-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Van már ddr5 csak sem amd sem intel nem támogatja egyenlőre ezért nem látod a boltokban. (Mindenki azzal van h drága.... és? nem mindenki csoro)
"Azért cserélgetjük a procikat mert genenként akad 15-20% erö többlet,,
Igen papíron a testeken meg jó ha van 5-10% talán és azt is ide írhatjuk egy olyan gyártó aki le van (volt) maradva mint a borravaló könnyen ugrik nagyokat előre."Azt is úgy hogy az égig tolta a fogyasztást,,
Az amd csak a 7nm technologiának köszönheti ezt.Majd várjunk kicsit mit ugrik az intel,mert ha igazak a hírek jövő év végén vagy 22 elején igen nagyot fognak durrantani és ha ez igaz hiába a zen 4 meg az 5nm Megint oda kerülnek ahova voltak,hacsak most ez idő alatt nem tudják a felhasználokat annyira megbolonditani.De pl most láttam 3950x vs 5950x és alig van különbség talán 5-7% ha van kb ilyen arányban az intel is tud reszelgetni hogy húzzanak ki +5% ot.
Gyuri
Lehet nem tudja a pci-e 4.0 át de ha megnézed kb nem is adott ki rá az nvidia videokártyát . A legfrissebb 3xxx nvidia sorozat most jelent meg nemrég azóta meg az intel nem is adot ki procit. Ezen felül meg már sok értelme sincs hiszen jövőre itt a pcie 5.0
Mivel nagy szlogen volt ,hogy nem kell méregetni a centit hogy pár fps el előrébb vagyunk egy intelel most hirtelen amd kicsit jobb és egyből ez megy csak most amd részről.
(Ennyit a fanokról)
Inteles vagyok amd-t vettem kicsit megbántam majd ha lesz újra jó intel akkor veszek azt.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Xbox One
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő