- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
tboldi #25085 üzenetére
megjelenik a webes listában a tablet. Az elejétől megjelent. Sőt amit a hardver reset előtt amiket felraktam már progikat/játékokat azokat még mindig úgy hiszi a webes play árúház mintha még mindig a tableten lennének. De olyan játék sem települ fel így ami még nem volt korábban rajta.
És ez az ami fura. A tablettel közben most már leszedtem vagy 20-30 játékot. de webes árúházból továbbra se tudok telepítést kezdeményezni mert hiába nyomok rá hogy telepítés. kiírja hogy hamarosan letölti a tabletre, de gyakorlatban nem kezdi el letölteni rá. -
törölt tag
válasz
tboldi #14810 üzenetére
Szia!
Igen, a support nagyon fontos lenne.
Ez megbízható oldal? Megnéztem a fórumon és innen ajánlják valakinek, hogy rendelje, ez gondolom az eredeti oldaluk akkor.
Hogyha innen megrendelném, ICS 4.0.4-el vagy 0.3-al jönne?
Köszi!#14807
Asphalt 6 úgy olvastam hogy megy, kb ez az ami kell nekem meg főleg netezésre használnám.
Meg vannak olyan APK-k amik nem ellenőrzik a kompatibilítást.
Ha jól tudom ICS-vel jön és rootolva tehát Chainfire 3D-t fel lehet rakni rögtön, azzal meg a Wayteq-en is megy minden!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest