-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
tényleg, ezeken 3 darab dp++ port van. Mindig keverem, hogy ide aktív vagy passzív dp-dvi átalakító kell majd? meg külön usb-s vagy sima? csak mert két dvi-os monitor esetén ugye két átalakítót is kell majd vennem... Arra emlékszem hogy átalakító szempontjából jobb, ha ++-os displayportot akarok átalakítani, mintha simát.
Bugfix1984: azt látni, hogy mennyi gari van rá?
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Ghoula
senior tag
válasz daveoff #14688 üzenetére
Ez majd elválik, hogy az enhanced verzió mit is jelent, talán itt fog látszani. Ha nincs szilikon tweak, akkor valóban, alapfeszen ki lesznek centizve, de böszme hűtésekkel tolhatod neki, ha nem melegszik fel, akkor a fogyasztás sem lódul meg annyira. Agresszívebb feszelés magasabb órajelen, és ott is van a tuning-potenciál( a milyen áron részt ne vegyük most ide), ami mondjuk jól jönne a 290-nek is, mert akkor nem kéne offszetelni a teljes órajeltartományban a feszt. Igazán írhatnának már egy bios editor ezekhez.
-
Crytek
nagyúr
válasz schwartz #14695 üzenetére
Az a baj én vizes rendszerhez full kretén debil vagyok.
Pl ezt a Fury X-et se tudom elképzelni, hogy most ehhez nekem még kell vennem a géphez valami vizes szettet + 50 ezrekért vagy hogy lenne
És ezekbe gondolom valami "védő" folyadék van ,nem az a ha véletlen kifolyik és game over mindennek ugye? (Bocs a debil kérdésekért de amim soha nem volt nem is néztem soha utána így fogalmam sincs ezekről)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
veterán
válasz Bugfix1984 #14689 üzenetére
noice... akkor köv hónapban már lehet rendelem is
Crytek: jogos
Szaby59: ez ismindegy, van még ideje beállni köv fizetésig.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Crytek
nagyúr
válasz Bugfix1984 #14689 üzenetére
Ez nagyker ár vagy bárki földi halandó által bemegyek és ennyiért elhozom ár?
Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
-
UnSkilleD
senior tag
válasz schwartz #14685 üzenetére
igen ott van, de milyen verzió? a mostani kaveri broadwell skylake az amin értelmesen lehet az igpt kihasználni, azokból meg nem sok van, majd ha ezekből lesz nagy installed userbase akkor majd írnak rá programot is, mert a régebbiekre elég körülményes/limitált
[ Szerkesztve ]
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
aktív tag
Na van itteni ár a FURY-ra:
R9FURYX-4G 233.990HUF.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Ghoula #14683 üzenetére
Igen, említettem már én is ezt korábban, úgy gondolom, hogy elsősorban ezért jönnek erősebb hűtések, mert a 290 szériát keményen alul méretezték.
Ha nem emelnek feszt akkor kb 0 lesz a tuningpotenciál, nagyon ki lesz centizve, nekem sok 290X-em volt, átlagosan 1080MHz-et tudtak alapfeszen.[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Jack@l
veterán
válasz velizare #14684 üzenetére
2013 szeptemberében véglegesíteték a szabványt(draftok már jóval régebben is léteztek hozzá), ha ennyi idő nem elég nekik a technológia és liszensz gondok megoldására, akkor asszem mehetnek péknek.
Elég sok haragos ember lesz, ha nem figyel oda vételnél. (majdnem mindegyik pr slide a 4k-s forradalmat hirdeti)[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
schwartz
addikt
válasz UnSkilleD #14649 üzenetére
Milyen akkora installed userbase? Kb mar minden prociban ott figyel a grafikus mag. (nem ezt mondtad te is elotte?) Csak az Intel ugy tekint ra, hogy jo, adjon kepet es menjen rajta egy par jatek, multimedia es csok. Engem ez a resze nem erdekel de a heterogen modon programozhato vonzata annal inkabb.
nem less itt apu háttérbe szorulás bármennyire is szeretnéd...
Barmennyire is szeretnem? Ezt a kovetkeztetest mibol vontad le?
If he dies, he dies.
-
nagyúr
válasz Jack@l #14679 üzenetére
én arra tudok gondolni, hogy mivel a hdmi még mindig házimozi szabvány, előír a 2.0-ban olyan dolgokat is, amiket az amd nem akar teljesíteni, vagy liszenszfeltételekben nem tudtak megállapodni.
ha a kártya displayporton keresztül bírja etetni az 4k@60Hz-s kijelzőt akkor ennek a másik csatolón keresztül sem lehet elméleti akadálya, legalábbis nem teljesítményokokra visszavezethetőleg.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
daveoff
veterán
válasz mackosajt #14681 üzenetére
Az is lehet, de egyébként a 290X-en is nagyon kevés hűtő volt, ami igazán hatékonyan, és halkan megbirkózott a Hawaii GPU-val, szerintem most igyekeznek elkerülni ezt, ezért jönnek komolyabb hűtések.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #14678 üzenetére
Hát.......ha erőltetik az erősebb hűtéseket, akkor szerintem többet eszik, meg eleve a magasabb órajel miatt is, lehet fesz.-t is emeltek, hogy lehessen tuningolni is.
-
Jack@l
veterán
válasz #85552128 #14667 üzenetére
Ez így ebben a formában elég nagy fail. Aki 4k-n játszik, javarészt tv-n tolja.
Lehet már egy éve kész volt a kártya, csak reszelgették, tesztelgették hogy stabil legyen.[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
törölt tag
válasz Menthirist #14673 üzenetére
Csak TV-kre nem nagyon raknak DP-t... Ha már rárakták a HDMI-t akkor elég nagy hülyeség, hogy nem 2.0.
-
veterán
-
Gilthanas
aktív tag
Egy jó ideje követem a topicot és tudom, hogy a tesztek után majdnem mindenre fény derül, de előzetesen tudtok arról mondani valamit, hogy szerintetek mennyire lehet hangos a Fury X "vize/pumpája"?
Illetve egy jobb noctua ventit külön rá tudok akár tenni a bordára?
Sajnos semmi ismeretem a vízhűtésekről ezért kérdezem.
Idle-ben vagy akár terhelve halkabb lenne, mint egy 290X lighting?[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
daveoff
veterán
válasz Laja333 #14657 üzenetére
Lehet, nekem is volt egy rakat 290X-em, de nem nagyon nézegettem a fogyasztást. Azt tudom, hogy hivatalosan 250W a TDP, de a tesztoldalak rendre nagyobb fogyasztást mértek, ha nekiállsz tuningolni, akkor szerintem simán 300 felett eszik a 290X is. Lehet, hogy az AMD pontosabban adja meg a fogyasztást, de náluk is van eltérés. Mindegy, engem nem igazán érdekel mennyit fogyaszt, csak ne legyen hangos, és meleg, de a kompakt víz megoldja ezt a problémát. A léghűtéses változatra leszek kíváncsi....
-
törölt tag
AMD "Fiji" Silicon Lacks HDMI 2.0 Support
Azért a véglegesre csak lesz rajta, már a tavalyi nV kártyákon is volt pedig azok nem is "4K"-ra vannak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mèg USA-ban sincs.[link]
-
Habugi
addikt
válasz Turbolada II #14664 üzenetére
Szerintem még a héten letolják a srácok az itteni tesztet.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Turbolada II
őstag
Teszt mikor lesz a 390-ről? (itt a ph-n)
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
nagyúr
válasz 5ent1nel #14648 üzenetére
Azért gond, mert anti-nVidia trollkodással ugyanúgy tele volt a topic, és annak sincs itt semmi helye. Klasszikus szituáció: úgy kezdődött a verekedés, hogy xy visszaütött De mindegy, koncentráljunk inkább a hamarosan érkező tesztekre
Azon filóztam, hogy a Nano fogyasztását hogyan sikerül ennyire levinni. Némi funkcionális herélés biztosan lesz, de azzal talán 10%-ot lehet nyerni - míg a GPU fogyasztását összesen durván a 60%-ára kell hogy levigyék. Mindeközben a Fury X sem mehet irdatlan feszültségekkel, mert akkor bye-bye TDP. Valami olyan matek látszik, hogy 1.1V-ról 0.9xV-ra kellene levinni az üzemi feszültséget (ahol x nem nagyobb, mint 3-4), és ezzel kellene 850-900MHz körüli órajelet csinálni, hogy a teljesítmény a beígért legyen. Mit gondoltok?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Geresics
addikt
Arról vannak már pletykák, hogy mikor jönnek a PH! tesztek?
Engem kifejezetten egy 280-285-370-380-GTX960 összehasonlítás érdekelne
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Laja333
őstag
válasz daveoff #14655 üzenetére
Nem hiszem, hogy 300 watt környékén eszik a 290x. Ha a GPU-Z helyes, akkor a gpu core nálam +50% power limittel, +50 mV-al, 1100 Mhz-es core clockon Witcher 3 alatt (ahol állandó a 100% gpu util) 218 W-ot evett.
Ha 50 Wattot (!!) számolok a memóriára, még mindig közelebb vagyok a 250 W-hoz, mint a 290-hez.
AMD általában pontosabban adja meg a TDP-t. Intel és NV módszere az, ami általában nem szokott bejönni.
Mondjuk azt nem tudom, a mostani Fury 275 W a régi módszer vagy már valami új. -
daveoff
veterán
válasz westlake #14647 üzenetére
250W volt a gyár által meghatározott TDP, csak a valóságban jóval többet fogyasztott, 290 körül, ahogy a linkelt cikkben írják. Ezek alapján a 275W TDP-s Fiji bőven 300 felett fog kajálni, de most a hűtés bírni fogja, legalábbis a vizes vetzióval nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
Látok benne fantáziát. Persze ha nem szállnak el az árával.
Lehet, hogy olcsóbb megvenni külön külön az alkatrészeket, viszont így kapsz egy "moddolt" kinézetű PC-t. Elég jól nézett ki, egyedi a külseje. Aztán nem is biztos, hogy mindenki szívesen épít ilyet. Valakinek pont ez kell, leveszi a polcról, mini PC, és még jól is néz ki. -
törölt tag
és hol vannak a 300 kártyák
neten sehol nem látok egyet se 18 van[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz daveoff #14629 üzenetére
A quantumot szerintem nem érdemes várni. Volt már sok próbálkozás mini gépekre, elterjedni meg nem igen sikerült nekik. Biztos hogy olcsóbb egy ma is kapható kisméretű házat venni, sőt valószínű töredék áron.
Inkább csak érdekesség, mint ahogy írva is van hogy ők így oldanák meg egy kisméretű gép hűtését-felépítését.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Komplikato
veterán
Jó lenne végre ha az APU-t ki használnák végre AI, fizika vagy bármi más számolására végre.
Ha már sok gépben tök feleslegesen ott van."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
UnSkilleD
senior tag
válasz schwartz #14630 üzenetére
ha majd lesz akkora installed userbase amire megéri programokat írni akkor majd jön az áttörés, nem lesz itt apu háttérbe szorulás bármennyire is szeretnéd... az apu még csak most kezdődik
[ Szerkesztve ]
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
5ent1nel
aktív tag
válasz Laja333 #14638 üzenetére
+1
Többieknek: valóban volt nem is kevés trollkodás az nV-sek részéről - az elmúlt napokban főleg. Miért baj az, h ha valaki megjegyzi a tényt h eltűntek, így mostanság megint arról szól a topic amiről kéne?
Persze tesztek még sehol, szóval...Amúgy én is a Nano felé kacsingatok, csak még a pénzmag nincs meg rá. Gyanítom hiába tud majd 290x magasságában, kompakt méret és az újdonság/egyediség miatt jóval drágábban fogják árulni annál.
[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
válasz schwartz #14630 üzenetére
Szerintem pont most - ahhoz persze, hogy az AMDnek, a bulldozernek jó legyen, nagyon későn - jön az áttörés. A DX12, a mantle, a vulkan ezek fognak majd jól skálázódni több magon, ezek fogják tudni kihasználni a ST helyett a throughputot. Ha ez pár évvel ezelőtt így lett volna, a bulldozer minden gyártástechnológiai szerencsétlenkedéssel együtt is versenyképes lett volna, anélkül pedig sikertörténet. De nem úgy alakult.
Az APUk terén pedig Abu elmondása szerint most (értsd: következő 1-2 év) jönnek az IGP-t az apin keresztül nem grafikára kihasználó játékok, alkalmazások. Valaki azt is emlegette, hogy az intel valami fordítójába beletette, hogy ivy bridge-ik visszamenőleg egy gombnyomásra tudják kihasználni a programok az igp számítási kapacitását. a HSA szekerét persze lehet, hogy ezzel együtt se fogja tolni senki.
Hacsaknem a microsoft, mivel a Windows 10 ugye mindenféle hardverre jön majd, a windows phone-ok lelkét meg a qualcomm gyártja kizárólagosan, aki meg HSA tag.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
westlake
félisten
válasz Laja333 #14638 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem az előbb leírni, hogy az ár meglepetés volt. Legalábbis nekem. Nem tudtam elképzelni, hogy a flagship kártyáját 650$-ért adja az AMD.
A fogyasztást meg hagyjuk egyelőre. A 275W nincs olyan messze a spekulált 300W-tól. Arról nem is beszélve, hog az a 275W sem biztos, hogy valóban 275W. Lehet az 295W is. Az NVIDIA is áttért egy hülye kalkulálási módszerre. Majd kiderül, hogy a valóságban mennyit éget."Persze, ha az NVsek teleokádják a radeon topikot a "szr az AMD" kommentjeikkel, akkor szegények, biztos okuk van rá, megtehetik"
Talán nem kellene felvenni a kesztyűt.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
daveoff
veterán
válasz Laja333 #14634 üzenetére
Miért neked mi volt, ami ekkora meglepetést okozott, nagyjából az egész paletta körvonalazódott a pletykákból, és a találgatásokból, kb minden be is jött...
Én nem húztam le senkit, engem a 8gb-os rebrand 390X-el akasztottak ki(ami elég drágára sikerült), közben a csúcs kártyára meg 4gb-ot tettek....
Sose gondoltam komolynak a 800-900$-os pletykákat, szerintem várható volt, hogy ennyi lesz....
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz westlake #14635 üzenetére
Szerintem az ár is "meglepi" volt. Azt lehett tudni, hogy nem a pletyka áron fogják adni, hanem rajtnál megvágják, de mindenki fellélegzett, amikor kimondták az igazi árat. Sokan azt hitték brutál sokat kell fogyasztania, hogy beérje a ti-t, ez sem jött be. A Nanora pl nem számítottam, az annyira tetszik így látatlanban is, hogy szerintem benevezek egyre. Ne érts félre, én örülök, hogy megcsinálták a házi feladatot.
Asbee Persze, ha az NVsek teleokádják a radeon topikot a "szr az AMD" kommentjeikkel, akkor szegények, biztos okuk van rá, megtehetik. Ha szemrehányást kapnak, akkor provokálva érzik magukat. Ótiszegények.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Mindenki csak úgy egy amd trollnak született ugye? Nincsen rá semmi oka, hogy pesszimista legyen nem? Na én ezt a provokálást tartom trollkodásnak nem ami volt.
Majd a tesztekből azért kiderül mit tudnak. Volt vakítás azért most is rendesen az előadáson.[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Részemről vártam volna, hogy valami konkrétum is kiderül, de egyelőre csak az biztos, hogy az árazás nem sikerült valami fényesen, a teljesítményről meg nincs semmi konkrétum. Van víz, de hogy ez előny e, az egyáltalán nem biztos.
A részvényeik sem akarnak nagyon erősödni, ami szintén nem túl jó jel.
Én nagyon biztam benne, hogy jön valami tényleg jó a részükről, amivel árversenyt generálnak, de ez sajnos úgy néz ki elmarad.... -
westlake
félisten
Annyiban tudok neked igazat adni, hogy a specifikációból kiindulva a legtöbb ember azon a véleményen volt, hogy majd a Fury X szénné fogja alázni a TX-et/Ti-t. Azon kívül szerintem valóban azt kaptuk, amit az AMD "ígért". Én legalábbis egyáltalán nem érzem magam becsapva. Mondjuk az tény, hogy többet vártam a Fury X-től.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Laja333
őstag
válasz daveoff #14620 üzenetére
Ezek szerint nem nézted a fórumot E3 előtti napon. Akkor tudnád mi az a trollkodás. Mindenki, aki savazta az AMD-t még mielőtt bejelentettek volna bármit is, most csöndben vannak. Ne kell ez az álszentkedés, te is kezdted ugyan úgy lehúzni őket, mint a többiek. Még hogy ezt várta mindenki...
-
schwartz
addikt
válasz UnSkilleD #14624 üzenetére
Fogalmazok maskent... Nem hozta meg a kivant attorest s most kenytelenek visszaallni a megszokott kerekvagasba. Az, hogy "ertelmes core hajtja" meg nem jelenti azt, hogy a grafikus resz ki is van/lesz hasznalva altalanos celokra. (a casual gaminget hagyjuk most ki a kepletbol) Ha hatterbe szorulnak az APU-k, mi fogja tolni a HSA szekeret? Vagy ki? Az Intel?
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
daveoff
veterán
válasz zoli7903 #14621 üzenetére
A Fury Nano-ról még nem sok konkrétumot tudni, de azt ugye lehetett sejteni, hogy 3 Fury kártya lesz. A quantum cucc meg egy mini-ITX konfig, 2 magos GPU-val, csiri-biri házikóban, vízhűtéssel. Jól néz ki, nem mondom, hogy nem, de engem nem érdekel, gondolom horror áron lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zoli7903
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #14622 üzenetére
Egy igen érdekes kép a tegnapi Project Quantum videóból. [link]Pár helyen azt írták, hogy az egy ASRock Z97E-ITX alaplap kicsit lecsupaszítva
-
UnSkilleD
senior tag
válasz schwartz #14623 üzenetére
nem jött be? milyen értelemben? mert pl az intel összes desktop procija apu (hedt kivéve)
nincs apuval semmi gond, ez a jövő csak kell egy értelmes core ami hajtja (zen)
-
schwartz
addikt
válasz Xmister #14618 üzenetére
Persze, hogy vannak baratai az nvidainal, hisz onnan jott. Bar lehet nem kolcsonos a dolog...
A Zennel nem temetett semmit, egy új kategóriára hívta fel a figyelmet
De en vehetem ugy is, hogy a Zen-el kb elismerte, hogy eddig hiaba toltak az APU szekeret mert nem jott be. Milyen uj kategoriara gondolsz? High end desktop CPU? A Bulldozer is annak keszult.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
-
zoli7903
csendes tag
válasz Menthirist #14614 üzenetére
Ez már jobb.
-
Xmister
senior tag
válasz schwartz #14615 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt volt a driverekkel kapcsolatban: Mondta, hogy nem tartanak még ott ahol szeretnének, de sokat fejlődtek. Ha megnézed a W10 drivert, ez mindenképpen így van.
A Zennel nem temetett semmit, egy új kategóriára hívta fel a figyelmet.
A rebrand-ra annyit mondott, hogy hozzá is adtak valamit (memóriát, új revízió, bármi), nem csak újracímkézték. Erről mindenki eldöntheti, mennyire ért egyet vele.
Egyébként konkrétan azt is mondta, hogy NV-nél vannak barátai, szóval ne savazzuk őket annyira.
-
titán
válasz Laja333 #14613 üzenetére
Ebből látszik, hogy nincsenek trollok. Ha trollok volnának, akkor most is itt volnának.
Akit továbbra is érdekel a dolog (mondjuk a Fiji), az maradt, és beszélget, akit nem, az már rég elpucolt. Mindent megtudtam, de a 380 számomra érdektelenné vált, pucolok is a topikból, számomra nincs miről beszélni tovább. Így vannak azok is akiket trollnak gondoltál.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
nagyúr
válasz Menthirist #14607 üzenetére
Én nem láttam, de szerintem ugyanaz, mint a Hawaii, csak mind a 4 blokkban 16x64 ALU van.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
schwartz
addikt
válasz Malibutomi #14600 üzenetére
Elveztem mikor jott az elso direktebb kerdes a driverekrol, mintha bekapcsolt volna magan egy gombot (kamu mode on)... Aztan a Zen-el temette az APU iranyt, a rebrand-re jott de nezzuk csak az NVidiat, majd nagyott rohogott az Inteles parhuzamon (gondolta jobb ha csendben marad )
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
veterán
-
zoli7903
csendes tag
-
füles_
őstag
Nanoból szerintetek lesznek custom hűtésűek? pl Strix,WF...
-
Anubris
őstag
válasz Menthirist #14607 üzenetére
NASDAQ 15:30-22:00-ig azt hiszem.
-
veterán
van már méretes blokkábra a fury x-ről? csak mert én még mindig csak miniatűröket láttam...
btw 7%-ot erősödött az amd részvénye perpill (nem tudom mikor van tőzsdenyitás és zárás odaát)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz schwartz #14552 üzenetére
Csak tipp: szerintem a következő lépés ROP-ban a 128 lett volna. A +64 ROP kompenzációjaként egyrészt jópár ALU-tól meg kellett volna szabadulni, másfelől (ha helyes a tippem a Fiji felépítéséről) a kártya többi része 64 pixel / clockra van belőve, így a + ROP-ok csak MSAA mellett értek volna valamit. Ezért átlagos teljesítmény tekintetében valószínűleg ez a legjobb kompromisszum.
-
Ghoula
senior tag
válasz Malibutomi #14600 üzenetére
Gta5 nagyot lep ezzel a driverrel, bar lattam artifactot,Michael hazabol kijovet az auto fura. Wolf old blood sem feltetlen hive ennel a drivernek,a kep szelen artifact,mintha fel sec-el le lenne maradva a rendereles,negyzethalosan szetesik a kep gyors mozgasnal. Meg van vele melo,de az irany biztato.
-
nubreed
veterán
válasz Ren Hoek #14593 üzenetére
Az viszont hatalmas botrány lenne szerintem, ha ennek ellenére "only in 3XX" fícsör lenne a driveres gyorsulás.
Ez azért elgondolkoztatott, eddig ilyenre gondolni se mertem, de ha jobban belegondolok, simán el tudom képzelni. Végülis az AMD is csak pénzből él, valamivel hajtani kell az uj cuccok eladását...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest