Hirdetés
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
proba
-
-
rocket
nagyúr
A pletykalt 600$ az nalunk kb. 780eurot jelentene, ami jelenleg kb. ~238000ft.
Sokan elfelejtik nem 180ft mar a dollar, sot meg csak nem is 230ft, hanem kozel 1:1 a $-euro arfolyam (es ahogy az ellemzok irtak, megtovabb fog erosodni a dollar az eurohoz kepest, az euro meg a forinthoz kepest), igy a $ arat mar most nyugodtan meglehet szoroni 1.3-al, hogy megkaphjuk az itthoni euro arat.
Sajnos nehez hinni az ilyen korai allitolagos teszteknek, de ha igaz lenne biztos nem 600$-on nyitna.
-
-
ffodi
veterán
Ahogy nézem, ez csak furmark alatt van így. Egy ilyen tesztnél azért kérdéses, hogy az egyes kártyáknál hogyan volt beállítva a power limit.... Arról nem is beszélve, hogy milyen kártyával teszteltek, ref-fel, vagy nem, mert pl. 980 esetén simán lehet 100 W-nyi különbség a default power target értékben egy ref és pl. egy giga G1 között. (Csak felületesen olvastam el a cikket, lehet említik benne.)
-
daveoff
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #9972 üzenetére
Egy ilyen kompakt vicchűtés 60°C-on tart bármilyen GPU-t, és ráadásul halkan, mi ezzel a baj?
-
-Solt-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #9972 üzenetére
De bazzeg, ha egy két GPU-s VGA-t lehűt normálisan, akkor az 1 GPU-s VGA-ra mitől lenne ez "vicchűtés"?
-
-
Xmister
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #9969 üzenetére
Nem mindenkinek van elve vízhűtés kiépítve (sőt, a legtöbbeknek nincs, még azok között sem, akik csúcs VGA-t vesznek). Ide a legjobb megoldás a kompakt víz. Ha az AMD csak egy blokkal árulná a kártyát, a vásárlók 90%-át kizárná.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #9969 üzenetére
Biztos lesz ilyen megoldás is, ahogy eddig is volt.
-
Televan74
nagyúr
Engem inkább az érdekelne,ha magasabb lesz a 390X ára,akkor esetleg nem e viszi feljebb a kisebb modellek árát.Ha már végre az AMD is pozitív mérleget szeretne felmutatni.
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI #9963 üzenetére
Pedig árban a 390X keményen alá fog verni ennek a Titan X-nek, ezt elhiheted. Az csak a hab lesz a tortán, ha még gyorsabb is lesz valamennyivel.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
daveoff #9961 üzenetére
Nem is arról van szó mennyi a max... nyilván keresnek rajta sokat, de inkább meghatározza a minimum árat amiért adhatják reálisan. Ebből a szempontból pedig nem mindegy.
Főleg egy vadi új 8GB-os HMB memória... hát nem lesz olcsó az a kártya, csak úgy mint a Titan X se az.
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI #9954 üzenetére
A sima Titan meg 6GB-os volt ugyanennyiért, ott sem a memória mennyiségén múlt az ár, itt sem...
-
-Solt-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #9956 üzenetére
Nekem semmi bajom azzal a hűtéssel...
-
7time
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #9956 üzenetére
Az a hibrid hűtő a legjobb hűtés ami VGA-n létezik és gyári, kérdez meg egy R9-295X2 tulajt.
-
bladegery
senior tag
$999 lesz a titan x.
Remelem nem volt meg. -
Remélhetőleg 120-130k-s áron... Mondom remélhetőleg...
-
-Solt-
veterán
Már ITT is...
-
demmer123
őstag
r9 390 miért nem érkezik teljesítmény és ár kb?
-
-
Volt már? 390X speckók
Bár ahogy nézem ez lehet régi már...
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Menthirist #9938 üzenetére
Meg van egy pár elfuserált játék is ami még FHD-n is igényli ezt a nyers erőt. Főleg az utóbbi hónapok termése.
-
Chiller
őstag
Ja most látom, hogy vótmá, akkor bocs.
Törölhető a hsz-em.
-
válasz
FollowTheORI #9939 üzenetére
akkor ilyen nehéz egy ilyen hibát megoldani, ha külső oka is van - jelen esetben az alaplapok. olvastam olyasmit (akár el is hiszem), hogy számos alaplap nem a specifikációk szerint működik, és ez okozza, hogy a ZC időnként eltéved. ettől függetlenül ezt a problémát VGA oldalról kezelni kellett volna, mert a világ nem fog az AMD kedvéért megváltozni.
(#9938) Menthirist: ezen felül fullHD + 4xSSAA = 4K.
-
daveoff
veterán
válasz
Menthirist #9931 üzenetére
Ha, vagy amíg 200K fölött lesz, addig engem elfelejthet az AMD, annyiért már nem fogok VGA-t venni.
-
Illetve nem feltétlen 4k miatt várja valaki a 390X-et. Ugye VR-hoz is kelleni fog egy kártya, ami tudja a kb 1440p-t 90 fps-sel tolni, illetve számos vr számára kedvező feature van benne, mint preemtive multitasking. És mivel az emberek többsége itt nem félévente akar vga-t cserélni, így akkor már várja hogy kijöjjön egy olyan, ami erre remélhetően képes lesz normálisan. Egy oculus rift meg nem a 4k-s ips monitorok árában jön. Amúgy meg bagóért lehet már kb kapni 3 darab fullhd monitort is, és 5760x1080 sem kevés pixel.
-
Mr Bond 007
őstag
-
Crytek
nagyúr
Én meg ,mivel még sok sok évig csak full HDbe gondolkodok (majd akkor váltok ,ha a 4k monitorok ugyanugy 50-60kba kerülnek majd mint a mostani simák) elég lesz nekem a remélhetőleg 85-100k közötti 380X is.
Azt örömmel látom hogy jó világ van mert mindenki 200 ezres 4k monitorral tolja és a 390Xet várja.
-
demmer123
őstag
Én r9 390 árára leszek kíváncsi.Ha 150k-ért lesz akkor tuti vétel.Az fölött nem éri meg számomra
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
Menthirist #9931 üzenetére
Nálam a nagyon drága kártya nem játszik, max ha ősszel lesz használtan 180.000 - 200.000 között.
De még meg szeretném várni a 120.000 - 150.000 körüli freesynces ips monitorokat.Aztán még ott van jövő tavasszal a proci + lap + memo csere,na azt sem fogom 170.000 alatt megúszni.De akkor már kell egy 40.000 -s táp kábel menedzsmenttel.
-
válasz
Malibutomi #9930 üzenetére
jah, én is ide tippelem (és remélem). ez kb 220-230k lenne nálunk, amire még őszinte mosollyal (bár nem vigyorral) bólintanék
. Ennél olcsóbban a mosoly vigyor, drágábban pedig kevésbé őszinte lenne
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #9929 üzenetére
Én 649-699$-re számítok, ha külön lesz a vizes edition az lehet drágább.
-
válasz
Televan74 #9924 üzenetére
én úgy nézem az árakat hogy automatikusan euróban értem. tehát 1000 dolcsi az 1000 euró tehát 300k. Irányárnak megteszi.
Ha tényleg 300k lesz, akkor lehet veszek egy 290X-et addig, amíg nem esik az ára. 300k-t nem érne meg (az gyakorlatilag Titan X kategóriás ár, márpedig a Titan-ok esetén az nvidia eleve jócskán magasabb árral játszik mint a x80-asoknál). 1000 dollárnál, ha tényleg a Titan X környékén lesz a tempó, nem fogják sokan venni, és ezt ők is tudják. Csak akkor tudnak piacot fogni, ha a Titan X-nél olcsóbb (1-200 dolcsi minimum, de inkább 300) és ugyanolyan erős.Különben a Titan már a nevével győz.
-
Gilthanas
aktív tag
A 390X-nek hdmi 2.0-ás csatlakozója lesz már igaz?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #9923 üzenetére
Ha 700-1000$ között jön, akkor alsó hangon is 300-hoz lesz közelebb. Köszönhetöen az erös forintnak
-
Sok még a változó tényező... Hűtés, memória méret, és nem utolsó sorban gyártó...Azért jellemzően a sapphire, és a giga kártyák akár jelentősen olcsóbbak szoktak lenni más gyártóktól....
-
7time
senior tag
válasz
Menthirist #9923 üzenetére
Az árakat úgy is csak becsülni tudják mert arról kerül ki infó utoljára.
-
-
demmer123
őstag
[Elképesztő teljesítménnyel érkezik a Radeon R9 390X]
r9 390x
A rendelkezésre álló hírek szerint a kártya ára valahol 700 és 1000 dollár között lesz attól függően, hogy a 4 vagy a 8 gigás modellt választjuk-e.
Akkor lesz vagy 200k fölött...
-
Hakuoro
aktív tag
-
Laja333
őstag
Lenovo beharangozott pár M3xx sorozatú radeon notebookot. O.o
Mennyire megbízható ez a Wccftech?
-
bobalazs
nagyúr
Carizzo gpu-ja vajon tényleg dupláját hozza majd a Kaverinek?
És ez a r9-390x leírás vaj' mennyire hihető? -
törölt tag
Akkor miért is próbálták meg többször is driverben javítani ? Driveres a gond, pontosabban az a szolgáltatás problémás aminek fel kellene ébresztenie kártyát.
Nekem A88X és Z97-es lapban is csinálta a 260X, persze csak DVI-n, mivel HDMI/DP-n szerencsére nincs ZeroCore így azokról használva nem is jelentkezik a probléma...
Egyébként meg nem lenne semmi gond ha legalább kilehetne kapcsolni, de nem is működik és ki sem kapcsolható. -
Televan74
nagyúr
válasz
Menthirist #9910 üzenetére
Hát ha 20 cm vagy felette lenne a cső akkor belerakhatnám a Raijintek Aeneas házamba is.Ugyan is 20cm van az pciex port végétől az első ventilátorokig.
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
Menthirist #9908 üzenetére
Sok házban kérdéses lesz a hűtés elhelyezése.Mondjuk nekem a Raven3 -ba jól jönne,mert van a házam hátulján pont egy 120mm ventilátor hely.Lehet mégis megfontolom a vizeset.
-
-
Laja333
őstag
válasz
Malibutomi #9815 üzenetére
Ezt a táblázatot a Guru3D is közölte. Meg a legutóbbi képet is. Egyre biztosabbak a pletykák.
Televan : Én speciel a vizeset választanám a levegőssel szemben.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Malibutomi #9897 üzenetére
Remélem lesz ACE.Nálam a WCE kilőve.
Más: Ha megjelennek az új kártyák akkor a használt piac megint olyan lesz mint egy megbolygatott méhkas.Lehet majd venni akciósan az alig használt kártyákat.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#85552128 #9901 üzenetére
/troll on: A top terméken jól fog menni a driver a továbbfejlesztett zero core miatt.A többi tulaj meg fossa össze magát a gyönyörtől ha jól működik a kártyája az új driverel. /troll off
Szép a táblázat amúgy.Jó lenne a valóságban is ezeket látni.Talán már ez a kártya és a másik oldalon a titanx való 4K -ra.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #9895 üzenetére
"Enhanced ZeroCore functionality"
Vajon mit érthetnek ez alatt ? Most már fel is ébred a monitor ? Mert mióta
mindenkire ráerőltettékbevezették (3+ éve) nem sikerült ezt a bugot javítani...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos autók - motorok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest