- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sondi1986
addikt
A harmadik HD7970 Lightningom is beteges.
Az egyik ventilátor nem forog rajta, de ha manuálisan felteszem 100% a fordulatot akkor egy kis idő után bekapcsol, de ahogy vissza állítom automatába, akkor megáll.
Még jó hogy tél van és egy venti is képes viszonylag lehűteni BF4-ban, de megy vissza gariba ez is, de már tele van a fa***m a Lightningokkal!!! -
Sondi1986
addikt
válasz lowzor #37920 üzenetére
Alapon van, mert a legelső kártya is néha piros halálozott, és azóta minden alapon használok.
Haverom HD7970-vel rendesen futott semmi fagyás, az ipontól kértem csere kártyát még az első esetnél és bennfentes létemre kaptam egy HD7850-es, avval is rendesen ment a BF4 semmi fagyás 3 héten keresztül.
Most meg ismét kezdődnek a gondok.[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Tegnap kaptam meg a harmadik kártyát. Evvel meg az a gond hogy nem megy 1150Mhz-en, csak 1000-ren hajlandó futni.
Látom az előttem is valaki ilyen problémával küzd.
Valami javaslat, esetleg egy korábbi hsz. be linkelnétek nekem, mert már vissza olvastam de nem találtam meg a megoldást. -
Sondi1986
addikt
Én nem pesti vagyok hogy lemegyek a sarki iponba és leadom a kártyát.
Különben nekem is ez jutott eszbe hogy amit kaptam kártya nem bírja szerintem a gyári órajelét ezért írtak neki egy 1100Mhz-es bioszt.
Nem tudom mitévő legyek mert olyan lapom van hogy nincs VGA kimenete, és ha kiszedem a VGA-t akkor nincs képem, és azért nem 1-2nap mire egy ilyet kicserélnek. -
Sondi1986
addikt
Tudtommal pénzt nem adnak vissza, hanem a giga valamilyen kártyával kárpótol de csak is erősebbet kapsz, ami eddig volt. És a giga 280 OC 1072Mhz-vel nem rossz választás.
Utoljára akkor volt ilyen nagy pénz vissza fűzetés amikor vettél egy 500Gb-os winyót 8k és mikor meghalt 22k volt ugyan az, akkor szívbaj nélkül vissza adják a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Azt mondják nagyon csendes MSI R9 280X Gaming 3G 3GB GDDR5
Mondjuk én a Lightningomat se hallom.
-
Sondi1986
addikt
válasz zovifapp111 #37288 üzenetére
MSI kártyáknak nincs baja csak a Lightnigot nem úgy rakták össze ahogy kellet volna, hogy ennyi hibás darab van belőle.
-
Sondi1986
addikt
válasz Sondi1986 #37274 üzenetére
Iponosok mondták hogy cseréljek kártyát valakivel hátha a táp nem bírja, és adjak neki max feszt 1,3mV.
Haverral cseréltünk 1 hétre kártyát.
Evvel prímán muzsikált a BF4.
Mikor vissza tettem a ligftningot.
Egy óra BF4 után újra lefagyott: de néha elsötétül a kép és kilép az asztalra.Nekem ez már 3-4 hónapja van, és driver gondra gondoltam utána jött a proci hát ha nagyon fel van húzva, a táp is szóba került de a 12V ága 564W tud leadni akkor csak bírni kell.
Most jött el az az idő hogy inkább vissza küldöm. -
Sondi1986
addikt
Az én Lightningom is szarakodik.
BF4-ben, vagy watch dogsban kilépked, vagy lefagy fél 1 óra után. Szolt 1-2 iponsonak, azt mondták hogy küldjem, benchmarkal, de azon meg 2 nap alatt csak 1x láttam egy kis hibát.
Azért vissza küldöm, hát ha ők észre veszik.
zack Ha át kapcsolod a biost 1050-re akkor nálad is világít az összes VRM led?
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Nekem a VRM-ek 54 fokosak, BF4 alat gondolom lényeges az is hogy mennyi van a nyákon.
-
Sondi1986
addikt
-
Sondi1986
addikt
Na meg játék működése leállt, ilyen címszó alatt lépked ki a BF4 meg a WD.
-
Sondi1986
addikt
-
Sondi1986
addikt
Ha BF4-ben fél óra játék után piros halál következik be, az minek a jele? Driver?
-
Sondi1986
addikt
válasz fatal1ty1984 #35799 üzenetére
Corsair Tx 650 elég neki használtan?
vagy CORSAIR VS Series VS650 újonnan. esetleg: COOLERMASTER G600 600W RS-600-ACAA-B1 ez is új.[ Szerkesztve ]
-
-
Sondi1986
addikt
válasz Rabbitf_24 #35770 üzenetére
Ja persze! Vártad hogy minél előbb át álljál a zöld oldalra.
-
Sondi1986
addikt
válasz Rabbitf_24 #35765 üzenetére
Sír az egyik mert nem találja tesóját.
Helyett barátkozik egy kiherélt Tahiti Le kártyával.
-
Sondi1986
addikt
Azt hogy értik a 270x és a 280x-nél a legerősebb verzíora hogy 1100Mhz- a sima órajel a boost meg TBS
fogyasztás és hőmérséklet függvénye?pl. a sapphire 270x toxic [link] 1200Mhz.ig boostol.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Itt az új Sapphire termék paletta: [link]
-
Sondi1986
addikt
Azt tudom hogy holnap már lesznek tesztek az új 200 sorozatból.
-
Sondi1986
addikt
válasz daveoff #31101 üzenetére
Ha a GTX760-as 299$ jelent meg és a hírek szerint a R9 280x is 299$ fog megjelenni akkor az kb 90-100k körül fog lenni.
Szerintem a R9 290 meg 120-130k fog fájni.
Mert ha belőnék a 780 mellé akkor az emberek azt fogják venni mivel csak az nvidia logót ismerik.
Elég szomorú hogy alsó kategóriában lévő nvidiát jobban veszik az emberek mikor ot a kokurencia sokkal jobbat kínál.
De hát ez az ismeretség. -
Sondi1986
addikt
lassan váltani kell sima R9 290-re csak az árára lennék kíváncsi
-
Sondi1986
addikt
Valakinek megy ez a videó? [link] mert nekem 7 perc után megáll.
-
Sondi1986
addikt
Ezeket a R9 290x teszteket linkelte már valaki? [link]
-
Sondi1986
addikt
válasz Cole86 #17752 üzenetére
Engem néha zavar amikor azt mondják hogy hangos kártya, szerintem mihez képest hangos, egy bármilyen ref. hűtős kártyánál jóval csöndesebb.
Ráadásul játékba lehet hallani a hangját ahol elnyomja a játék zaj.nekem 1,25V csak teszt alatt eszik.
Játékokban olyan 1,2V GPU-z vel nézve.
Csak a trixx 4.6-al tudod vezérelni a feszt, a 7870 topikba már ki tárgyaltuk pár 7870XT tulaj hogy mennyi a minimális fesz amit elvisel, engem annyira nem izgat az alá feszelés.
de ez a kártya olyan gépbe mint a tied: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest