Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz GeneraL_XTX #11900 üzenetére

    Ebben a pillanatban lettem kész a legelső teszttel.... De magadhoz fogsz nyúlni, attól tartok. :B Ülve nézd meg.

    A pici leakadások nem throttlingok, hanem a "valley" akadások. Nekem gyári órajelen megy a 4670K, és lehet az is belejátszik, hogy USB3-as Rackwinyóból.. :) De egy másodpercnél rövidebbek voltak, de a VGA azonnal pihenni ment, üresjárat nincs a képen, valley közben üresjárt. :DDD

    Nem akartam hinni a szememnek, ezért megnéztem infrás hőmérővel. A memóriacsipek mögött elöl a PCB 45-50 fok, a VRM mögött a legmelegebb pont 61 fok volt, amit mértem. :Y A GPU mögött nem fértem hozzá. Beszívott levegő pont 20 fok volt, megmértem elöl a rácson.
    Számítottam rá, hogy a rendes házam jobb lesz a HAF XB-nél, mivel az XB-n nagyon sok levegő "szökik" el mindenfelé, hogy nyitva használom.
    Pedig nem egy nagy matek a nagygépem se, csak jól megtervezett. Itt leírtam: [link].
    A képhez képest egyetlen változás, hogy a 280X Vapor helyén a 290 WF3 van, és az első gyári 700rpm-es 18-as venti helyett egy 18-as, 1200rpm-es AP181-es SilverStone van, az picivel erősebb. CF tesztekhez kevés volt az előző. :DDD

    Ebből amúgy még nincs rev2, csak a 280X-ből. Amúgy nem szoktam szeretni a későbbi reveket, nehéz róluk megbízható teszteket találni, zsákbamacska az egész. Könnyen bele lehet nyúlni valami olcsósított gagyiba.

    Viszont úgy tűnik, a max venti beállítást a nagygépen is magasról letojja a kari, de legalább a max hőfok beállítás működik. :)

    Ja, és 15 perc megszakításmentes futás látható a képen. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák