Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a következőben: Olyan tabletre lenne szükségem, ami dokkolható, vagy valami átalakítóval monitorra küldhető a képe és mondjuk egérrel lehet mókázni vele. Létezik ilyen mondjuk emberi áron?
-
Sziasztok! Asus ZenPad C7 Z170CG-1A073A 16GB Wifi + 3G 45k-ért mennyire jó vétel? 7" elég, icipici játék is lenne.
-
Sziasztok! Olyan 100eFt-ig(+-10eFt) milyen 10 colos, 3G-s(4G)-s tabletet tudnátok ajánlani itthoni vásárlással és csak új jöhet számításba? Elég a belső 16-32GB hely, de nem hátrány ha bővíthető esetleg. Mehet akár a FullHD felbontás is.
-
Sziasztok! Mit lehet tenni Navon Predator 8-nál, ha a jelszó minta el lett felejtve? Ez sajnos nem hozza fel, hogy 3 elrontott után a gmail-es acc feloldja. Recovery nincs a gépen, legalábbis power + hangerő fel(vagy le) nem hozza elő. Köszönöm a helpet előre is!
-
Sziasztok. 10"-osba mik vannak br. 30-35e-ig amik vállalhatóak? Netezésre kell.
-
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget, új tablet vásárlásában: 8-10 colos, itthoni, internet, fotózás, képek tárolása, 100eFt-ban maximalizálnám(ha nagy ugrás lenne teljesítményben kb +10eFt-ért, akkor az még belefér, de nem hinném), nem mai egyén a felhasználó így nem kell retina kijelző. 4-8 mag, 2GB ram ma már alap, LTE nem kell. Samsungot szeretne, de én konkrétan nem ragaszkodom hozzá. Meggyőzhető szerintem Ő is, hogy ha van minőségibb darab. Köszönöm előre is.
Samsung T705 Galaxy Tab S 8.4?
-
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Van nálam egy Ghootab 9700DC, amin bármilyen programot szeretnék telepíteni kiírja a market, hogy nincs elég hely, pedig 140Mb még van. Gondoltam App2SD-vel átrakom kártyára(bár nem volt benne, mostmár van), de azt írja, hogy át van helyezve. Gondoltam, hogy cache-t kéne törölni, de nincs recovery-je.
-
Üdv. Gyerekek érdemes megvenni 50eFt-ért a Refurbished Nexus 7-et 1 év garival?
-
válasz
Blackhole13 #31969 üzenetére
Én biztos nem, mert ahogy ismerem magamat, az utóbbi időben amit vásároltam egyből vissza kellett vinni.
-
válasz
Blackhole13 #31966 üzenetére
Számolhatsz azzal, hogy megakad a vámon és akkor még fizetsz rá, ha rossz, akkor saját pénzeden kell visszaküldjed.
-
Üdv. Bnőmnek van egy Huawei Ideos S7 Slim tablet-je amit ügyesen lejelszavazott, de nem tudja mi az. Ki lehet valahogy ütni belőle, vagy rá kéne újra húzni a rendszert? Köszi!
Esetleg van vmi jobb magyar rom mint a Froyo?
-
válasz
szabi__memo #17265 üzenetére
3G-vel nem tudom, csak wifi.
-
válasz
szabi__memo #17263 üzenetére
Itt van kollégámnál egy ilyen tab, estére megkapom én tesztelni elvileg, de úgy tudom ezek működnek rajta.
-
Wayteq xTAB-70w vs Huawei Ideos 7 slim közül melyik jönnek ki győztesen? Nem találok igazi összehasonlítást, talán azért nem, mert nagyon alsókateg mind2.
-
válasz
morpheuss12 #16530 üzenetére
-
Értem. Valaki nyitott már neki topicot, és a hangot eléggé lehúzta, néztem YT videót és valóban gyatra. Hát ezaz, hogy HA megfogják... és amennyire szerencsétlen vagyok minden ilyenbe tuti megfognák, annyiért meg már nem éri meg az egész. Ha meg rossz, akkor saját kontómon kell visszaküldenem? Ált. én kifogom mindenből a szart. (3* kopp hogy ezek után már ne így legyen!)
-
válasz
tjb007 #15782 üzenetére
iGP igazad van. De ebbe az ainolba dupla van pl. Abba is belefért volna az árba. Amúgy itt is van CM rá és lehet húzni a procit? Mert 1GHz a telómba elég is ahhoz a kijelzőhöz, de a másikba 1 év múlva kuka lesz kb. Meg nem is mali van hanem vivante azért mondtam, hogy noname.
-
válasz
V1 zolee #15777 üzenetére
Vegyek ájpedet a ....
Hetek óta nézegetek valamit, hogy jó lenne venni, de 10-esbe. Filmet néznék rajta, netezés, meg néha game. De olcsó kategóriában ilyet nem találok. 60eFt-ért vannak a wayteq-ek, de azok sem olyan húúúúde. 1GHz-s proci, meg egy gagyi noname VGA van benne. Mondjuk kezemben még iPad 2-n kívül csak egy Funscreen 7-es fos volt, ami még rezisztív kijelzős, lassú fos szar, amit még a GPlay sem fogad el kompatibilisnek. Hát az anyaghasználata is olyan. Utálom ha recseg-ropog egy készülék. Szóval nemigen fogok találni ilyet szerintem, max pár év múlva.
-
válasz
enginev3.0 #15719 üzenetére
Szerintem átverés. És mi az, hogy garancia 1 hónap? Ha új a termék min. 1 év számlával. Itt van kínából.
-
Szóval nincs vkinek a közelben egy Wayteq vagy ConCorde tablete aki tudná 1 napig nélkülözni?
-
válasz
CoolBoy323 #15397 üzenetére
Ő is biztos összesz0pcsizta
-
válasz
Unbaised-Ben #15316 üzenetére
De rá is van írva nem? "Warranty if void"
-
válasz
Unbaised-Ben #15312 üzenetére
Hát neharagudj, de Te vagy a hülye. Miért kell egyáltalán a matricát leszedni?!
Én nekik adok ezesetben igazat!
-
válasz
illes.bence #15275 üzenetére
Nem a pécsire, de ha ott van akkor valszeg van másikba is.
-
válasz
illes.bence #15271 üzenetére
Ha már úgyis mész megnéznéd légyszi, hogy van-e Concorde 9,7 IPS?
-
válasz
Sanzaa #15241 üzenetére
Aham hátőőő, ez most kicsit elszomorító. Amúgy defy-nek sem olyan hűűű az az 5mpx-es kamerája, de tűrhető kültéri fotózásnál. Az, hogy feljön az nem jó jel, nekem az a gagyi kateg.
Az viszont jó, hogy kibír 1 napot. Nálam a defy is kibír 4-6 napot, ha nem játszogatnak rajta
Az, hogy kikapcsol szoftveres hiba, tehát javítható. Nem olcsó a készülék, ebben már elvárnám, hogy ilyen "elengedi a ragasztó" probléma ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest