Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
gootibi #24642 üzenetére
Húh, jól fel ment az ára, mikor én vettem csak 62ezer volt.
Kíváncsi leszek, játékok alatt milyen hőfokon lesz majd neked a gpu. Ha nem gond, majd kicsit teszteld és számolj be. Nekem játéktól függően, 60-70 fok között van a gpu hőmérséklet maximum. Azt tudom, hogy egy csomó embernél ennél kevesebb...
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
gootibi #24627 üzenetére
A Flex kártyákkal nincs gond. Áttervezett a PCB, és a tápáramkör is erősebb a várható nagyobb felbontás és terhelés miatt. Ezért nem volt belőlük hibás. Viszont szerintem ez nem ér meg neked +10eFt-ot. Az, hogy nekem pont az van, az az én hobbim. Én mindig Flex kártyát veszek, ezek miatt. Most úgy néz ki, hogy bejött a számításom. Szerintem is maradj az ASUS-nál, az a biztos.
-
Repsol600
addikt
válasz
gootibi #24620 üzenetére
Sapphire-t ne vegyél mert lehet gond lesz vele. De ha szeretnél szívni vele és ide-oda kűldözgetni 1-2 hetenként a kártyát akkor vedd meg nyugodtan.
Asus, MSI, vagy Gigabyte amik ajánlottak, de az MSI-vel voltak venti vezérlési gondok ezért sztem Asus vagy Gigabyte amivel jól jársz. Én is most vettem egy Gigát akinek ilyen van mindenki dicsérte, ezért sztem jó vétel ez is. -
bazsi0322
tag
-
válasz
gootibi #24620 üzenetére
Figyelj ide, most regisztráltál az oké, de olvass már vissza legalább 1-2 oldalt, nem fogunk állandóan novellákat írni 1-1 embernek mikor épp kártyát akar venni.
Mielőtt én megvettem az ASUS-t, előtte 3-4 hétig vaciláltam hogy mi legyen, olvastam, olvastam és olvastam. Majd csak 1-et kérdeztem, MSI vagy ASUS legyen.
Mindenki ASUS-t javasolt, tehát azt vettem.
Olvass vissza és kész.
-
do3om
addikt
válasz
gootibi #24618 üzenetére
[link]
Pár hsz-en feljebb.
Sapphire 7870 GHz Flex nekem ez van.
Az 1200-as GPU órajelhez már kel neki fesz 1,219 helyett 1,230V és feljebb nem is lehet nagyon stabilan húzni. A ramok 5500-on stabilak feljebb előfordulhat gond de mint látható 6000-en is lemegy pár teszt de annak úgy sincs értelme.
De a tuning nem előre kiszámítható!!!!!!!!
Garis használt 7950 lenne a legfaszább, de arra még rá kel rakni +10 ezret.Az ASUS-al eddig senki sem panaszkodott, MSI-nél volt pár bioshibás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged