Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kormi0312

senior tag

Sziasztok,

Adott egy KM5 média lejátszó, LibreELEC 8.2.1.2 SD kártyára telepítve frissen. Kadenciahelyes lejátszás beállításnál az összefoglalóban lévő "Vertikal blank sync: Let driver choose / disabled" sort sehol sem találom és a tv nem is vált automatikusan 24p-re.
    Hangkimenet rész (tv hangszóró HDMI - n keresztül) az alábbi link szerint beállítva : [link]

Filmek USB-s külső HDD-ről nézve.
    Ami a gond, hogy véletlenszerűen lefagy a rendszer filmezés közben. Ugyanaz a film van hogy az elején, van hogy a közepén fagy le az egész rendszer - viszont olyan is volt hogy elejétől a végéig engedte végignézni lefagyás nélkül.

Olvastam más fórumokon is, hogy volt ilyenre példa más típusú média lejátszó esetén is.
    ennek esetleg lehet köze az esetemhez? Ez a DRI dolog mire való? Mit javasoltok a fagyások ellen?
    Feltettem próba képpen a 8.2.3.1 LibreELEC-et is, de ott is ugyan ezt produkálta. Próbáltam másik SD kártyára is, hiába.

Köszönöm szépen előre is a segítséget.

Szerk. : memória szivárgás nincs, bekapcsoltam a monitorozást filmezés közben és állandó 600MB körüli értéket mutatott.
    Viszont a CPU terhelés olyan 45-50% között ugrált full HD alatt. Standard desktop alatt, amikor a főmenü volt alap állapotban, akkor is 30% körül írta a terheltséget - ez normális jelenség?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák