- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Müködik.Nem tudom mi lelte hogy nem reagált pár percig semmire.
Az okoz valami hátrányt ha nem 12v/2a-s hanem csak 12v/1.5as aksira cserélem a gyárit?Mág arra kéne rájönnöm hogy win7el hogyan kéne felismertetni a táblát hogy ne msnbe kelljen a dolgokat átküldeni.
Izisz te ezt nézted már ha igen neked sikerült összhozni pc-vel?
-
Crytek
nagyúr
Hát ez gyors volt vége is a gépnek
Kurva eget szinte tudtam nekem nem lehet szerencsém.
Töltöttem a gyári töltővel és egyszer csak puff elment a képem semmi nem kapcsol be a gép.
Próbáltam (sajnos lehet ez hiba volt elvágtam a gyári töltőkábelt és rátettem másik töltöfejet) de semmi a gép nem jelez.Kiment volna a kijelző vagy mi?
Töltő nélkül elfogadják vajon a gariztatást?Csomagra mit kell ráirni hogy már átment a vámon vagy kinek kell szólni?
-
Crytek
nagyúr
Elsőre amiket gyorsan néztem wifi tökéletes 2 betonfal után is elég jó a vétel.
Gyorsan rá is durrantottam egy pendriveot (kábellel ami járt hozzá) arról elinditottam egy 1080p-s filmet akárhogyan tekertem villámgyorsan odaugrott semmi akadás nincs.Lefuttattam rajta 4-5 benchmarkot majd logout cikkben láthatóak lesznek a pontok.Mivel eddig nem volt táblám nem nézegettem mi mennyit megy így nem tudom megmondani hogy a pontok jók-e vagy sem.
De ha a test táblázatában az van hogy galaxi tab -ot is veri 53ezerért akkor nem hiszem hogy kéne szégyenkeznie.
A hangjára azt mondani hogy fos az erős túlzás.Egyetlen hibája hogy kegyetlen halk de nem recseg ropog semmi csak szimplán halk.Filmnézés csak fülessel ajánlott.A gyári füles egész jól szól szóval azzal nincs gond.
Touchtest-el végigtapiztam szinte minden milimétert a kijelzőn mindegyiknél volt "visszajelzés" magyarán húzta a vonalat sehol nem szakadt meg.Tehát a kijelző minden pontja jó.Bluetoothot is néztem: Nokie E71-el és LG2X-el mindkettőt felismerte s lehetett küldözgetni a cuccokat.
Most hagyom folyamatosan wifi alatt és egyfolytában 1080p-s ph-t járatok teljes lemerülésig mennyit bír a gép.
1 percre ez a töltőnek nevezett mellé adott hulladékot is rádugtam de a 5. másodpercbe már láttam amit a videókon.Küldettem is bátyámat városba egy normális töltőért.Hirtelen ennyi.Többet márha jóbban bőlére tudom ereszteni a szavak a logoutban olvashattok majd.
Esetleg adhattok ötleteket miket nézhetnék még rajta.
-
losi73
senior tag
üdv tudna nekem infot adni valaki hogy My audio 9 ben milyen gpu van?
-
tjb007
nagyúr
válasz
spiritex #17080 üzenetére
Amint kijön róla a teszt lesz majd neki külön topikja ahol ezek a dolgok egy megtalálhatóak lesznek, amíg nincs addig nyugodtan lehet jönni a kérdésekkel az xPAD/xTAB-70(i) topikba.
A rootolni egyelőre nem ajánlott, a gyári stock ROM még elérhető, szóval ha valami gond lenne akkor nincs mire visszaállítani. -
z0d1AK
nagyúr
-
spiritex
veterán
válasz
z0d1AK #17075 üzenetére
Köszönöm szépen a megnyugtató infókat, tjb007, neked is! Akkor ma megyek is és megveszem!
Kedves z0d1AK, megtennéd, hogy leírod nekem, vagyis adsz linket a rootolás menetéről, hogy hogyan rootoltad a wayteq-et, és hogy hol érhetők el Kelzsoca dolgai, custom ROM-jai, ill. hol lesz elérhető, ha megcsinálja?
Köszi szépen előre is! -
Crytek
nagyúr
Cube U30GT a kézben tesztelés és logout előkészületek folyamatban....
-
tjb007
nagyúr
válasz
spiritex #17074 üzenetére
Nem kell miden hülyeséget elhinni amit ott olvastál.
Az SDHC egy kártyaszabvány ami a 4 -től 32GB -os tárolókapacitásig tartó tartó kártyákat foglalja magába, mivel a 70w 32GB -ig kezeli a kártyákat ezért értelem szerűen az SDHC kártyákkal is elboldogul.
Ezen kívül létezik még két szabvány, az SD vagy SDSC (1MB - 2GB) és az SDXC (32GB - 2TB).Fagyásokról még senki sem számolt be itt a fórumon, ha túl gyakran fagyna akkor jelezni kell a WayteQ felé.
"Van normális terméktámogatás, ami evvel foglalkozni fog és elképzelhető, hogy lesz frissítés, amivel megszűnnek a fagyások?"
Igen, van normális terméktámogatás, ha ez a hiba valós akkor javítva lesz.
-
z0d1AK
nagyúr
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Szemezek egy WayteQ xTAB-70w-vel, de az edigital-os fórumban elég sok negatívum olvasható róla. Ez komoly, hogy nem támogatja a Micro SD HC kártyákat, csak a Micro SD-ket? Mert akkor nekem sajnos nem jöhet szóba, ugyanis az asztalomon várja a becserélt Navon-ból kiszedett 16GB-os Samsung SD HC, hogy belerakjam valamibe. A Navon egyébként simán kezelte, csak hát fagyott... Nem gondoltam, hogy a Wayteq még jobban fagy, mert ezt olvasom amott. Tényleg ennyi a fagyás? Ha igen, akkor mi miatt van, illetve hova kell írni, hogy javítsanak rajta? Van normális terméktámogatás, ami evvel foglalkozni fog és elképzelhető, hogy lesz frissítés, amivel megszűnnek a fagyások?
Köszi előre is! -
osztraksajt
őstag
Fogalmam sincs, élőben még sosem volt a kezemben ilyen cucc, bár gondolom nem véletlenül nem terjedtek el.
De ha neked spéci felhasználásra kell akkor bizony vagy árban vagy minőségben vagy funkcióban kell kompromisszumot kötni. Nyilván egy x86 alapú processzor sokkal többet fogyaszt mint az arm procik (természetesen a teljesítménye is sokszorosa nem csak az energiafelhasználása) és az energiamenedzsmentje is nagyságrendekkel fejletlenebb emiatt a hűtés meglehetősen sarkalatos dolog, passzívan hordozható méretben emberi súllyal megoldani szerintem nem egyszerű.
-
Sanzaa
senior tag
És mi van ezzel a Moonlight-tal? A XDA-n olvastam...
-
tjb007
nagyúr
-
Shoo
senior tag
válasz
nightmare13 #17054 üzenetére
Akkor úgy...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
scanman #17049 üzenetére
Most fog 07/20 érkezni a Pandához az újabb 500as csomag. (nem tudni, hogy elegendő lesz -e mindenkinek, vagy várni kell még a 3. "sorozatra")
A vélemények vegyesek, de összességében azt mondják, hogy ennyiért jó vétel.
Géphez kapcsolódó fórumok/topikok:
U30GT topik
PandaWill - [New Arrival] Cube U30GT with Rockchip RK3066 Dual Core
PandaWill - Your U30GT is Good or not?
SlateDroid - U30GT -
scanman
csendes tag
A CUBE U30GT-ről tudtok valami újat? mi van vele, még mindig tesztelik, vagy eladták azt az első 500-at, és ennyi volt?
-
Drizzt
nagyúr
Hali. Szeretném megtudni, hoigy cpu+gpu tekintetében mi a legerősebb androidos tab jelenleg? TF101-em van, de szeretnék erősebbet. Tf201/300-nál van jobb választás? IPS minimumelvárás kijelző tekintetében.
-
joe465
tag
Sziasztok,gondolkodom egy Asus transformer prime táblagép vásárlásán,szeretném megkérdezni hogy megéri,fatális hibák nem tapasztalhatók benne,vagy valami orbitális probléma,ami miatt nem lenne érdemes szert tenni rá?
-
Crytek
nagyúr
Cubehoz vajon jön 4.1es android?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #17030 üzenetére
ez az én nagy bajom, hogy jelenleg nem találok
"nagyobb nevű" kínai gyártótólsehol sem 7"-os rk3066 táblát bluetooth-al... (mondjuk azt gondolom, hogy azért egy darabig el fognak ezen a smartq-n menni pl. a GL játékai is, főleg, hogy azért a galalxy tab 2 azért még nem egy kifutott ócskavas)
Na, majd augusztusban meglátom, hogy ez, vagy valami 3066-os csoda, ha addig kijön 7-es bt-s. -
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #17029 üzenetére
Ugyanez a SoC van többek között a Samsung Galaxy Tab 2 -ben (P31x0, P51x0), az LG Prada 3.0 -ban, a Motorola Droid RAZR -ben és a Motorola Atrix 2 -ben is, szóval nem holmi másodélvonalbeli chip, ebből következik, hogy támogatott.
Az egymagosoknál értelem szerűen erősebb de például az Exynos 4210 -nél és ha már kínai akkor az RK3066 -nál is gyengébb. Ettől függetlenül netezésre, filmnézésre és még játékra is elég.200 dollárt a K7 simán megér.
-
hun_gery
aktív tag
erről a tábláról véleményt kérhetek?
Mennyire erős/támogatott stb SoC ez a TI omap4430?
az fm transmitter/bluetooth miatt szemezek ezzel... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #17014 üzenetére
Igen, egy 10-es van közte. Ha nagyon számít a pénz, akkor sok, ha jobb cucc kell, akkor meg értelemszerűen jobb választás a TF300T. (Hozzáteszem azért is említettem, mert nagyobb volt még korábban az árdifi, az alapján mérlegeltem. Most látom, hogy lentebb ment a TF300T is)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
St3venson #17011 üzenetére
Igen, általában így szokott kezdődni, hogy csak netezés, meg 1-2 videó, aztán rájön az ember arra, hogy mennyi mindenre jó, és akkor már mindenhez tablet kell majd, amire egy olcsó kevés lehet.
A tbj007 által linkelt TF300T ebben az árkategóriában talán a legjobb androidos választás, hiszen négymagos Tegra van benne, ICS, 2 év gar. Esetleg nálam még bejátszana az iPad 2 16 Gbájt Wifi is, ami 118.900, de már olcsóbban is van kiskereskedésekben. Nem Android, de akár ez is jó, ezzel mondhatni nincs probléma. Ha mégis csak olcsóbban keresnél alternatívát, esetleg Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5110).Vagy az úgynevezett "b" kategóriásoknál a WayteQ xTAB-100is, Concorde tab 9.7 IPS, bár ezek egyike sem nyújt olyan szintű felhasználói élményt, mint mondjuk az iPad vagy a TF300T. Persze azt sem jelenti, hogy rosszak volnának.
-
tjb007
nagyúr
-
St3venson
tag
válasz
z0d1AK #17010 üzenetére
Igazából nem szeretnék egy olyat venni, amelyik lassu, vagy utána csak szenvedés vele minden. Mivel még nem igazán használtam ilyet, ezért egyenlőre csak az alapokban gondolkodom, de később biztos másra is használnám (nem tudom még most hogy mire... ) de valami okosabbat és jót keresek. Olyan max 130 körülig gondolkodom.
-
St3venson
tag
Hali,
A közeljövőben szeretnék egy inkább 10' tabletet, főleg wifis netezéshez, és video nézéshez. Melyiket ajánlanátok?
Köszi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #16994 üzenetére
Így már kicsit másabb azért a tényállás. Részemről hasonló álláspontot támogatok, tehát inkább adtam ki mindig is többszörösét inkább egy tabletért (Acer Iconia Tab A500, Samsung Galaxy Tab 10.1v, Apple iPad 2 - mind 100 ezer felett volt), de nem volt vele fele annyi nyűg sem, mint egyes kínaiakkal. Mondhatni használni veszem a tabletet, nem legózni, hogy hány csavar van benne, vagy éppen mit alakítsak rajta, hogy ne ropogjon.
Mondjuk én így sem 2-3 évre veszem a cuccokat, mert eddig még 1 évet sem bírt ki nálam 1-1 tablet, mindig cseréltem valami másra. Most az iPad 2 eddig egészen jól elvan, igaz, hogy ez is február óta. Mondjuk ha találok valami nagyon jó árban lévő 4G-s (vagy inkább csak Cellular) iPad 3-at, akkor lehet, hogy én is lecserélem majd, bár most még a választott modell 200 felett van újonnan, annyit meg nem adok érte, 120-130 a max.
Jah, és iPad 3-at vesznek itthon, de Galaxy Tab 7.7-et egy ideje nem, mert csak néhány hétig lehetett kapni tavasszal és azóta sincs belőle hivatalosan itthon.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #17002 üzenetére
Nincs ebben semmi csoda.Sokan idegenkednek a kinából rendeléstől,pedig szerintem nagyon korrektek.Pld a pandawill amikor aurora tableteknél sokat kellett várni,minden megrendelő kapott 5$ kupont a késedelem miatt.Azonnal felhasználtam egy tok vásárlásra,igy a 9$ helyett 4$-ba került.Aztán sokakkal együtt visszakértem a pénzem a tablet késlekedése miatt,amit visszakaptam.Ettől fügetlenül a tokot megkaptam.Az előfordulhat hogy a leirásokban kicsit nagyitanak 1-2 dolgon,de nekem eddig minden rendelésem rendben megérkezett és azt kaptam amit rendeltem.Egy dolog volt amit kénytelen voltam kidobni,egy fólia a tabletemre.A közepe megvolt gyűrödve,szerintem a szállítás során történt.
Rendeltem már hdmi kábelt,töltőt,töltő átalakitót,autó diagnosztikai kütyüt,telefont,tabletet,telefontokot,tablettokot.Mind megjött gond nélkül és a fólián kivül mind rendben működik.
Szóval szerintem nincs gond a kínai rendelésekkel.A garanciális dolgokat is állitólag korrektül intézik.Amit eddig olvastam ilyet,az mind azt Írta hogy viszaküldte az adott dolgot és simán küldték az újat.Nekik ez nem tétel és fontos nekik a jó hirük,hisz nagy a konkurencia. -
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #17003 üzenetére
Azonnal nem fogok írni az szinte biztos,előbb széjjel nyomkodom szinte fullra lemerítem mennyit bír az aksi feltöltöm mennyi idő amíg feltölt képeket készítek videókat stb.
Mert logoutra akarom majd kitenni a "tesztet" róla!Videot is szeretnék majd róla felvenni ,de nem tudom mennyire sikerül majd 1 kézzel tartani a kamerát 1 kézzel meg a táblát bűvölni,hogy még látszódjon is amit csinálok.Ha nem jön össze majd szavakban lesz minden.
-
Crytek
nagyúr
közben egy csoda is történt a június 24-én rendelt cube u30gt tokomat végre tegnap feladták.
Ezt direkt ingyenes postával kértem megnézem ezzel menyi idő amíg ideér! Elvileg 15-25 napot írnak. -
hevizms
addikt
válasz
szilchi #16992 üzenetére
Van a beállításokban a megjelenités menüben az accelerometer coordinate system.Állítsd át speciálisra.Egy próbát megér.Nekem egy Teclast a10t tabletem van és ez meg válogat a játékok közt.Pld a Temple run nem megy döntögetve,viszont pld a Speedx 3D meg igen.Próbáltam utánajárni miért is van ez és valahol olvastam hogy azért mert csak 2 tengelyes a G sensora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest