Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Home server / házi szerver építése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
spiritex #17165 üzenetére
Nálam nincsenek különösebb problémák a kijelzővel. Érzékel mindent, amit kell, a görgetéssel sincs gond. Persze ez függ a böngészőtől is. Operánál egyet rántok és azt sem láttam hová akarok menni, már az alján van. Firefoxnál nem ennyire acélos, ott párszor rá kell még mozdítani, hogy lendületben maradjon, viszont akadozást nem tapasztalok. Arra gondoltam csinálok egy kis vidit, aztán eldöntöd, hogy mi legyen.
Viszonyítási alapom nincs, illetve a felhasználás miatt sem tudok igazán mérvadó lenni, mert nekem arra kell, hogy olvassak rajta és elérjem a netet. Az olvasást eddig egy 5"-os Wayteq GPS-en oldottam meg, évek óta bevált dolog volt (a kijelzőjének fényereje elég brutál, az xtab70w jóval gyengébb, ennek ellenére nem rossz), csak a net miatt kellett ez a tablet. Erre a két dologra nekem tökéletesen megfelel, nem panaszkodhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest