- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
tjb007 #18606 üzenetére
Őszintén megmondom, sose próbáltam androidból TV output így nem tudom mit kellene keresnem. Tüzetesen átnéztem a beállításokat de nem találtam olyan opciót, ami erre vonatkozna. Olvastam a fórumon, hogy célszerű úgy elindítani a tabletet, hogy a HDMI már rá van kötve + töltőt is rádugni, de sajna egyik se jött be. Nem élet-halál kérdése, de kíváncsi lettem volna rá, hogy mire képes, hogyan működik.
Keresgélek én is infót, aztán ha találok valamit megosztom, hogy másnak könnyebb dolga legyen.
-
ZsZso
Közösségépítő
Tesco -s 9.7'' MyAudio tabletjén sikerült valakinek működésre bírnia a HDMI kimenetet? Nálam meg se röccen mikor bedugom a kábelt...
-
ZsZso
Közösségépítő
Tudnátok nekem ajánlani egy jó/olcsó tokot ehhez a csodához: MyAudio Tablet 9.7''?
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Én is bevásároltam ebből a Tesco -s csodából (9.7''). Eddig meg vagyok vele elégedve. 1 apró pixelhibát kaptam, de annyira a szélén van a kijelzőnek, hogy nem tud izgatni (pixelgariba is beleférne).
- Ha több programot futtatok, akkor néha belassul, de nem vészes.
- A kijelző szépséges (nem volt IPSem azelőtt).
- Megy szépen az USB, 720p/1080p -s (max 3-4 GB -tal próbáltam) filmek jól menne rajta LOCALbanAmi viszont akad, az a Samba share -es 720p (h264). BsPlayerrel próbáltam (System HW gyorsítást nem engedi LAN módban így kicsit meg vagyok szorulva). Tud -e nekem valaki olyan lejátszót ajánlani, ami SMB share -ről képes streamelni, lehetőség szerint ismeri a feliratokat és gyors?
UI: Először egy erősebb masinában gondolkoztam, de ez is elég lehet arra a célra, amire szánom. Amikor egy picit várnom kell 1-1 reakció után, akkor a fejemben van az, hogy ez a gép fele annyi volt mint amire költeni akartam, s ahhoz képest szerintem szuper.
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszi! (Roothoz a multiuser funkció miatt ragaszkodom
)
720p -s H264/Xvid -es filmeket szeretnék vele lejátszani, meg pár játékot tolni, emellett böngészésre használnám. Ilyen ár mellett erősen vaccillálok, hogy megvárjam -e az S10-et, vagy nevezzek be erre, mert ez is elég lenne (feltéve ha van még a Tescoban).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
qpakcovboy #18228 üzenetére
Várjuk a videót! Kíváncsi vagyok rá. Rootolva van? Ha nincs, meg lehet oldani? Van rá vmilyen jó custom rom, esetleg valami jó fórum? Mintha azt olvastam volna, hogy dettó ugyanaz mint vmilyen Elkin masina csak más néven ... mit tudsz erről?
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem, mert nem járatos a témában + official ROMból nem volt újabb a sztori elején (fene tudja most van -e). Pedig pofon egyszerű az EVOt feltenni (legalábbis mindenki ezt mondta) :S. Mondjuk addig-addig bíztatjuk, hogy a végén még a Rockchip 3066 -os gépet is sikerül téglásítania egy rosszul feltett ROMmal
.
Mindenesetre +1 szavazat a ROM újratételre. Remélem a szavazók között kisorsolják a romlott töltőt
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #18123 üzenetére
Ah, vágom. De ha egyszer úgysem az eredeti, akkor nem mind1? Hagyd ki a csomagból, nem hiszem, hogy a töltő hiánya miatt visszaküldenék magyarhonba javítás/csere nélkül (a posta nekik több lenne). Kimaradt a csomagból elefelejtetted ...
Lehet pont az lesz a gyanús a végén, hogy egy idegen töltővel postáztad, és hogy hogy nem pont az akksi pusztult meg a gépben.
Persze kívülállóként könnyű okoskodnom...
tvamos: ha jól látom postával együtt kb. 7 ropi, ráadásul neki sürgős
.
-
ZsZso
Közösségépítő
Window N101. Kb. ugyanaz, csak nincs probléma a hanggal. RedtabletPc. Apró popó ... rendelt már vki a RedTabletPC -től? Vámmal volt -e baj, vagy "butítják" az áru értékét?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #17706 üzenetére
Nem ők a hülyék, azért mert a világ tele van hülyével. Szerintem rengeteg ember keresi fel őket, hogy hibás az áru, holott csak töltőre kellene tenni, be kellene kapcsolni vagy meg kellene nyomni egy gombot a cuccon. Az meg tökmind1, hogy egy potenciálisan elmeroggyant ügyfél mit állít - lehet a fele se igaz mert sík hülye hozzá és keveri a szezont a fazonnal. A videó nem hazudik (ráadásul abban is lehet vmi, amit a kolléga mondott - azaz ők is csak videó ellenében tudják gariztatni).
Tényleg nem értem miért folytatsz keresztesháborút a PandaWill ellen. Csinálj egy videót telefonoddal - látszik amennyire látszik, aztán probléma letudva. Nem hiszem, hogy FULL HDban fogadnák csak el anyagot. Úgy érzem narráció sem szükséges, ha normálisan levideózod a hibát.
-
ZsZso
Közösségépítő
PandaWill is árulja már a Window (YuanDao) N101 -et. $237.99 USD.
-
ZsZso
Közösségépítő
Én is egyre inkább hajlok az IPS plus felé, de a képernyő rátióval kapcsolatban lenne még egy utolsó kérdésem. Programok kompatibilitásával nem lesz bajom? Igaz, hogy az iPad 4:3as (és a programok nagy részét IOSről portolják), de a telefonok többsége nem 4:3-as.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #17101 üzenetére
Egyelőre ennyire tellik:
1. Megosztassz egy könyvtárat a windows -os gépen
2. Felteszed a tabletre az esexplorer nevezetű csodát
3. Net/Lan fülecskét kiválasztod (nincs sajnos előttem a 'szopver')
4. Scannelsz egyet
5. Kiválasztod a géped, majd a megosztott mappát.
6. Szokásos metodikával másolsz(Ha valahol elakadsz, nyugodtan kereshetsz privátba is - de sajna nincs előttem se Windows, se ES File Explorer. Csupán a segítőkészség adott
)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
scanman #17049 üzenetére
Most fog 07/20 érkezni a Pandához az újabb 500as csomag. (nem tudni, hogy elegendő lesz -e mindenkinek, vagy várni kell még a 3. "sorozatra")
A vélemények vegyesek, de összességében azt mondják, hogy ennyiért jó vétel.
Géphez kapcsolódó fórumok/topikok:
U30GT topik
PandaWill - [New Arrival] Cube U30GT with Rockchip RK3066 Dual Core
PandaWill - Your U30GT is Good or not?
SlateDroid - U30GT -
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
nightmare13 #16898 üzenetére
Na így már aláírom
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
nightmare13 #16896 üzenetére
200 USD 70 ropi? Remélem nem lesz olyan.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #16846 üzenetére
"Megkapom a táblát kiderül hogy fos akkor live chaten-en elmondom mi a gondja és hogy adják vissza a pénzemet?"
Én olyat olvastam, hogy előtte jó ha videót készítessz vagy képet készítessz róla, s úgy hivatkozol a hibára.
"Ha visszaadják a pénzt akkor azután adják csak vissza miután a táblagépet visszaküldtem?"
Nyílván. -
ZsZso
Közösségépítő
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
iPad1 tetszett, de csak a 320x240 -es felbontású Huawei mobilomhoz tudtam viszonyítani, ami valljuk be elég nagy előrelépés
. Muszáj lesz megtapiznom egy 1280 -ast is ...
Crytek:
Nem biztos, hogy annyira vészes a szitu. Én azt olvastam, hogy a töltő amit adnak hozzá az hulladék. Volt aki lecserélte sajátra és megjavult a probléma. Ami szopó az az, hogy egyre több helyen olvastam, hogy a füles alig akar belemenni a gépbe. Ez pedig csak azért baj, mert amilyen hitvány a hangszoró, tuti sűrűn lesz szükség rá. Azért bízok benne, hogy ettől független símán kifoghatsz egy hibátlan egyedet, s akkor örülhetsz mint majom a farkának! -
ZsZso
Közösségépítő
Még nagyon laikus vagyok ebben a tablet témában, ezért kérlek nézd el nekem a hülye kérdésem, de nagyon érdekelne valami: U30GTt visszamondva, s töprengek, hogy milyen alternatív megoldások léteznek. Látom nagy favorit ez a Concorde masinéria, de egyből szembe tűnt, hogy ugyan az IPS helyett IPS+ van (jelentsen ez bármit is) a felbontás is kisebb (és a ratio is más). Olvastam, hogy vamzi kolléga ezt nagyon rossz néven veszi, s az igazat megvallva engem is aggaszt, de vele ellentétben én semmi racionális érvet nem tudok felmutatni eme érzés mögött (egyszer fogtam életemben tabletet, az is egy iPad (1) volt így hasonlítási alapom, gyakorlati tapasztalatom nulla). Hol számít ez igazán? Olvastam, hogy filmnézésnél jobb a 16:10, de számomra továbbra sem egyértelmű, hogy milyen pro-kontra szól a 4:3 1024x768 -as ill. a 16:10 1280x800 -as felbontás mellett/ellen.
Ízig-vérig szubjektív véleményekre lennék kíváncsi, hátha így körvonalazódna számomra a helyzet. Köszöntem!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
tjb007 #16690 üzenetére
Sose feledem az egyetem alatt kötelező olvasmányként tálalt Számítógépes Architektúrák c. könyvet. Olvasom-olvasom, s egyre többször jelenik meg a misztikus B/K szó ... hmm ... B/K ... mi a fene az, hogy B/K?! Beletelt egy pár percbe mire leesett, hogy képesek voltak az I/O -t is lefordítani. Váh ... örökre beleégett a memóriámba.
Szóval I/O = B/K
.
-
ZsZso
Közösségépítő
Faxom a PandaWillbe. Júni 19 -es rendeléssel kicsúsztam az első 500ből. Kérem a refundot, a tabletet meg duják fel maguknak oda, ahol igazán fáj. 438. lettem volna sorba, többször megerősítették, hogy nyugi első batchben leszel ... kösz... áh.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
Abszolút noob kérdés, de mit kell tennem ahhoz, hogy a lehető legjobb kilátást biztosítsam az új tablet akksijának?
Bekapcsolhatom egyből, csak tegyem töltőre? Töltsem egy napon keresztül mielőtt először belőném a készüléket? Vagy nincs szükség semmi varázslásra, csak az a lényeg, hogy ne merüljön le csutkára?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
hevizms #16195 üzenetére
Valaki másnak is sikerült párhuzamot találnia az U30GT és az Aurora között a PandaWilles fórumon
. Nem tudom mennyire általános ez, életemben először rendelek Kínából. Meglátjuk mi sül ki belőle. Én júni 19-én rendeltem, úgyhogy nem vagyok emiatt idegbeteg ... egyébként is, 30 évig megvoltam jól Tablet nélkül, ezt a pici időt már csak kibírom
.
/* szarkazmus offFura egyébként, hogy ezt mondod. Épp most olvastam, hogy valaki Spemalltól rendelte az U30GTjét s miután kiderült, hogy hibás tojtak a fejére. Mindenkit próbált lebeszélni arról, hogy velük kössön üzletet.
Crytek: nálam látszódik szépen, hogy rendeltem egy U30GTt. Ott van az ordernumber is, és processing alatt van.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #15902 üzenetére
"Egyébként az a kijelző hiba (bal alúl nem igen érzékel) az mindegyiknél van vagy csak elvétve 1-2nél?"
Ebben a topikban DeathAngel éppen azt írja, hogy nála nincsenek ilyen hibák (és gondolom a többieknél sem, mert hemzsegne a fórum az ilyen komoly problémáktól).
Én meglátom, hogy mi fog kisülni az egészből júli 1-ig, aztán ha továbbcsúsztatják, akkor égi jelnek tekintem és visszamondom a rendelést.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
Édesanyámnak keresnék egy olcsó megoldást skypeolásra. Úgy vélem egy tablet vagy mobiltelefon lenne a legjobb erre a célra, s ezen belül is valamilyen kínai kütyü. Eddigi legjobb találatom egy Superpad 745 Flytouch III volt 13k -ért. Sajnos se a döntésben nem vagyok egyelőre biztos, se a webshopban ... tudtok ajánlani olcsóbb eszközöket, vagy legalább olyan megbízható webshopokat, ahol érdemes körülnézni? (PandaWillen kívül)
-
ZsZso
Közösségépítő
Pandawilles szállítással kapcsolatban kérdeznék. Próbáltátok már a GIFT WRAP opciót? Elvileg ha külön kéred, akkor 5 USDért így küldik: [link]. A Singapore mail mellett szerintetek mennyivel nőhet a vámoltatás elkerülésének esélye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest