-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockerman
csendes tag
Szia,
Én az előre hozott hangszórók miatt választottam ezt. A hangja szerintem meglepően jó. Nincs dobozhang. Kellemes hangzás. Kicsit sok a magas. Hangerő teljesen elegendő.
Valódi sztereó. Tesztelve!sirály69: Igen nagyon hasonlít rá hardveresen.
Flash működik a gyári böngézőben. Play van és egyenlőre minden fel is települt amit akartam.
Üdv.
-
izisz
senior tag
Úgy, ahogy mondod
Plusz azt se felejtsük el, hogy a kinti fórumok legtöbb panaszosa nem pandáról kapta a cuccost, hanem egyéb más forrásokból, akik még a panda előtt nekiálltak kiszórni, amilyük volt. És a hozzászólások alapján egyedül a panda vállalta be, hogy inkább csúsztat és későbbre teszi a kiküldéseket, mint kiküldi a korai, nagyon szenny táblákat.
Kissebb-nagyobb hibák lehetnek, de szerintem aki pandáról kapott gépet, annak legalább képernyő gondja nem volt (de cáfoljatok meg). Aliexpress, spemall meg ki tudja milyen nevű helyekről meg ne is szóljunk...
A market ügyködés nem pontos: egyém pandáról jött, semmit nem kellett vele haxolni, hogy menjen a Play. Aki máshonna, az váltott evo prime rom-ra, és dettó nem kellett haxolni (+kigyakta a kínai sormintás proikat is +root, stb)
Hangszóró: szimplán tervezési hiba. Egy 200Ft-os érme méretű hangszóró ráfordítva a hátlapra, úgy, hogy nincs kilyukasztva a műanyag a hátlapon -> FAIL
A hangja amúgy baráti lenne szitává lyuggatva
hozzá adott EU táp: szenny! (röviden, tömören
)
MIC: eddig 2* próbáltam, elég szenny. Mindenféle háttérzajt összeszed és halkan vesz fel (skype próbahívás volt a tesztalany)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- Házi hangfal építés
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest