Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
AMD-t nyilván, mert perpill az van, és az is van tervben a későbbiekben a Freesync-es monitor miatt. De amúgy azok száma akik épp VGA-t cserélnek (ráadásul ideiglenesen) a gépükben mint én, szerintem igen elenyésző.
Ilyet kérdezni kb., hogy "ki melyik gyártót szereti", akkor is értelmetlenség, ezen nincs mit szépíteni. Olyan konkrét kérdést kellene feltenni mint amit korábban írtam. Nem a bárkinek a hitvallására vagy fanságára vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy milyen arányban használnak az emberek AMD illetve Nv VGA-t. (legalább is mi, a szavazás kiírói nem biztos).
Amúgy meg a fegyelmi az asztalodon van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus GTX 1060 6GB Gaming
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RugKing 4 Pro
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)