatalos oldalon még frissítést sem lehet hozzá letölteni már több hónapja csak coming soon.... figyelget.Még várok egy kicsit azt rendelek egy C97-et!
-
Shoo
senior tag
válasz
Hooper #16880 üzenetére
Ha Concorde, akkor legyen ips+....Sajnos GPS-t csak külső modullal tud, de BT van. Nagyon erős a hardver, Sanzaa kolléga még a sima ips-ről készített videót, a gördülékenységgel kapcsolatban érdemes azt megnézni. És hát elméletileg a 4.1el sokat fog javulni a rendszer stabilitása.
Tény, hogy az ios atomstabil, csak azt kell mérlegelni, hogy akarsz-e külső eszközöket csatlakoztatni hozzá vagy megelégszel a belső memóriával és csak simán a készülék nyújtotta használhatósággal. Ha nem is annyira köztudott a CC kiemelten foglalkozik a külső eszközök csatlakoztathatósággal.
-
tvamos
nagyúr
Trefanak vettem, nem sertodtem meg!
Toltes... vigyazni kell, mert a zt-180-at ratoltam a model toltomre, es felegett a panelon a vezetosav is! Mondjuk 1 orara allitottam a toltest. (Tet nelluli a dolog, mar parszor beleforrasztgattam, majd megprobalom ezt is kijacitani. Raadasul a fiam mar osszetorte a screent is, nincs touch.)
(#16880 ) Hooper
+1 n egyertelmu a valasztas!
Kiveve persze, ha vonz a challenge...
De az Android meg korant sem megy olyan gordulekenyen.(#16877 ) kelzsoca:
Ez egy igazan jo hir! -
Hooper
őstag
Sziasztok
Ipad2 és Concorde 9.7 Ips között mem nagyon tudok dönteni, segítségeteket kérnem.
(főleg ha valaki használta mind2t)Ips mellett szól az ára, de bevallom androidert ~50nél többet nem(!) adnék, ipad a iOs miatt megéri talán nekem a többletet (telefonon alma 4s).
Ugyanakkor a Concorde látom sok mindent tud (GPS, kékfog nem hiányzik!), a +microSD nagyon jó az üzemido és a zökkenőmentes működés miatt viszont aggódok.
Valamint régen mintha azt olvastam volna erre a márkára h nagy a meghibásodás.. Az iPad pedig nagyon megbízható ami fontos számomra. -
kelzsoca
félisten
válasz
Mandarinn #16875 üzenetére
http://www.engadget.com/2012/07/09/android-4-1-jelly-bean-source-code-now-available
A napokban lett publikus a forráskód
-
szaszapi
őstag
válasz
szabi__memo #16870 üzenetére
Ideje volt már újítani,C91-ről lehet váltanom kellene, csak nekem 1 bajom van hogy nagyon nem vagyok kibékülve a 4:3-as képaránnyal.
-
z0d1AK
nagyúr
-
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16860 üzenetére
Igen,nekem is onnan jött és 13 nap volt mire ideért.Egy másik embernél olvastam neten,hogy ajánlott szerezni egy másik töltőt mert a gyári lassú.Nos eddig csak 1x töltöttem,2%-ról 100%-ra majd 4 óra volt
.De írták azt is,hogy sok kínai tabletet nem lehet használni,amíg töltőn van.Ezt lehet,kipróbáltam.Ha még lesz valami,írok.De eddig nagyon pozitív az összkép,főleg az árához képest.
-
szaszapi
őstag
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #16846 üzenetére
Le van minden irva a PayPal honlapjan. Ott kitoltod a reklamaciot. Megirod, a penzt akarom vissza.
Ugyan ezt megirod az eladonak. Csinalj fenykepet / videot a hibajelensegrol. Kuld el azt is mail-ben.
Feladod biztositassal. Ha megerkezik a tabla visszaadjak a penzt.
Nekem ez sima igy volt.
Maskulonben (PayPal bevonasa nelkul) jartam mar rosszul.
Keress este pu-ben, ha nem megy.(#16845 ) Shoo
Nem tul gazdag a fantaziam... apukamtol kaptam ezt. -
bostone
addikt
A Nexus 7-ről vannak már tapasztalatok? Egyáltalán elérhető?
-
izisz
senior tag
2012.07.12 11:20 Budapest 112 posta Kézbesítési kísérlet / Unsuccessful delivery attempt
Ebből a 11:20 azaz időpont, amikor "állítólag" a kézbesítő próbálkozott, vagy azaz időpont, amikor a kézbesítő a postán felvette a csomagot ÉS ezután az időpont után bármikor a célcímen lehetett?
Ugyanis én egészen 13:30-ig otthon voltam és senki felém se járt és ha az első állítás az igaz, akkor mondanék holnap majd nekik néhány "kedves" szót személyesen, átvételkor... -
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16855 üzenetére
Hi.Nekem a D50 Lite van.Az annyiból más,hogy csak 1 Ghz-es,a sima D50 meg 1,2 Ghz.És az enyémen nincs HDMI kimenet,a D50-en van.Az enyém tegnap jött,szóval egyenlőre még csak tesztelem.Szerintem jó kis gép,amire nekem kell arra tökéletesen megfelel.Megfelelően gyors a gép,a kijelző képe szép (már amennyire a TFT lehet) igaz egy kicsit sötét.Még max. fényerőn is.De én pl. visszavettem a fényerőt 50%-ra némi plusz akku üzemidőért.És még úgy is megfelelő nekem a kijelző.Persze lehet ez csak a Lite-nál van és a sima D50-nél nem.Fülessel szépen szól,az akksija olyan 4-5 órára elég,attól függ mit csinálsz.A alap programok szépen futnak.Gyárilag rootolt a gép.Mondjuk a D50 leírásánál nem láttam benne a magyar nyelvet.Az enyémben benne van.
-
Crytek
nagyúr
Jaj de nehéz már várni,de sajna ebből 100% hogy csak jövőhét lesz.
-
JánosIstván
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ICOO D50 es gépet. Szerintetek mennyire lenne jó választás? Volt már valakinek hasonlója, mik a tapasztalatok? -
hun_gery
aktív tag
válasz
osztraksajt #16851 üzenetére
Kínából ramos w17, ainol elf2, vagy valami cube, smartq esetleg window gép, itthonról concorde, vagy wateq.
(170usd körül már egy aurora2 vagy egy window n70 is kijön, azok ips-es vasak)ramos w13 helyett én aurora2-t vennék, abban ips panel van, w13-ban nincs hdmi
-
osztraksajt
őstag
válasz
kelzsoca #16850 üzenetére
Az ilyen 120-170usd kategóriában gondolkodom.
Erről a Ramos w13pro-ról tud valaki valamit esetleg? Ezek is előszériások még?
-
kelzsoca
félisten
válasz
osztraksajt #16849 üzenetére
Az olcsó legyen, az forintban körülbelül mit jelent?
-
osztraksajt
őstag
Egy kérdés amit gondolom már sokan feltettek, de túl sok a találat:
Ami elvárás lenne, legalább az 1024-es sorfelbontás, meg normális egymagos cpu. Bt, gps, hdmi nem kell, viszont normális akku nem lenne baj.
Melyik az a 8-10 colos gép amiben alapból a magyar ICS benne van és nem kell vele kínlódni hanem alapból használható, és jó ára van?
Külföld nem akadály, olcsó legyen.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #16846 üzenetére
"Megkapom a táblát kiderül hogy fos akkor live chaten-en elmondom mi a gondja és hogy adják vissza a pénzemet?"
Én olyat olvastam, hogy előtte jó ha videót készítessz vagy képet készítessz róla, s úgy hivatkozol a hibára.
"Ha visszaadják a pénzt akkor azután adják csak vissza miután a táblagépet visszaküldtem?"
Nyílván. -
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #16843 üzenetére
Ez hogyan működik? (Mert ilyet soha nem csináltam)
Megkapom a táblát kiderül hogy fos akkor live chaten-en elmondom mi a gondja és hogy adják vissza a pénzemet?
Vagy hogy megy ez? Meg honnantól számitják ezt a visszafizetési időt?Ha visszaadják a pénzt akkor azután adják csak vissza miután a táblagépet visszaküldtem?
-
Shoo
senior tag
válasz
tvamos #16842 üzenetére
Láthattad, hogy kb. sz@rnak mi van a dobozra írva, ha utóellenörzés van, még az is lehet, hogy ha tavaly vetted és annyira alacsony volt a dollár, hogy akkor nem kellett érte fizetni, most meg kellene akkor szerintem kifizettetik
Én azon csodálkozom, hogy annyit beszélünk az egész dologról, hogy csoda, hogy a pandás csomagokat nem vámolják meg azonnal. Ha fejpénzt kapnak a fogásokért, akkor meg nem értem miért nem nézik a fórumokat...Tényleg...miért is tVAMos a nicked? -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #16802 üzenetére
Nekem delutan kettokor meg siman valaszoltak. Azert nekik is erdekuk, hogy a 10-kor felkelo Amcsiknak valaszolgassanak. Szerintem azok a legnagyobb vevok. De nem tudom, hogy van ez ott pontosan.
(Nem volt meg a rendelesi szamom, csak a paypal szamom, az alapjan kertem trk. szamot. Mast nem kerdeztem.) -
tvamos
nagyúr
válasz
osztraksajt #16839 üzenetére
Es ezt mi alapjan neztek ki utolag? Marmint az erteket.... volt archivalt fenykepuk? Mer' ugye a "Gift - USD5" erteket webshopbol kinezni...
Megjegyzem, itt minden nagyobb csomagot elvamolnak.
A DHL (es tarsai) -nak benne van a szolgaltatasaban, hogy elvamoltatva erjezik a csomag. Ergo megdolgoznak ok a penzukert, intezik a vamot. Ellenben lehet keszulni ra okmanyokkal, es igy azert sokkal gyorsabb a vamkezeles, mint a MP-val.Jut is eszembe. Ha nem veszek at egy csomagot, es visszamegy, akkor vissza kapom a penzt? Csinalt mar ilyet valaki?
-
osztraksajt
őstag
Sajnos én jelentkeznék, engem elővettek egy autódiagnosztikai eszköz miatt utólag, igaz nem tablet, de ugyanúgy Kínai postázós téma volt 1,5 éve. De 5 éven belül minden joguk megvan hozzá hogy bármikor eljárjanak az ügyben, nem kötelező nekik átvétel előtt lefolytatni a vámeljárást.
Mondjuk Debrecenben történt ami NAV fronton legendásan g*ci. Szépen sarkosan megnézték mennyiért mennek a webshopokban (180 USD volt amúgy) és azt vették beszerzési értéknek nem a ráírt árat, meg kedvesen rászámoltak szállítási költséget is, utána már hiába mutogattam a valós paypal tranzakciót. Mit tehettem, fizettem mint a katonatiszt. De errefelé újabban rákaptak hogy az árumintákat használhatatlanná teszik, pulóver ujját levágják, a fém alkatrészekbe beleköszörülnek stb. Ezektől az anyagminőség kivitel még megállapítható, de használati értéke mintaként behozva nem lehet. Autóalkatrészekkel járt így egy közeli ismerősöm, mintaként akarta behozni nagyon gyorsan Törökországból, nem is a vámfizetés elkerülése lett volna a cél hanem a minél hamarabbi beérkezés. Elektronikai dolgoknál persze nehezebben kivitelezhető, de mondjuk ha a kijelzőre karcolnak egy nagy keresztet az nem lenne vicces.
Magánszemélyeket még annyira nem piszkálják egyenlőre, de javaslom hogy munkahelyre senki ne postáztasson ahol cégnév van megadva mint szállítási cím, mert azt még nagyobb előszeretettel nézegetik. Persze ha egyszer átjött a vámon akkor nagy eséllyel nem veszik elő utólag, de sajnos tanúsíthatom hogy nem jelenti automatikusan azt hogy megúsztad. Nem kívánom senkinek hogy így járjon.
A DHL és társait meg mindenki kerülje el lehetőleg, a sima postázást kérje ott jobban elsikkad, a futárcégek mindenképpen eljárnak ott még esélye sincs hogy nem vámkezelik. Nem a számla alapján kezelik automatikusan, szemrebbenés nélkül bekérik a paypalról az igazolást, le kell tagadni, de az meg már ugye csalás lenne..
-
izisz
senior tag
válasz
kelzsoca #16833 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok okoskodni, de hallottál már ilyen konkrét példát, hogy valakit utólag billentettek ülőgumón?
Egyébként - mivel itt olvastam a bizonygatás mikéntjét fórumon - kértem pandáéktól a rendelés leadása után egy számlalevelet ugyanazon értékről, ami a csomagon szerepelt. Hogy ezt hivatlaosan elfogadják-e adott esetben nem tudom, de mindenképp megpróbálnám paypal tranzakció export helyett azt beadni. Még mindíg jobb 50$ után fizetni, mint 220+$ után...
Bízom benne, hogy nem lesz igazad (hacsak nem vagy egyike a SZERV-nek és holnap reggel első dolgod lesz elővenni az összes Kínából érkezett csomagot felülvizsgálatra... ugye nem?!)
-
Osynho
addikt
Üdv!
Amennyiben egy Aurora II mellé rendelnék egyéb dolgokat (tok, billentyűzetes táska, autós töltő), mennyiben rontaná a vámoltatás elkerülésének esélyét? A jóval nagyobb csomagolás nem feltűnő? -
kelzsoca
félisten
-
izisz
senior tag
2012.07.11 11:49 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
El se hiszem, bemákoltam!!! Jippijé
Legkésőbb pénteken már átvehetem életem első tablet-jét (made by vágottszemű szűz kislányok
)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Hintalow #16821 üzenetére
A leírtaknak ezek is megfelelnének: [link], [link] de én inkább itthonról választanék mondjuk egy WayteQ xTAB-70w -t aminek a nagyobb kijelzőfelbontása jól jön olvasásnál (meg máshol is).
(#16824) Regiee
Én a helyedben inkább a felsorolásban első két helyen szereplő közül választanék.
(#16827) crue
Nagyon mélyen most nem fogok belemenni, szóval csak röviden.
Az RK2906 -ot inkább hanyagold, eléggé meg lett nyirbálva, az A13 lényegében (azt a pár hiányzó interfészt leszámítva) megegyezik az A10 -zel, tehát ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik (multimédiában erős és a játékoknál sincs gond).
A WM8850 viszonylag egy elég új SoC, nem sok termékben van még ez, papíron ez a legerősebb a felsoroltak közül azonban épp ebből kifolyólag akadhatnak vele problémák.
A lényeg, hogy vagy A13 vagy WM8850 de mivel írtad a HDMI -t ezért inkább az utóbbi. -
crue
őstag
válasz
tjb007 #16814 üzenetére
Üdv!
Elég járatosnak tűnsz a socok világában, ezért elsősorban tőled kérdezem, hogy az olcsó kínai tabletekben használatos alábbi típusok közül melyik nyerő, a sebességet, szolgáltatásokat és kompatibilitást figyelembe véve:
A13
RK2906
WM8850
Én az utolsó felé hajlanék leginkább, mert A9-es és hdmi kimenetet is támogat, de mindenképpen kíváncsi lennék a véleményedre. -
janakbacsi
őstag
Mit kell file kezeloben kitorolnom ha nem akarok factory resetet es el akarom tavolitani a google accountot?
-
Regiee
aktív tag
(#16818) z0d1AK;(#16820) kelzsoca:Nagyon szépen köszönöm!
Ez a Ghoo Tab 7000 nagyon megtetszett! -
szilchi
őstag
válasz
Adamis #16819 üzenetére
Ha M.o.-gon veszed meg,igen.Kínában sem sokkal olcsóbb.Maga a gép nem rossz,ez már 1 GB Ram-al van és ICS-el.Amúgy ez is olyan "alapgép",mint ami nekem van.De az alapvető dolgokra ez is tökéletes.
Más.Kicsit nem ide való,de akartam feltenni widget-et a home screen-re,de mikor hosszan nyomva tartom az ujjam csak 3 lehetőség jön elő:animált háttérkép,háttérkép,galéria.Régen GB alatt simán ment,itt nem tudom elővarázsolni a Fancy widget-et (vagy mást) ICS alatt.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
valszeg a kérdésem nem fog nagy felhördülést kelteni: egy tablet vásárlásán gondolkozom.
Nem vagyok járatos androidban, az egyetlen tapasztalatom öcsém samsung galaxy ace telója, amit bökdöstem néha
Gondolom az sem egy túl acélos hardver, de nekem a sebességével nem volt gondom.
Amire használnám: némi netezés, némi film, kéregényolvasás.
mivel bátor vagyok (illetve elég járatos a külföldi online rendelésben)
Ezért ha veszek, akkor pandawill és tsai jönnek szóba. Az lenne a kérdésem, hogy az ott lévő 100$ körüli versenyzők jók lehetnének nekem?
Először Elf 2-el szemeztem, de hajlok az olcsóbbak felé (pl: Icoo) -
Adamis
őstag
ainol novo tornado - vélemény? 23-at megér?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bostone #16815 üzenetére
Tablettől függ. A TF300T esetében szerintem pont nem fog működni ez, mert nincs benne a rendszerben. Általában a kínai, vagy olcsóbb modellekben érhető el (pl a Concorde és WayteQ készülékei).
Max valami custrom ROM-mal lesz csatlakoztatható a TF300T-hez a 3G modem, bár nem tudom, hogy van-e ilyen hozzá. -
bostone
addikt
Ha wifis tablethez szeretnék usb 3g sticket csatlakoztatni, szükséges valami alkalmazást telepíteni, hogy működjön vagy a rendszer automatikusan kapcsolódik?
Asus TF300-ról van szó.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
30k környékén lehet már olyasmi Tabletet venni amin lehet normálisan filmezni, netezni? Nézegetek neten de ezernyi fajta és márka van, nagyon nehéz döntenem. -
z0d1AK
nagyúr
Megjött ma a WayteQ xTAB-70w. Nem tudom, hogy mit sikerült a ROM-mal csinálni, de jelentősen gyorsabb az xTAB-80-hoz képest, de még a Quadrant és Antutu mérések is majdnem hogy a duplája.
-
Prien
addikt
Az akksi témához: most akkor kb.1 év múlva (3-400 töltés) vissza kell küldenünk kínába a masináinkat akku cserére? (Aki nem akarja kidobni persze a tabletet)
Mert még jövőre is bőven használtó lenne a tab,csak az akkuja lesz elhasznált. -
szilchi
őstag
Lol..valaki linkelt régebben egy videót,hogy hogyan készülnek ezek a tabletek.Abban volt,hogy tesztként egy videóklippet lejátszanak rajta.Most nézem pont az a klipp az én gépemen is rajta van
.Szóval nekem alaposan tesztelt gépem van
A gép amúgy nagyon jó.És tényleg gyárilag rootolt.Az akksija nem világbajnok,sztem 4-5 óra max.De az sem rossz.A kijelzőjére írták,hogy max. fényerőn sem túl világos.Hát ez sajnos igaz,bár annyira nem zavaró.Elég gyorsnak tűnik,pedig csak 512 MB Ram van benne.Visszaemlékezve tavaly az Xpad70-em sem volt gyorsabb,pedig azon nem is ICS ment,hanem GB.És az is 512-es.A gép nem nyekereg,pedig full műanyag.Visznont kapott egy extra világítást.Az Icoo felirattól balra van valami led,ami bekapcsolás után világít.Mondjuk így sötétben kikapcsolt képernyővel is megtalálom a gépet
.Írták,hogy gyenge a Wifi néhány példánynál.Nekem eddig semmi gond nincs vele,nem dobott le soha és gyorsan megtalálja az összes lehetséges kapcsolatot.Igaz eddig csak a router szobájában néztem.A speedtest is hozza a netem 10 Mbit-es sebességét.Most másolok fel pár zenét és videót,hogy megnézzem a multimédiás képességeit.Az "alap" játékokat feltettem rá,azok tökéletesen mennek.Meg nézek pár widget-et meg pár hasznos appot.
-
Crytek
nagyúr
2012.07.11 07:17 Budapest 1005, Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs.
Már ez is valami.Most jön a dolog lehúzos része 100% olyan nincs hogy egyszer valami mákom legyen.
-
izisz
senior tag
válasz
Crytek #16796 üzenetére
Egész pontosan itt tudod követni az idejüket (Shenzen):
timeanddate.com
Mi UTC+2-ben vagyunk most, ők UTC+8-ban, tehát 6 órányi a különbség, a Kolléga jól mondja, hajnali óráktól kezdve max délig érdemes náluk próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged