- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ADEEE92
üzenetére
A hexa táppal én egy 4 ghz-re húzott x6 1055t procit hajtottam. Meg gainward 560ti-t amit szintén jól megrántottam. Az a gép sokkal nagyobb fogyasztással bírt mint a mostani konfigom. Bírni fogja a rendszered OC-val is.
Azok az anomáliák amiket írsz semmiképpen sem jó jel. Mint már írtam másik gépben is próbáld ki gariztatás előtt. -
->Raizen<-
veterán
válasz
ADEEE92
üzenetére
Semmilyen védelem nincs a tápegységedben se rövidzár védelem se semmi. Én a helyedben nem tuningolnám a cpu-t amíg ki nem cseréled a tápegységet. Mert ha "elszabadul" a táp ki is nyírhat mindent alaplapot vga-t memóriát cpu-t stb.
Ilyen egy elfogadható tápegység: [link]Amúgy esélyes hogy a te kártyád is kondihibás.
Ha nem gondolkozol crossfire-ben a későbbiekben akkor felesleges a 6xx-7xx w-os táp.
RoHS, WEEE környezetvédelmi szabványok
Magas hatékonyság (több, mint 80%)
Kimeneti túlfeszültség védelem
Rövidzárvédelem minden kimeneten
Bemeneti biztosíték védelem -
->Raizen<-
veterán
válasz
ADEEE92
üzenetére
Battlefield 3 Far cry 3 Dirt Showdown Starcraft 2 Dirt 3 Metro 2033 Crysis ezek mind jók vga stabilitásának ellenőrzésére. Furmarkot hanyagoljad leszabályoz a vga alatta és sütögeti a vrm-et. Szerintem inkább vidd el a tesódhoz a gépébe tedd bele a kártyád és nézd meg hogy ott mit produkál. Gondolom ő nem panaszkodik hogy az ő példánya sz@r.
-
-
karesz501
senior tag
-
Tomix24
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest