- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz #95462144 #28106 üzenetére
Köszi, este kipróbálom munka után. Pstate0 legyen akkor? mert az a default értéke (van még pstate1, pstate2, és talán auto is)
más: szerintem az auto LLC-n is változtattak, mert terhelés alatt leesik most a vcore érték 1.288-ról 1.25-re, előzőleg meg talán 1.27 körülre esett le ugyanúgy auto-val... Most vagy túlfeszelem, vagy játszogathatok a "llc1-llc8" beállításával, ahol szintén nem lehetett értelmes leírást adni, hogy melyik hány %...
Miért nem lehet normális bios manuált kiadni??[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz #95462144 #25181 üzenetére
A segítséggel semmi baj, de ha valami nem megy akkor okoskodni felesleges, csendben kell maradni, ennyi, ezért fórum.
Mod (#25182) hokuszpk: Ne kezdd Te is, tápoknál a leadott teljesítményt írják, mivel az egy normális 400 W-os táp valószínűleg le is adja a 400-at.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
--Disztroj--
senior tag
válasz #95462144 #25165 üzenetére
uhh, azt még nem javítottam, már nem az van, hanem egy CM 650M Mikor anno az első gondok jelentkeztek lecseréltem, nehogy bármi a konfig útjába álljon, de egyébként pont elég volt a 400W, nem azon múlt végül a dolog, sajnos a lapból fogtam ki rosszat.
Egyébként procit kiszedtem és visszaraktam, így már indul a gép. Remélem ezúttal csak én voltam picit noob és annyiról volt szó hogy nem nyomtam rá rendesen Cikibb volna ha lapcsere után derülne ki, hogy a procival volt baj.
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
lsc
nagyúr
válasz #95462144 #25166 üzenetére
Számolni kellene, a proci 90 W, a kártya 190 W csúcson, meg a sallangok 50 W, ez testvérek közt is 330 W, azt röhögve bírja az a táp. Hacsak nem rossz /elég jó minőség/ nem szabad hogy gondot okozzon neki egy olyan konfig. A nagy tápigényeket meg a noname tápok miatt írják.
Azért az 500 W-osod márkájára kíváncsi lennék, azt valamiért nem látom az adataidnál.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
--Disztroj--
senior tag
válasz #95462144 #24777 üzenetére
Az az oka, hogy mATX lap fér csak a házamba és először látok X370-et a Biostar lapján kívül + a Giga már bizonyított nálam anno ezért felcsillant a szemem.
Gariztatnom kell Az MSI Arctic lapomat és muszáj szereznem egy másikat a helyére, mert megvárni nem tudom a cserét.SECTORnooB: 1800X
Vartanus: Jelenleg egy Mortar Arctic van a gépemben és elképesztő kálvária után is singleben képes csak menni a 2x16Gb ramom, mert az első két slot nem működik benne. Szóval hiába jó az MSI többeknek, és valsz csak kifogtam egy szar lapot, de a részermről sajnos teljesen kizárt, hogy újra ezt vegyek. A támogatása igen gyatra, a szoftverei kiforratlanok, még annyit se tud az MSI command Center, hogy a géppel indulva automatikusan bekapcsolja a ventiprofilokat, de ez a legkevesebb, ami bajom volt vele.
-
-
sb
veterán
válasz #95462144 #24480 üzenetére
A rapid mode be van kapcsolva. Ram cache-el megy.
Kikapcsolva helyreáll a 500MB/s körüli SATA3 max átvitel.ON: Korábban olvastam, hogy pár HDMI 1.4 lapról kiderült, hogy tud nagyobb, 2.0-nak megfelelő sávszélességet is a megjelent APU-kkal. Tud erről valami listát valaki?
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz #95462144 #24458 üzenetére
Ez vagány... :-) Egy M.2 csatolós NVME SSD-re nekem is fáj a fogam...Arra tolnám fel a win10-est, az SP920-at meg meghagynám "játékos" háttértárnak.
Azért csak észrevehető lenne a különbség a 2 SSD közt.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
válasz #95462144 #24458 üzenetére
Milyen SSD ez?
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
bandika0626
senior tag
válasz #95462144 #24302 üzenetére
Szerintem csak nyomni kellett volna egy WIN+R utána msconfig beírni és ott beállítani az összes szálat.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
wassabi11
aktív tag
válasz #95462144 #23489 üzenetére
Én meg bántam h frissítettem a biost, annyit nyertem vele hogy 3.9ghz-hez elég a 1.3vore, aztán csoki cső
Viszább szeretném venni olyan 3.7-3.8 ghz-re de a vcore miatt nem éri meg meg.. Az ezelőtti biossal nekem patika volt minden de most meg hááát nem tudom, hozott jót meg rosszat is, kicsit bánom h frissítettem. -
-
turistakolbi
aktív tag
válasz #95462144 #22759 üzenetére
Nem jó, mert minden restart, és még a program újra indítása után is újra ki kell osztani az affinitásban hogy mely magokat/szálakat használja.
Gondoltam arra hogy az SMT_t lövöm, de encodin-ra úgy csak 4 mag lenne. és a 4 szál hiányozna, valszeg még annyira sem tudnék jó minőséget csinálni mint most.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
turistakolbi
aktív tag
válasz #95462144 #22749 üzenetére
Na egy kis gyorstalpaló.
Twitch re tolom a streamet ahova 6000Kb/s a maximum feltöltés.
Ami a relive-és nvidia streamhez elegendő, de a kép szétmosódik és "okádék" lesz. Ami persze relatív.Ezért sztreamelek prociból, és lehet állítani x264 kódolást, vagy 9 módban hogy mennyire legyen erős a kódolás (ez a betömörítést csinálja, és hatványosan emelkedik a szükséges erőforrás)
Namármost Egy procis X264 Slow kódolás olyan gyönyörű képet ad, mintha a saját géped előtt ülnél. Ami 2018-ban már elvárás.Igen youtube-ra tökéletes a relive 20MB feltöltéssel. 1080P 60 fps. gyönyörű. aláírom.
Nekem az egyetlen problémám, hogy a játék 1 szálon 100% on fut. amire ha rátolom a X264 kodolást. bizonyos szint után, már élvezhetetlen.
És csak azt szeretném, ha programmal tudnám vezérelni, hogy a 8mag/16 szál. mely programokat futtassa (Külön játék, külön stream) A feladatkezelő/affinitás beállítása nem a legjobb erre. mert nincs megkülönböztetve a fizikai és logikai mag. ( ha 8/8 ra akarom osztani, akkor lehet a játék megkapja 8 fizikait. a stream meg a 8 logikait. ami nemjó. 4/8 4/8 at akarok. hogy igazságosan ossza el az erőforrást.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
törölt tag
válasz #95462144 #22688 üzenetére
Az MSI mit varázsolt? Most így letesztelve nagyon jó lett az új bios!!!
Még finomítottam a ram beállításokon, mert nem tetszett a késleltetés, sokkal jobbak az eredmények, most adtam neki 1,370V-ot és megy a 2667Mhz-es furyx 3200Mhz-en. A proci a másik fele, eddig a 3,8ghz-hez kért 1,360v-ot, most megelégszik 1.337v-al.[ Szerkesztve ]
-
--Disztroj--
senior tag
válasz #95462144 #22631 üzenetére
Wow, eddig nem is láttam hogy a tavaly szeptemberinél van újabb bios :0 afene
Nekem nagyon rendetlenkedik a lapom és tuti frissítenék, de egy hétig most nem lesz lehetőségem rá.SECTORnooB: :0 ejj. Nem mondanám hogy ez teljesen jó
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #95462144 #20869 üzenetére
Én írtam most az Asrock-nak. A 4.40-es bios update-tel nem látja az m.2 sata ssd-t.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
meszike91
senior tag
válasz #95462144 #19046 üzenetére
(#19046) Rocket6
Pont hogy csökkenteni akarom a feszültséget, ezért kezdett zavarni, hogy többet mutat, mint amit beállítottam. Régen próbálkoztam 3.9 ghz-cel, de oda már 1.37 körüli feszt kellett beállítanom, ami a valóságban 1.4 fölött volt bőven. Aztán inkább visszatértem 3.8-ra, ennyit nem ért az a 0.1 ghz.
(#19052) salaud
Én is hibára gyanakodtam, ezek szerint jól gondoltam.
Az LLC-t vagy bármit ami miatt eltér a feszültség a beállítottól hol kell kikapcsolni? A core performance boost ki van kapcsolva, valami más okozhatja. (asrock ab350m pro4)
du, du hast, du hast mich
-
Pro!Petya
addikt
válasz #95462144 #19046 üzenetére
1. Több mint sanszos hogy rosszul mér a lapja, ha netán mégis annyi lenne valóban akkor gariztatni kell, szépen megfogja a vrm-et hátulról, nem a bordát, és egyből kiderül vagy ramegy pointeres lézerrel.
2. Nem utasitasokat adtam. Épp hogy figyelmeztettem mi az amire már az AMD is azt mondja hogy sok a procinak. 3. Ha az alapon 100fokos lenne és azt még az xfr megkuldi akkor széttrhottlingolná magát a CPU ami ugye feltűnne neki gondolom.
4. A hűtést sem véletlenül mondtam, 280as aio vagy épített víz már mondható jónak szerintem.
5. A hszem melyik része jött úgy le neked hogy én azt sugalltam :"tesó tekerd fel csutkara a feszt "?!
6 szerintem te már beszopt@d a vrm-el mert mindenkit óva intesz a terhelésétől.
Tudok jobbat mint AMD álltal javasolt 1,35V.
Mert úgy látom itt ez aranyszabály lett.
Nem kell kivenni a dobozból, polcról lehet nézegetni úgy tovább bírja és a vrm se megy haza -
Pro!Petya
addikt
válasz #95462144 #18988 üzenetére
Igazad van a helyes megfogalmazás így nézne ki :
"VRM miatt nem tartok mivel az Aida64 monitorozó, 40perc prime95 small fft teszt után is 50 fokot mutatott rá. Ez is megterheli annyira mint az IBT max"
Bár nem értem hogy lehet arra következtetni hogy én aida tesztet futtatok Small FFT néven mikor a kettönek köze sincs egymáshoz. Gondoltam small fft-ből ez logikus.
De a lényegen nem változtat.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz #95462144 #18986 üzenetére
elbeszélünk egymás mellett
véletlenül se használnék aida tesztet stabiltás ellenörzésre
Aida-ban nincs small fft stressz teszt csak prime95-ben nem írtam ki egészbe gondoltam úgy is érthető . De akkor rosszul fogalmaztam. Aida csak ugy mint a Hwinfo monitorozás végett megy persze nem egyszerre a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
batkee93
csendes tag
válasz #95462144 #18932 üzenetére
Játék + 3D tervezés. Nem arról van szó, hogy nem elég, annyi az egész, hogy szeretném tudni a rendszerem stabil, hosszútávú határait Elég nekem a 3,8 GHz teljes mértékben, csak érdekelt, hogy a 3,9 mekkora feszültség mellett érhető el stabilan, és hogy az károsíthatja-e már a procit hosszú távon.
Valószínű amúgy, hogy meg fogom hagyni ez a 3,8 GHz-t, max hozzáigazítom kicsit pontosabban a feszültséget.
-
alton1978
tag
válasz #95462144 #18117 üzenetére
Szia,
nincs különösebb oka. Talán csak a megszokás, meg évek alatt nem volt problémám a Win7-el. ellenben a Win10-ről nem olvasni sok jót a fórumon (sem).
Azonban a váltást - jelenleg - annyi indokolja, hogy dec.31.-ig lehet ingyen frissíteni w10-re, s talán az mégis csak "időtállóbb" lesz a Ryzenre...De, beleugrani meg nem szeretnék a váltásba, ha én is csak szívni fogok vele. Munka miatt kell a stabil rendszer.
Megjártam a Hadak Útját, miközben a Fiastyúkot kerestem!
-
-
pitiless
senior tag
válasz #95462144 #17874 üzenetére
Addig nem volt vele bajom, amíg a 2x8 GB volt csak a gépben. 4 modullal viszont jöttek a problémák és most is úgy stabil, hogy 1.35v-ot kap a memória (D.O.C.P. profile aktiválva, ennyit ad a lap magától, 2 modullal 1.2v), 0.69v-ot az IMC (0.675 v a default). Igaz, így 2400 helyett 2666 MHz-en megy. Szóval valahol win-win.
-
pitiless
senior tag
válasz #95462144 #17870 üzenetére
Nekem HyperX ramjaim vannak, ráadásul első körben sikerült két külön revíziójú kitet beszereznem. Az egyik Hynix chipes volt, a másik Micron. Volt egy kis levelezésem a gyártóval, kicserélték az egyik kitet a másik kittel azonos verzióra. Úgy kértem, hogy verziószám, chip gyártó azonos legyen. Ebből a verziószám sikerült, a chipgyártó nem. Mondjuk azóta sokkal jobb a helyzet, nincs kékhalál sem, mint a két külön revízió esetén.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz #95462144 #17133 üzenetére
minden auton van,de sokáig nézegettem,csak nagy terhelés alatt szalad fel,aztán 1,28 környékén megy rendesen,nem parázok tőle,kb dec közepéig lesz ez meg!Nem nyaggatom tovább tesztel,csak most szereltem be a 240 et és megnéztem mennyivel jobb ez,aida teszt alatt kb 10 fok,ibt nem tudom már megnézni a gyári hűtővel!
privátra illik válaszolni
-
sb
veterán
válasz #95462144 #16249 üzenetére
Ez teljesen korrekt, és amiket fentebb írtak azok is. 10-15mp között simán jó.
@Pinky Demon:
Ismétlem: arra gondoltam amit youtube--on láttam, amikor 20-30mp-t vár a gép semmiért a post elején. Nem 2-3mp-ek érdekelnek, és a többséget sem.
A magyarázat?
Nincs különösebb: egyszerűen kényelmes és így "normális" szerintem. Avagy fordítsuk meg: szerinted minek álljon post-nál a gép fekete képernyővel 15-20mp-t, mire megkezdi a bootot? Ez valami velejáró hasznos feature? Csinál valamit? Annyi idő kell rá, prímszámot számol? Vagy csak egy sima bug?
Mert szerintem utóbbi és akkor miért ne szeretném kikerülni...?Ha valaminek oka van azt jobban el tudom fogadni pedig lehet, hogy a te nézőpontodból nem racionális. Pl. +20mp boot idő elvben jobban zavar, mint az, hogy 3.8-at megy a Ryzen és mé'nem 4.3-at. Mert nincs racionális magyarázata.
Mikor jön jól? Pl. indulok otthonról, gép már kilőve de eszembe jut vmi amit meg kell nézni kabátban. Ez így 10-15mp és megy a böngésző.
Ennek még lehet több értelme/racionális oka van, mint a kétheti bootolásnak.Nomeg egy tekerős ablaktól se szakadt még le senkinek a keze mégis minden jobb autóban van elektromos. Minek?
-
veterán
válasz #95462144 #15908 üzenetére
Köszönöm a konstruktív válaszokat Neked is, és a többi kollégának is, aki javaslatokkal szolgált.
Szép sorjában: CMOS resetet csináltam, nem hozott változást. PWM-ről nem tudok és nem is állnék át szívesen DC-re, mert direkt PWM-es ventiket vettem felárral. Egyébként nálam a DC-t is elfelejti, a vízpumpát azzal hajtom, és ugyanúgy dobta a beállítást. A PCI kártya viszont nem rossz ötlet, egy XONAR van a lapban nulla perces korától, bár nem hinném, hogy ez okozná az alacsonyabb memória órajelet, vagy a lassú POST-ot. A memóriáknál XMP1-et használok, ez 1,36-ot ad a memóriáknak. A vcore-t mostanában egész jól kezeli a lap - csakhogy pozitívumot írjak - bár az XFR-t kapásból kikapcsolom. Így idle-ben elég sokszor 0.8 alatti értéket is látni egy-egy pillanatra, de jellemzően 1.1 alatt marad.
[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz #95462144 #15663 üzenetére
Upsz! Erre akartam válaszolni:
(#15662) xavix13 :Memóriával kapcsolatbanezt nézd meg.
A Samsung B-Die chipekkel ellátott memóriák a legjobbak, azok közül célszerű választani Ryzen CPU-hoz.[ Szerkesztve ]
-
válasz #95462144 #15239 üzenetére
Sajnos nem találom sem a CPB-t sem az LLC-t a BIOS-ban
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
OutSider17
senior tag
válasz #95462144 #15273 üzenetére
Igen próbáltam már anno.
Az sem gyilkolta jobban. Én nem tudom hogy mi van ezzel a procival....
De már lassan azt sem hiszem el hogy ez egy sima 1400-as! Úgy érzem 6-ost dobtam üveggolyóval!60-62fok körül van a maximumja a nyári melegben is! Jelenleg 24 fok van a szobámban!
[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
SECTORnooB
addikt
válasz #95462144 #15001 üzenetére
Cinebench anomàlia ujraindítàs után eltűnt, visszatértem a règi Agesa A BIOS ra Cpu vcore 1,3125 3800mhz mellett, xmp profile 1 el(2933).Ez így atomstabil. Új béta BIOS alatt sem a memória frekikkel volt gond mert 2133 kivètelèvel mindig újraindult.Valami elvan az új verzióba cseszve...
-
juliensorel
senior tag
válasz #95462144 #14854 üzenetére
Ertem, de megis mik a koztes hatarok? azt se tudom hol kezdjem. Milyen volt tartomanyban probalgassam? Tized, ezred ertekek is nagyon szamitanak?
Meg tavasszal olvasgattam a forumot, volt itt valami adatgyujtes, h kinek mi hogy megy jol, annak eredmenye fellelheto valahol? Mert akkor kibogarasznam az 1600x+ msi b350 tomahawk eredmenyeket. -
-
Cathulhu
addikt
válasz #95462144 #14572 üzenetére
Na ezt most szemelyesen is meg tudom cafolni, az 1.0.0.6b-nek nem celja a segfaultot javitani, vagy ha az volt a celja, akkor nagyon nem sikerult. Az en ryzenem meg mindig odavan RMA-n, de azt meg 1.0.0.6a-val kuldtem el, de ma leteszteltunk egy korai szerias 1800X-et, ugyanugy elhasal a teszten 1.0.0.6b-vel mind a legelso gyari biossal fel evvel ezelottrol (MSI B350 GPC)
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Omli85
őstag
válasz #95462144 #14505 üzenetére
Lehetséges, hogy keverem a kettőt ha így lenne elnézést a félrevezető infóért de mindenesetre itt van egy korrekt videó Buildzoid-tól elég jól ki vannak vesézve a deszkák akit érdekel csekkolja.
AMD B350 chipset VRM crash course
(lecsekkoltam a videót technikailag a giga a gyengébb szóval tényleg rosszul emlékeztem)
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
zzola
titán
-
-
Omli85
őstag
válasz #95462144 #12683 üzenetére
Többször írtuk már hogy automatán hagyva minden beállítást hajlamos túlfeszelni kicsit a kockát minden alaplap. HWinfóval monitoirozva jól látható hogy felcsapkodja 1.4v környékére a feszültséget.
Általánosságban a legtöbb kocka fix 1.260-1.280v környékén stabilan viszi a 3.7GHz-t ez még minimális emelés a default alap feszültséghez képest. Az eredmények alapján amit itt megosztottak a tulajok többnyire az jön le, hogy átlagosan 3.8GHz felett kezdi el olyan mértékben kérni a legtöbb kocka a feszültséget, hogy adott esetben már nem éri meg az a plusz 100-200MHz oc a többletfeszültséget és az ebből adódó hőtermelést.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
válasz #95462144 #12676 üzenetére
Azért magas hőfok adódhat abból is ha 1.4v környékén van járatva a kocka oda azért már felső kategóriás lég vagy normális víz ajánlott különben nem fogod meg értelmes hőfokon terhelve pásztázhatod akárhogy meg akármivel illetve ekkora feszültségénél konstans terhelés mellet melegszik már azért a vrm is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest