Új hozzászólás Aktív témák
-
logaritmus
tag
Mivel most olvastam ezt a venti "mizériát", hogy honnan jöjjön a levegő meg honnan ne, ezért én kíváncsi lettem egy venti mennyit befolyásol a VGA hőmérsékletben. Nekem ugye HIS 7870 van egy HAF932-es házban, tehát oldalt van egy bazinagy venti, ami közvetlen a VGA-ra tolja a kinti levegőt. Idle-ben a venti használatával még nyertem 4 °C-t, de terhelés alatt már semmit sem számított, hogy tolja-e rá a kinti levegőt a venti vagy sem. Pontosan ugyanannyi hőmérséklet értékeket kaptam terhelés alatt ventivel és venti nélkül egyaránt.
-
logaritmus
tag
best buy kari ez ha az ára is jó
-
logaritmus
tag
Németekhez már jutott Tahiti LE és nem is drágább mint az alap 7870 sőt!
-
logaritmus
tag
Úgy néz ki, hogy meglettek a végleges órajelek.
1232/1477 1.313V -on Idle-ben a temp 44°C és a fan speed 28%
Alap feszültségen jóval hűvösebb Idle-ben olyan 28-29°C
Terhelés alatt (BF3 és furmark) felment a temp 72-73°C -ra és a fan speed volt ekkor 55% körül.
A hangja a kártyának 50% felett kezdett megjönni, de így is bőven tűrhető.
-
logaritmus
tag
válasz
logaritmus #14755 üzenetére
Furmark bugos, GPU-Z tökéletesen mutatja, hogy megkapja! Akkor egy kicsit megrángatom az órajeleket
-
logaritmus
tag
Furmark-nak hihetek terhelés alatt amit ír feszültség értéket? Mert én driver-ban betoltam a +20%-ot és terhelés alatt ugyanúgy marad 1.219V, ami 1.337V -nak kéne legyen ....
-
logaritmus
tag
HIS 7870 IceQ Turbo megrendelve, talán valamikor ideér
-
logaritmus
tag
válasz
DroiDMester #13857 üzenetére
Jónak számít? -
logaritmus
tag
válasz
csucsbicep #13853 üzenetére
IceQ X - nek kb olyan van, mint a Powercolor-nak szerintem
KÉP -
logaritmus
tag
Egész jónak néz ki a hűtés rajta, lehet inkább erre nevezek be, engem nem érdekel a kinézete
KÉP -
logaritmus
tag
Nálam ilyen lett, igaz csak 5850@905/1190
-
logaritmus
tag
Sziasztok!
Szeretnék majd hamarosan belépni én is a 7870-t erősítők táborba, csak kíváncsi lennék van-e valami tapasztalatotok kimondottan ezzel a verzióval, mert sehol nem találok róla semmi infót (teszt, noise stb.). Érdeklődnék hátha valakinek pont ilyen van és nem Twin FrozR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest