Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

válasz ÁdiBá #36249 üzenetére

Amikor az AMD csinálta/ígérgette ugyanezt az Async Compute-al, Mantle-el, DX12-vel akkor fikáztátok (jogosan) de ha az nVidia csinálja, akkor meg bevásárolsz előre hardvert, mert az nVidia azt ígérte mennyire szép és jó lesz minden? A sok 1080p Ray Tracing pletyka pont arra következtet, hogy mire tényleg jó lesz ez a technológia és elterjed, ez a hardver/generáció már régen le lesz váltva.

Ugyanazt csinálja az nVidia most, mint eddig az AMD, ígérget előre és a jövőre tervez. Csak most nem szidod, hanem hiszel neki, mert a másik színű gyártó teszi ugyanazt.

"Annak idején a 1080 - 1080 Ti nem tudott semmit, egyetlen egy új dolgot nem hozott az asztalra, csak erőt, semmi mást, ez ahhoz képest teli van lehetőségekkel."

Ez is csak erőt hoz, mert szoftver híján nincs mivel alátámasztani azt, amit a gyártója állít. Tehát nem tudsz mutatni Ray Tracing és DLSS-t támogató játékot, ahogy mondtam is.

Mennyire deja vu-m van egyébként, ugyanezeket a sorokat én már sokszor írtam, ebben a topikban is, csak mindig AMD-snek. Most fordítva van. :))

Új hozzászólás Aktív témák