- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Devid_81 #14430 üzenetére
Mivel a gép indításánál ad fekete képernyőt így ott alap órajelen kell hogy menjen a kártya, de az valószínűleg rossz CPU/RAM beállítás miatt indul fekete képernyővel MaximumGame-nél ha a BIOS reset segít. Black screen hibánál általában 3D-s terhelés alatt ad fekete képernyőt amin egy sima reset is megold.
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #14419 üzenetére
Arra gondoltam, kéne rá friss BIOS, szemmel megvizsgálás, nincs-e valami alkatrész letörve, sérülve a lapon, sloton, akkor BIOS-ban a tuning a különböző feszeken keresztül visszahathat a prociban lévő PCI-E vezérlőre és így a VGA-ra. Ez a 3 a legesélyesebb szvsz. Kimérni ilyen komoly buszokat otthon esélytelen.
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #14417 üzenetére
Kicsit egyezkedek veluk, majd meglatom mire jutok
De most mar nekem senki nem jojjon, hogy ez meg az a kartya csalad mennyivel jobb.
En vagyok ra az elo pelda, hullanak ezek mint a legyekSzerk: (#14418) HSM az a baj, hogy max bios defaultot tudok nyomni, vagy tolok masik biost.
De, hogy ezt kimerni hogyan lehetne, hogy esetleg a PCI fesz tobb vagy kevesebb, azt nem tudom.
Progikba nem hiszek, csak ugy mint amikor kiirja, hogy a VGA vrm 36000 fokos volt stb.
Monnyuk lehet igaz volt, es ezert fustolt el
Nah de ez viccnek is rossz, termszetesen felremeres, mint a szoftverek nagy reszenel eloforul. -
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #14417 üzenetére
Itt van a PowerColor...
[link] 390-ért. Vagy a Lightning, 500-ért. Ha engem kérdezel, nem jobb annyival a Lightning, amennyivel drágább, max a +1év gari miatt lehet érdemes rajta elgondolkozni.
De mindenképp vizsgáld meg a géped, amit írtam az NV topikba is, főleg a házat jól tartja-e a karikat, a lapot, slotot, nem hiszem, hogy a bolt miatt két VGA is ~2 hónap alatt kidöglene, ha ők lennének sárosak inkább azonnali KO lenne. Viszont valami kisebb elektronikai szabálytalanságból (vagy akár ha tuning miatt nem megfelelő feszeket kap a slotból!) az simán kinyírhatja ilyen távlatban.
Hiába veszel minőségi kártyát, ha specifikáción kívüli környezetbe rakod, úgy ki fog nyúlni az is, mint a huzat.
(#14419) Devid_81: Én nem ajánlok kártyacsaládot, csak leírtam, szerintem Ati-ból mit érdemes megnézni, mivel kérdezted. Ha valami sáros a gépedben, Te vagy az élő példa, hogy kinyúlik akár ez, akár az.
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #14398 üzenetére
Attól függ, mit vársz tőle, mennyiért.
Mondjuk dióhéjban itthoni árakon nekem nagyon bejön a Vapor-X, de Lightning áron inkább Lightninget vennék, nagyon bejön a PowerColor PCS+, mert szuper hűtést tettek a jóféle refinyákra korrekt áron és a BIOS gondokat is már jó rég megoldották. A Tri-X se rossz, de nálunk annyival nem olcsóbb a PCS+-nál, ésa amik mindenképpen nagyon szimpatikusak, főleg a Giga WF3, mivel jócskán olcsóbb a többinél, tuning nélkül jó opció lehet. Ugyanennyiért az MSI Gaming is jó lehet, de arról nem nagyon találtam részetes teszteket. -
Tomdriver
őstag
válasz
Devid_81 #14404 üzenetére
Nálam akkor dobott feketét, mikor OCéztem és kevés feszt adtam hozzá, de ez természetes.
Ha belőtted stabilra, nem volt még olyan game amitől padlót fogott volna, viszi stabilan.szerk: annyit még hozzátennék, hogy volt sok BS-em pl. a gamingel, és ott nem állt fel a gép, újra kellett indítani.
Villámnál ez is más: BS-t követően gondokozik kicsit aztán max. kidob az asztalra. Legalábbis én ezt annál a pár alkalomnál amikor volt, így tapasztaltam. -
Tomdriver
őstag
válasz
Devid_81 #14398 üzenetére
Lightning nem hangosabb mint pl.a sima Gaming és halkabb mint Giga GTX 780: Ezekhez van viszonyítási alapom.
Hőfokok OC-vel se mennek 76 foknál feljebb nálam, pedig nem egy extra jó szellőző házam van. Venti autora van beállítva, most nem emlékszem mennyit pörög ilyenkor, de nem zavaró a hangja. -
daveoff
veterán
válasz
Devid_81 #13058 üzenetére
Jólvan, akkor nem vagyok rgyedül a problémámmal, én e miatt el is adom a 780ti-t, nekem így nem kell. A 290x-el nem volt olyan játék, amiben hasonló hibák lettek volna, még NV-s játékokbab sem. Hidd el a Watch Dogs AMD-n is tökéletesen fog futni, max valamivel kevesebb lesz az fps.
Neked az nem tűnt fel, hogy NV-vel ugyanolyan beállítások mellett recésebbek az élek?
-
daveoff
veterán
válasz
Devid_81 #13055 üzenetére
Fps az van dögivel a 780ti-vel, több is mint a 290x-el, de ez sajnos nem minden. Villódzó textúrák, hirtelen megakad a játék, fps dropp, laggolás, nem tölti be a pálya egyes részeit, és játék fagyások, így tudom összefoglalni, hogy milyen a BF4 NV-vel. Ezeknek nyoma sem volt a 290x-el, egyszerűen játszhatatlan....
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #12428 üzenetére
Azért az a BS dolog szerintem túl van lihegve.
Ha BS-es, 3 vagy 8 napon belül 100% kijön, és egyből kapsz újat, ami már szinte biztos, hogy hibátlan lesz. Csak rá kell szánni kis időt alaposan letesztelni az elején, de ezt amúgy is érdemes megtenni mindig.
Pl. tudtommal a Tri-X-nek is ez az egyetlen baja, hogy picivel több volt belőle gyárilag BS-es, mint más márkából, meg a néhányaknál rezonáló venti. Amúgy meg jóval olcsóbban, mint a Lightning, jó. Persze, egész másra ideális a két termék, ez vitán felüli.De csak azért, mert hajajj, fúj, BS, még nem biztos, hogy a Lightning megéri a felárat.
Amúgy ha engem kérdezel, én jobban fáznék az MSI Lightning ventijeitől, mint pl. a topikban zörgősként számon tartott Sapphire ventiktől. A Sapphire-nak adsz kis csapágyzsírt, ha véletlenül zörögne, szupercsendes lesz, viszont a Lightning ventijei korántsem biztos, hogy ilyen egyszerűen karbantarthatóak.
Ha pedig az eddigi tapasztalatokból indulok ki (helikopter-szindrómás 7870/7950-ek, itt a topikban a kiköpött olajos Gamingek) azért nem egy csúcsminőség az sem. -
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #12412 üzenetére
A Sapphire ilyen széthúzhatókat használ.
A Giga szerintem nem sajnos.
Amúgy igazából szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé, a kinézett karik közül. Azt neked kell tudni, mennyit szánsz rá, és mit vársz ezért. Én még a Tri-X verzióka venném be a lehetsőges karik közé, pl. a 290X abból elég kedvező árú, és jó. Lightning amúgy csak X-es van.
(#12413) korcsi: Mivel nem találtam adatlapot, nehéz korrektül összehasonlítani. Nekem mindenesetre nem jött be az az MSI-féle.
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #12397 üzenetére
Ha 290X, akkor a Lightning-et venném a +1 év gari miatt, és mert azzal is már 100% ki lehet hajtani a maxot a GPU-ból. Ugyanakkor a 290X-es Vaporról még nem találtam tesztet, a képek alapján pedig komolyabb VRM-et kapott az X-nélkülihez képest. A boltban ahol linkelted, ez jön le a képekből, sima: [link], X-es:[link].
Bár én továbbra is pénzkidobásnak tartom a jelen árazás szerin az X-es karikat.
Ami azt a "pontosan az a gagyi zörgős vacak" ventit illeti, igen, az az. De se nem gagyi, se nem zörgős. Az egy teljesen korrekt minőségű, siklócsapágyas venti. Annyi a trükk, hogy időnként kell adni neki friss csapágyzsírt (mint minden más siklócsapágynak is úgy egyébként időnként), ami egy max 10 perces művelet [link]. Ja, és nem szeretik, ha nagyon magas fordulaton hajtod őket sokat. Cserébe karbantartva és nem gyilkolva nuku csapágyzaj, nuku motorhang, kultúrált szélzaj. Ha viszont megkapják a szükséges kenést, a világból kimennek, és nem kell sűrűn, 1-2 évet is elmennek egy jóminőségű zsírral, ésszel használva őket.
A Gigabyte-on lévő kis vackok, na én azokra mondanám, hogy zörgős vacak, nem ezekre.Venti tekintetében összességében én még csak rosszabbakkal találkoztam, mint ezek a "gagyi zörgős vacak" ventik.
(#12398) Malibutomi: Erősebb VRM, erősebb hűtés, a 2 venti lekapcsolhatósága üresben, +VRM hűtős backplate. +10K körül simán megérné, de szerintem akiknek ez fontos, annak +20k-ért is megérheti.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Devid_81 #12014 üzenetére
Egy gyors kor, nem kell 100mv neki ezen beallitasoknal, csak a teszt miatt huztam fel, 100mv olyan 1150/1450-et tud, de most nem feszegetem a hatarokat, mert a haziko szellozesen is kell javitanom. 3 ventim van csak most benn, egyszeruen nem huzatolja ki.
Az h csendes az relativ, nekem alapbol is hangosnak tunik alapon a rendszer, de fulessel jatszok igy nem hallom ha adok neki jatekot. Erzekeny vagyok a hangokra sajnos, ezert is lenne jo csendesiteni a rendszert, meg a tuning szempontjabol megnezni, mi a vegso hatara a rendszernek, lehet a 900D jobb lenne, csak 3x annyiba is kerul, igaz oda lehet pakolni radiatorokat is boven
-
Yllgrim
őstag
válasz
Devid_81 #12004 üzenetére
Nem tudom ki mit ir a huteserol, en meghuzva Crysis 3, Metro LL tolom es semmi gondom nem volt, nem sorolom a jatekokat, mert van par, nem hangos, jol huti a cuccot, na meg en ugyis levizezem idovel. Vehettem volna refet, csak ezert az arert kaptam Thief, BF4, Dirt3, Hitman Absolution es Sleeping Dogs-ot, tehat jobban jartam mint a reffel, stabil, lehet huzni mint atom es en hasznalom, nem tesztet olvasok
FX Procival ezt tudja...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Devid_81 #12001 üzenetére
Szerintem maradj MSI-nél. Az ára is rendben van, gold kupont is kapsz hozzá, hűtése is megfelelő(van ram hűtés is), egyedül a ventivel lehet baj, de ennyi szerintem belefér,valószínüleg nem lesz baja.
Ha meg nem tudsz kompromisszumokat kötni, akkor Lightning egyértelműen. Azzal nem nyúlhatsz mellé.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Devid_81 #11982 üzenetére
Nekem ez van, es 1140/1400-on lehet szepen hajtani
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Devid_81 #11991 üzenetére
Nem vesz vissza. A hütő brutál, 3 slot, 3 venti, hűt is mint állat.
Maguk a kártyák lassúak. Nálam is volt, simán ment 1200-on. Hozta is az MSI 1100 körüli teljesítményét.Más fórumokon is volt téma, elvileg van biosfrissítés rájuk, de a visszajelzések alapján nem segít annyit mint kellene.
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #11988 üzenetére
Megértelek. A Lightningen az az extra, hogy ha kifogsz egy nagyon jó GPU-val szerelt példányt, akkor jóval tovább fogod tudni húzni, mint bármelyik más kártyával, és talán még úgy is hűvösebb marad.
De tény, egy PCS+-nál szinte biztos, nem lesz a végén 15%-al gyorsabb, miközben ennyivel drágább. -
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #11986 üzenetére
450-ért leginkább a PCS+, vagy esetleg Tri-X vagy ha a legjobb kell, akkor Lightning, de annak elkérik az árát is, cserébe +1év garis. Én ezekben gondolkoznék.
MSI azért egy klasszissal gyengébb, a ventijeivel is sok gond volt. Az nem hiszem, hogy komoly előrelépés lenne a Giga után. -
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #11687 üzenetére
Jatszottam kb egy orat, talan masfel is megvolt...semmi hiba.
Nem hiszem, hogy ha hardveres a hiba, hogy a semmitol elmulna.
Talaltam hozza uj biost, de a flasher nem engedte fel, hivatalosan a jo verziohoz szedtem le, de szerinte ez nem jo verzio...mindegy nem bantottam, majd ha megint elojon a baj akkor neki fexek, addig is felve orulok -
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #11550 üzenetére
Egy kis kiegeszites.
Elvittem egyik haverhoz a kartyat, legyen masik gepbe is tesztelve mielott gari ugyintezes.
Jatszottunk, huztuk nyuztuk, a kartya tokeltesen ment DVI/HDMI egyarant.
Hazahoztam, be a gepbe, es most tokeletes...kb igy pislogok...
Mindegy aminek csak van hivatalos biosa, es felrakhato, en arra felrakom a legujabbat.
Alaplap megkapta, megnezem VGA-nak van-e, ambar annak ritkan szokott lenni...de ha van akkor az hivatalosan nem kellene garvesztessel jarnia, ha felmegy ra...foleg ha kibirja...vagy tevedek? -
CsonkaImo
addikt
válasz
Devid_81 #11553 üzenetére
MSI vagy Asus szerintem, esetleg Powercolor ha nem gond a 2 év garancia. Sapphire-t is ajánlanám de sajnos elég soknak rezeg a ventije-burkolata, egyébként a hűtése korrekt. BS hiba előfordulhat mindegyiknél sajnos.
"Barmire vevo vagyok, szoval johetnek otletek" Akkor MSI lightning.
Asbee: 7950/70 és itt a 290/X topicban is többen jártak rosszul, és ismerősöm is volt akinek vissza kellett küldeni egy 290-et. Saját tapasztalatom nincs, de nem is lesz. -
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #11503 üzenetére
Szerintem az én lehettem, ezzel: [link].
Viszont, ami nagyon fontos! Az olaj szerintem ilyen ventibe nem jó, túl híg, nem marad a helyén. A gyári zsírral is ez a baj szerintem a Sapphire kártyákon, picit hígabb az ideálisnál, és ha nagy fordulaton, magas hőfokon megy a kártya, akkor ki tud menni a helyéről, és akkor hirtelen "zörgős" lesz az amúgy makulátlan állapotú venti, és ezt a rázkódást tudja felerősíteni a műanyag burkolat.
Ami a Gigán a lehúzhatóságot illeti, nem próbáltam még. Viszont az a tapasztalatom, a legtöbb gyártó zégergyűrűs módon rögzített ventiket használ, ahol először a hátulján le kell vakarni a matricát (garanciavesztés gyanús) kioldani a zégergyűrűt, és akkor tudod csak lehúzni. Ennek érdemes lehet utánaolvasni, nehogy elpattanjon a venti egy eseteges próbálkozás alatt. Ezt is szeretem a Sapphire-ben, siklócsapágyas, szétpattintható ventiket használ generációk óta, amik ha zörögni kezdenek, 10 perc zsírzás után jobbak, mint újkorukban.
Amúgy megfelelő csapágyzsírt 1000 forint alatt kapni egy jókora tégellyel a jobb kerékpárboltokban.
-
rhonin
senior tag
válasz
Devid_81 #11194 üzenetére
Nem tudom miért gondoljátok, hogy veszélyes gyártó. Nekem is egy 290-es tri-x van és semmi probléma nincs vele. Se fagyás se semmi. Ismerősi körben is van pár és senkinek nincs vele gond.
Nagyon jól hűt és jól tuningolható a vapor-x meg még rátehet egy lapáttal...Andro93: Igen ezen "akadtam ki" én is...
-
GRaul
őstag
válasz
Devid_81 #11183 üzenetére
Igen. 4 vagy 5 nap alatt meghalt. Először csak szaggatott minden jatek. gondolom visszavette az órajeleket. Majd Biosban is mar szemetelt. érdekes pottyok, szinek jelentek meg a monitoron.
De szerencsémre x napon belül voltam, így vittem is vissza cserére
Cserélni nem tudták, ezért lett Asus -
Cole86
senior tag
-
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Devid_81 #9130 üzenetére
Lehet tesztelem úgy mondjuk egy hétig
, de mondom nagyon random... esetlegesen az illesztőprogram leállásra valami ötlet mert game alatt bedobta egyszer azt is, tudom ezek lehet hogy beleférnek sok ember értékrendjébe, de én azt szeretem ha aminek kell az működik, úgy ahogy kell
Werkly:
Én nem olyan rég raktam össze az adatlapon szereplő gépet, azért választottam az aktuális csúcsot, mert legalább 1-2 évig csak háttértárakat veszek majd, illetve cserélek ha gond van vele, na most ilyes formán ugye az ár/érték mutató erősen AMD felé billenti a mérleget, nincs is ezzel baj, csak ezek a random generált butaságok nem kellenének
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Devid_81 #9124 üzenetére
Asztalon powerdirector közben egyszer csak elsötétült a monitor, elrebegtem a miatyánkot vagy 3* hirtelen, és próbáltam mindent de kép nem volt többet, kelletett eszközölni egy rebootot, nem vicces sajnos az ilyen, mert game közben okés, max káromkodik az ember, de mikor dolgozik, és random alap órajelen bevág egy ilyet úgy hogy a munkamenetben csak egy eseti mentéshez tudsz visszamenni, és adott munka pocsékba megy, ez ilyen szempontból kritikán aluli, nem tudom mi okozhatja, igazából nem is érdekel, a mantle sem, az utolsó stabilnak mondott driver van fennt, nincs tuningolva sem, mert akkor erre legalább lehetne fogni! De mivel nem így van, így nem vagyok belátással, a bolltot feltelefonálva annyit mondtak letesztelhetik, de ha nem tudják reprodukálni a hibát akkor nem garaciális a probléma!!! Így ez egy ilyen ördögi kör, csak nekem nincs kedvem attól "rettegni" hogy mikor trükközik egy ilyet, és mikor megy fel a vércukrom
Azóta nem volt ilyen gondom, lekopogom ne is legyen, de még egy ilyen, és megy a kártya, nem azért mert szimpatikus az NV ha nem mert ott ilyen jellegű hiba nincs
9127# Devid_81:
Van az én lapomon is plusz molex, több kártyás rendszerekhez plussznak, be is van kötve, így rendelkezésére áll az áram, hát éljen veleGilthanas:
Nagyon szép konfig, impozáns az a hűtő nagyon -
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Devid_81 #9097 üzenetére
Aztán meg lehet kopogtatni a garpapírral... most ennyi miért nem elég gamelgetni? Benchekre meg lehet átállítani a kapcsolót, és potot tenni rá, az arra való, tudjuk helyén kezelni a dolgokat, jelenleg egy 1150/6400 szerintem bőven jó, és nem is degradálódik hülyére az amúgy nem is olcsó cucc
Bár kinek mi, sajnos ezeket a gpu-at sem válogatják, így attól mert ez MSI lájtning, még mehet szarul!
Mondjuk vízzel biztos még jobban menne pár mhz-elHa abszolút tuning kell ott van a 780Ti na az megy 1300+-t lazán
Más kérdés hogy nem éri annyit amennyiért adják, mert egyik-másik árából majd nem 2db 290 kijön, ami már nem egy kategória
-
daveoff
veterán
válasz
Devid_81 #8900 üzenetére
Ez a hűtés brutális, konkrétan közel egy Alpenföhn Peter méretű hűtőborda van a kártyán. Az az egy hátulütője van, hogy úgyis a GPU-n fog múlni a tuning ennél is, tök mindegy milyen szuper a nyák és a VRM, ha a GPU antituning. Mondjuk ezzel a hűtéssel szerintem simán mehet az 1,3V 24/7-re, már csak az árára vagyok kíváncsi, biztos nem lesz olcsó. Az 1080-as órajel, meg nem meglepő, ez a széria már nem olyan jó tuningban, mint a 79xx volt.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
Devid_81 #8730 üzenetére
Ezzel sokra nem mentem. Én nem vagyok hasra esve az anustól, ha ez nem derült volna ki akkor most mondom.
Viszont az érdekel, hogy van-e ~130k-s (bolti) áron jobb alternatíva, leszámítva pár 780-at (ami esetenként jobb, és olcsóbb is ). Valamint - ha van - tapasztalat ilyen típusú VGA-ról, esetleges ismert problémáról. Mint pölö Gigabyte esete, amire sokan (külföldi oldalakon is, pölö newegg) panaszkodnak.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Devid_81 #8112 üzenetére
Én spec azért tenném fel az asus biost, mert az 1.4v-ig engedi a feszt. Nem akarok annyit adni neki persze, de most annyira alacsony az alapfeszem, hogy amiatt akadok el a tuningban. Még Trixx +200mv is csak 1.25-1.28 feszt ad most.
Meg állítólag a memória is jobban megy azzal. -
-
adatfalo
senior tag
válasz
Devid_81 #7554 üzenetére
Köszönöm az észrevételeket.
Igazából szerintem ugyan azt csináltam mint mindenki más. Pakolgattam 10mhz-enként a a gpu órajelet, amikor szemetelni kezdett a 3dmark, emeletem egy kis feszültséget. Szóval mindig ellensúlyoztam. 100mV-al pedig 1190 felé nem tudtam menni, mert akkor már sok volt a baki a benchmarkban.
(#7550) Gilthanas Én is úgy tudom, hogy az igp nem befolyásolja az eredményeket, de ha gondolod csinálok egy bench-et anélkül is.
Ma még megpróbálom a cpu-t is egy kicsit magasabbra belőni. (a ref xfx mellett 4.6Ghz nem okozott neki problémát, viszont itt már alapfeszen kidob a 3dmark)
-
adatfalo
senior tag
válasz
Devid_81 #7546 üzenetére
Remélem jót nézek. Mindent resetre állítva, teljesen alapon a VDDC 1.188 V
Egy kérdés:
Ha vizezem akkor trixx-el hozzámerhetek nyúlni a core voltage-hoz, és mehetek +100 fölé? Illetve aki víz alatt használja a 290X-ét, az meddig jutott tuningban? (ph toplistát látom, de ott nincs megadva, hogy mekkora fesz-en mentek a kártyák) -
-
SimonYana
addikt
válasz
Devid_81 #7408 üzenetére
Hát nem tudom hogy csinálod , de nekem az FPS 45-120 között ugrál! képes 10-20 FPS-t váltani oda vissza!
Na mindegy! Jól hoz a konyhára nekik az biztos! Felmarkolták a nagy lét előre és most már dolgozhatnak rajta mikor van kedvük hozzá! Én sosem kapom előre a fizetésem! Valamit elkurtam az életben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- GTA V
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged