Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz F-ECT$ #9879 üzenetére

    Első lépés: AMD saját uninstallerét hagyod végigfutni: [link]

    Amint megvan, restart. Következő bebootnál megvárod van-e a windowsnak saját drivere a kártyához.
    ---> Eszközkezelő, amennyiben nem "Szabványos VGA illesztőt" látsz, jobbclick eltávolítás/restart.
    Ezt érdemes addig ismételgetni, amíg szabványos illesztőprogramra nem "vált".

    Ha ez megvolt, manual keresgélni az oprendszer particióján/egyebeken ATI/AMD mappák után..(D&S/Local/User mappák, esetleg programfiles), mindet törölni. CCleanerrel [link] én még ezután szoktam tolni egy registry takarítást is, ha az is megvolt restart.
    Ettől a ponttól jóeséllyel "tiszta" a Win7 és mehet rá az új driver! :K

    Megjegyzés..

    A Win7 saját drivereinek törlése opcionális, új Win7 telepítésénél akár saját akár másé, ez első lépések között van a listámon. Ha még sosem csináltad érdemes túlesni rajta.
    Kicsit hosszadalmasnak tűnhet de csak egyszer kell végigjátszani, ezután márcsak az AMD/ATI Uninstaller-->manual mappa keresés/törlés-->CCleaner registry pucolás trio kell egy-egy új driver telepítéséhez/kipróbálásához a garantáltan bugmentes működéshez. (Win7/Catalyst szempontból egyaránt..)
    Eredmény? Az agyonszidott AMD Catalystokkal/Driverekkel a világon semmi proglémám nincs azóta, hogy normálisan időt szentelek a Win7 "kitakarítására", illetve az előző driverek lepucolására. :K

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák