- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
tboldi #25085 üzenetére
megjelenik a webes listában a tablet. Az elejétől megjelent. Sőt amit a hardver reset előtt amiket felraktam már progikat/játékokat azokat még mindig úgy hiszi a webes play árúház mintha még mindig a tableten lennének. De olyan játék sem települ fel így ami még nem volt korábban rajta.
És ez az ami fura. A tablettel közben most már leszedtem vagy 20-30 játékot. de webes árúházból továbbra se tudok telepítést kezdeményezni mert hiába nyomok rá hogy telepítés. kiírja hogy hamarosan letölti a tabletre, de gyakorlatban nem kezdi el letölteni rá. -
törölt tag
válasz
tboldi #14810 üzenetére
Szia!
Igen, a support nagyon fontos lenne.
Ez megbízható oldal? Megnéztem a fórumon és innen ajánlják valakinek, hogy rendelje, ez gondolom az eredeti oldaluk akkor.
Hogyha innen megrendelném, ICS 4.0.4-el vagy 0.3-al jönne?
Köszi!#14807
Asphalt 6 úgy olvastam hogy megy, kb ez az ami kell nekem meg főleg netezésre használnám.
Meg vannak olyan APK-k amik nem ellenőrzik a kompatibilítást.
Ha jól tudom ICS-vel jön és rootolva tehát Chainfire 3D-t fel lehet rakni rögtön, azzal meg a Wayteq-en is megy minden!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest