Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz #85552128 #16096 üzenetére

Valami köze csak van, mert kétlem, hogy a Fury X azért képes csak cirka 12% előnyre 1080p alatt a 290X-l szemben, mert csak ennyit tud. A 390X a WoW alatt 1080p-n hozott 10%-t a 290X-hez képest, pont azt, amivel magasabb az órajele... a Fury X erre rátett még 2%-t... ne mond már nekem, hogy ez nem driver kérdése! :)

Ahogy csökken a felbontás rosszabbul skálázódnak, évek óta létező valószínűleg driveres probléma ez, talán pont a sokszor említett overhead problémához van köze.

Ebben egyetértek, de a fenti példámra ez nem magyarázat... én azt mondom, hogy a friss megjelenésekkel szoktak lenni szélsőséges esetek az első pár hónapban, amik később aztán javulnak, lásd a 290X is mennyi javult idővel. A low-level API-k megjelenésével még bajosabbak lesznek ezek az új megjelenések, mert sok fog múlni azon, hogy XY játék milyen szinten készül az új VGA-k érkezésére.

(#16097) rocket: Sajnos nem tudok angolul.

(#16098) Sonja: Na, beindul a hiéna ösztön! Cudar világ jön ránk, ha az NV megfolytja az AMD-t... :(

#16101) daveoff: Ha valóban arra gyúrnak, hogy az overhead csökkenjen, akkor szűkülni fog az olló szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák