Hirdetés
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek
üzenetére
A draw call-ok és a compute pipeline-ok teljesen más fogalmak, itt lehet nálad a félreértés.
Jelenleg amúgy sok kérdés kering bennem. Először is, nem vagyok meggyőződve, hogy a DX11 és DX12 mód 100%-ban ugyanazt a képet számolja-e. Nem volt időm utánanézni még. A másik, hogy sokaknak eltérő az eredménye, ami minimum érdekes. Harmadrészt, alfa állapotú teszt, elsőkiadású mindennel, DX, Win, driver téren.
Én azért ebből még nem vonnék le messzemenő következtetést.
(#9170) ffodi: Stabil volt pedig az. Amúgy ha nekem nem hisztek, tekerjétek vissza a 780-as topikot, ott is volt egy durvább driveres "javítás", ami után sokaknak az addigi stabil 24/7 beállításukból vissza kellett venni.
(#9173) daveoff: Nálad akkor valami nagyon nem volt kerek Mantle-vel... Ugyanaz a tuningpotenciál, difit se láttál a DX módhoz képest, ugyanaz a működési hőfok, WTF? Szerintem szénné throttlingolta magát a kártyád.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó egy ASUS TUF RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya!
- KERESEM!!! RTX 4090 FELVÁSÁRLÁS GYORS ÉS KORREKT ÁRON!
- FRISSÍTVE /01.24./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest