- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23638 üzenetére
pff... van ott lóóvé kéremszépen. buhehe
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #23638 üzenetére
Hát, arányában lehet pénzben jobbra jönne ki hosszú távon talán. PC jóval hamarabb avul el, azután menni anyagi csőd lenne. Másrészt, megvenni a legfelső kategóriás cuccokat PC-n gyanúsan többe kerül, mint a ps4. Mert a gép úgy még tán időtállóbb lenne a mostani legdurvább cuccokkal. Csak bankot kellene robbantani hozzá.
szerk arra, amit közben írtál darky:
látod, ezért mondom, úgy tűnik a műszaki hibán kívül neked is bevált. Talán az a legjobb felállás. Játékra a konzol, gép meg minden másra, akkor abból már nem kell olyan ultrabrutál vas sem. De ez is egyénfüggő, kinek milyen igényei és lehetőségei vannak. Én is csak mondani tudom, hogy jó lenne.
-
GergoHD
tag
válasz
->Raizen<- #23633 üzenetére
Köszi hogy észrevetted mert én valahogy rosszul néztem úgy emlékeztem hogy 1100MHz-n ment neki a GPU
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #23627 üzenetére
Visszaszívom amit előbb írtam, az új driverrel tényleg sokkal jobb !
13.2 beta7
1150/1450
FPS: 35.8
Score: 1500
Min FPS: 17.2
Max FPS: 66.413.2 beta4
1250/1450
FPS: 33.6
Score: 1404
Min FPS: 17.1
Max FPS: 61.5 -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #23623 üzenetére
Csak mondom, hogy az én i5-3570k@4500Mhz eredményemet is lenyomja. És szerintem a tiedet is lenyomná.
Valami nem kerek az ő eredményeivel, mert többet kap mint kellene.Mostani képén meg pl nem is Preset Extreme HD van írva. Hanem custom és ultra.
Szerintem nála a driverben valami nincs alapon, vagy nem tudom melyik drivert használja, nekem még 13.2beta4 van, lehet azóta ennyit javult az újjal? Vagy a tesztben el van állítva valami beállítás. -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #23608 üzenetére
gratulálok
most így ha valaki rákeres akkor nem a rendes adatokat látja majd a kép mellett.
kész szerencse hogy nem 2db 7970-en futtatad és photoshopoltad át a képen egy 7850-re.
ja hogy vicc volt? LOL -
Trebron09
őstag
válasz
->Raizen<- #23591 üzenetére
Elég szarul van megírva az is biztos.
Ezt az alulfeszelést mivel érdemesebb megjátszani? Afterburner?
Néztem a kártyát tuningban belőttem 1200/1300Mhz-re (alapfeszen 1,219V) majd 3Dmark11 közben kifagyott.. azért ez illett volna bírnia nem?ASIC Quality 78,3%
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #23602 üzenetére
amúgy ez a valley nekem ilyen nesze semmi fogd meg jól tesztprogram.
gpu 50Mhz-el többet bírt 3-4kör Valley alatt mint crysis3-al indításig -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23602 üzenetére
buhehe....
lesz ez még így seszerk.
nono. szidjuk a zafírt, de a DualX igencsak szépen hűt -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23584 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23580 üzenetére
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #23580 üzenetére
ez inkább erre lenne válasz: (#23572) GergoHD
(#23581) Trebron09
tekintve hogy nincs a neve alatt logout blog-os link így nincs még cikk se -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23574 üzenetére
dicsak, Te akkor a kártyáddal alszol?
hinnye(#23577) GergoHD
tolom az enyémet, pill -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #23538 üzenetére
Igen, 3 fokkal melegebb is mint Far cry3 alatt
Most direkt toltam egy furmarkot, hogy hány fokra áll be a hőfok.
Még mindig 1150/1450.
gpu 67fokra állta be, vrm 71. Akárhogy nézem ez melegebb. Azt amit linkeltél meg olvastam én is, de nem tapasztaltam ezt. Én jobban elhiszem azt amit itt látok a saját gépemen. -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #23527 üzenetére
Most épp a TR -el játszok max+fxaa 1150/1450 így a gpu max 61fok, a vrm max 63 gpu-z szerint. Semmi extrém. Hozzá teszem nagyon jól szellőző házam van.
-
emiki6
veterán
válasz
->Raizen<- #23514 üzenetére
Én most sem hiszek!
-
Trebron09
őstag
válasz
->Raizen<- #23530 üzenetére
ööö.. szerintem ez nem nekem akart jönni.
-
Exelsior
őstag
válasz
->Raizen<- #23525 üzenetére
Már kikapcsoltam mert néha meg meg szaggat de csat átvezetöknél. De sajnos így sem jobb.
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #23525 üzenetére
Ahhoz képest nekem 58-59 fokra tolja csak fel a VGA -t 35% -os venti fordulat mellett 1150/1450Mhz mellett.
-
Motaba78
addikt
válasz
->Raizen<- #23514 üzenetére
azért az asus 7870 v2 default fogyasztása sem semmi, ugyanakkora órajelen ....
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #23374 üzenetére
Én alap feszen amit gondol magának úgy használom +10%-os power limittel, 1150/1250-en hibátlanul, memóriát ameddig enged felhúzhatom és nem hibázik
de értelme nem sok van, ezért így használom, ventivezérlés meg a giga ocguruval belőttem úgy hogy 50fokig állnak ventik, ha fölé megy akkor 10%-on pörög, 60 felet már 20%-on és így tovább éssemmi hangját nem hallom 1 óra crysis 3 után sem, amin viszont meglepődtem és nem tudom h van.-e összefüggés közte h mióta legújabb béta driver van fent vagy 10 fokkal hűvösebb a kártya és semmi beállítást nem változtattam....
-
emiki6
veterán
válasz
->Raizen<- #23353 üzenetére
Csak a TF3-nál vagy a HAWK-nál is?
-
plekk
tag
válasz
->Raizen<- #23370 üzenetére
Hohhhohhhóóóó
Így már érthetőek a hőmérsékletek.
Egyébként hasznos a cikk néha énis onnan puskáztam. -
plekk
tag
válasz
->Raizen<- #23365 üzenetére
Még nem is túl régen volt hogy írtad itt a csoportban hogy a giga 7870-ed milyen hűvös.
Nem tudom hogy csak csontra volt tuningolva a kártyád avagy nem azzal a kártyával teszteltél, de a Logout blog-os cikkedben a képeken elég komoly hőmérsékletet jár a kártyád.Az egyiken 76 fokos a másikon pedig 85. A 76 még okés de 85 foknál már elég izzasztó a helyzet.
Ezek hogy jöttek össze?
Vagy csak bugos a sensor? -
Motaba78
addikt
válasz
->Raizen<- #23365 üzenetére
köszi, én akkor nem nyúzom meg
-
Motaba78
addikt
válasz
->Raizen<- #23362 üzenetére
mennyit hoz a 1200/1450Mhz-es tuning az eredeti 1100/1200-hoz képest ?
alap feszen vagy kicsi emeléssel tudja ezt ? (alap az 1219mV nálam)
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #23302 üzenetére
Jah értem, ha hozok egy példát ahol szükség van a magas órajelre máris nincs miről beszélni.
Szóval ha nem beszélünk róla akkor menni fog majd 3400Mhz mellett ? NEM.
Ha a homokba dugod a fejed attól még nem fog 4 magra optimalizálódni.
Mind a két játéknak nagy a rajongó tábora. Starcraft2 vel szerintem többen játszanak mint a legtöbb felkapott mai címmel. Guild Wars 2 meg használja a négy magot és mégis kevés neki nagyobb PvP összecsapásokban.
Te nem játszol vele a többi meg le van szarva. -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #23299 üzenetére
Shogun2 full hd graphics high 1080p beépített mérés. Látszik mennyire csontra maxon megy a proci. FPS még tűrhető.
SC2 4vs4 itt a vga kártya 70-99% között mozog 4500Mhz mellett. Egy 800food vs 800food csatában nagyon nem mind1, hogy 20 vagy 40fps -ed van.
FX6100@4Ghz itt egy 6850 -t nem hajtott ki, szóval aki sc2 -t akar játszani ne vegyen bulldozert. Saját tapasztalat.
Guild Wars 2 esetén is WvW ben ahol két szerver csap össze 4Ghz en már néha bement 30fps alá is.Igazából nem izgat ti mit gondoltok, én amivel játszok az esetek 75% ában, ahhoz kell a többlet órajel, és a procimnak a 4500Mhz meg se kottyan.
-
Motaba78
addikt
válasz
->Raizen<- #23299 üzenetére
"Akkor mit szóljanak a bulldozer, cölöpverő tulajok?"
mihez kellene szólni ?
cry3 alatt nem teljesen full-full grafba 98-99% gpu használat és kb.50% cpu használat van egy FX-8320-al -
polgi803
őstag
válasz
->Raizen<- #23290 üzenetére
Feltételezem a proci bajuszát is meg kell picit húzni...vagy nem?
Pow limitet a karinál nem kell bántani? Csak mert láttam 20%-ra vagy mennyire állították sokan...
5.2-őn még beboot-olt...
de természetesen azért 5 alatt stabil...olyan 4.2 körül elég neki szerintem,nem kell 4.8...de nem offolok itt ilyeneket...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #23233 üzenetére
Mindig elb@szom..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<- #23193 üzenetére
Persze hogy en is megelegszek amim van, es ahogy megy rajta. Csak meglepo volt hogy ennyire kartya-zabalo .
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<- #23191 üzenetére
Azert eleg jol felzabalja ez a jatek a 78xx kartyakat. Abszolut minden full-on, a tesztben kaptam 29 FPS atlagot, 4.6 ghz-en 2600K-val es 7870@1100mhz CF-el.
-
Syz
senior tag
válasz
->Raizen<- #23143 üzenetére
Ott a pont..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23132 üzenetére
megvettem X800GTO2 után, frissen, ropogósan a 3870X2-t. normális driver sehol. mire kijött, lecseréltem. 4870-5770-6950 tette a dolgát. deviszont volt pár játék, ahová várnom kellett "pecsre" AMD/ATI vga alá...
a 7870-nel meg szinte már semmit nem néztem... még... egyelőre megy.
ámde bár nálam is a 13.2b van fent, csak tudnám minek és mihez -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #23132 üzenetére
Én sem értem mi a baj!? Nekem egyedül a BS-es sapphireokkal van bajom, de ilyet nem veszek/vettem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23115 üzenetére
namajd hamarosan meglesem már én is, hogy merre hány km az az TressFX
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #23110 üzenetére
igen, less be a 670/680/690 topikba....
egyelőre nekünk áll a zászló
-
Maxxy10
addikt
válasz
->Raizen<- #23110 üzenetére
-
válasz
->Raizen<- #23092 üzenetére
Nálam jelenleg beszerzés alatt, csak lassan (jön le) ér ide a futár
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #23002 üzenetére
Te használod vagy off?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22926 üzenetére
Egy 50 fok körüli gpu-nál nincs értelme alulfeszelni (nekem ilyen hűvös) és annyival nem fog kevesebbet enni a 7870-em hogy megérje.
Tegnap lett linkelve egy teszt, abból idéznék:
1050 / 1200 MHz @ 1.100V : 118W
1050 / 1200 MHz @ 1.219V : 156W (par défaut)
1150 / 1500 MHz @ 1.219V : 173W
1175 / 1500 MHz @ 1.250V : 194WAzért majd 40W az szerintem nem kevés.
-
Motaba78
addikt
válasz
->Raizen<- #22926 üzenetére
én is csak kérdeztem, idlében 26°, terhelve 50-52° C3 alatt, max 55% ventivel, mondhatom be sem tud melegedni
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
->Raizen<- #22917 üzenetére
1.1-es.bocsi.nem tudtam hogy már rajtam kívül ismeritek.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
->Raizen<- #22703 üzenetére
Én valahogy nem tudom csak a VGA adatait kiiratni.. CPU adatait hogy irattad ki?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22724 üzenetére
"Értem én a tréfát, csak nem szeretem..."
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #22703 üzenetére
engem tuti zavarna ez a sok piros felirat játék közben
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #22646 üzenetére
igen, fogalmazhatunk így is....de az nem olyan izé BS-sel szart be.. hanem, a néma BS-sel
...
de léynegében ja....szal 100%-ra nem fogjuk megtudni, mi lett az előző kártyával.
(#22655) Sondi1986
béta7.. te jó ég -
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #22387 üzenetére
No azért van olyan, aki nem játszik válogatás nélkül minden high profile játékkal. Pl. én.
-
Sonja
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22393 üzenetére
Mi köze a linkelt PC-s képnek az Xbox-hoz?!
Mert nem igazán értem ezzel mit szerettél volna. Nyílván szebb lesz, de elég alacsony felbontásúnak tűnnek a PC-s textúrák is, miközben némelyik 4k felbontású, állítólag ugyebár.
(#22394) - = Zk = -: Köszi!
Aranyos kis deszka.
(#22398) darky@: Persze, hogy jobb lesz az Xbox-tól, ez nem kérdés. Viszont attól még alacsony felbontásúnak tűnik nekem a textúra, holott nem kellene annak lennie.
-
maxxxboy
tag
válasz
->Raizen<- #22393 üzenetére
Ez szerintem minden játéknál így van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #22390 üzenetére
hmm... az fain lesz akkor (Y)
(#22391) Sonja
nem, csak kérdeztem.jó az avatarod. (Plank
)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #22387 üzenetére
nem is tudom, ez DX11-re gyün?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22232 üzenetére
Egy Phenom II 3400Mhzen egy 6870et is simán kihajt, Crysis3 alatt folyamatos 99%os terhelésen megy a kártya.
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #22247 üzenetére
"ezt meg lehet csinálni könnyen csak vga limites beállításokat kell alkalmazni"
Na ez érdekes számomra mert soha nem alkalmaztam direktbe ilyen "vga limites" beállításokat.
Fhd smaa-medium + all high Ezek vga limites beállítások?Mert ha igen szerintem kb mindenki ilyen beállításokat használ.max very high mellett de fxaa-val vagy hasonló.
Nem igazán értem ezt a vga limites beállítás dolgot.+ hogyan állíthatnám be máshogyan,?és most nem egy gtx 690 beállításaira gondolok hanem a többi felhasználó által "nem vga limites beállításait használva"
Kb már mindenki FHD-ba játszik szóval ez eleve kilőve...De világosíts fel.kovsol : Ugyan ezekkel a beállításokkal tolom és az fps érték is szinte megegyező.Annyi,hogy nekem zárt területen nem megy föl "100"-ra
-
seederking
őstag
válasz
Szerintem nem ártana megjegyezni,hogy nem 4 magos hanem, 4 magosítható cpu-ról beszélsz.Nincs fizikailag 4 magja szóval nem hinném,hogy teljes értékű 4 magos cpu-ról beszélünk.
+ miért nem pl egy phenom 960-970 tesztet raksz be neki.Az a proci amit haverod néz elég karcsú Cry3-hoz.
Fura mindenki sz@rozza a phenom-ot.Nekem meg 98-99%-on tekeri a vga-t cry 3 alatt.
Nem azt mondom,hogy kiváló proci 7870 mellé pl de nem kell eltemetni csak kicsit megrángatni.Nem hiába BE. -
miresz
veterán
válasz
Crysis 3-ban még jobban is szerepel az Athlon 750K,mint a PH II 955.
Persze nem ezen a ferdítő oldalon.
-
Strix Aluco
aktív tag
válasz
->Raizen<- #22234 üzenetére
Akkor még spórolok egy 10-est, és veszek apróról egy 2. generációs i5-öt.
Köszi a választ. -
Strix Aluco
aktív tag
válasz
Az oké, de nem Phenom, hanem Athlon a kérdéses, ami szintén 4 mag, csak 4GHz-re húzva.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22221 üzenetére
Persze hogy meg fogom venni, de meg nem jott ki. Vagy igen ?! Csak a demo-t szeretem volna kiprobalni ...
-
Montesantos
senior tag
válasz
->Raizen<- #22204 üzenetére
A hwinfo-ot hogy kell beállítani a játékoknál való kijelzésre?
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #22194 üzenetére
A helyedben én levenném az smaa-t 2x-re.
Szerintem 30 körüli fps már lassítja a játékot...
Nekem 2xsmaa mellett 40-50 nagy látótérnél 50-60 szűkebb látótérben de kint nem zárt helyen.
Zárt helyen 55-60+-
+ a smaa "butítása" lehetőséget adna pl a motion blur bekapcsolására pl medium-on.Mert ahogy láttam neked off-on van.Vagy direkt?miresz : Szép eredmény az fx-től
Hogy nézhet ki azzal a cpu-val meg egy 7970-el
(nem panaszként)
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
->Raizen<- #22081 üzenetére
azért éppen 30 fps-eket nem mondanék jónak
-
jumbo71
tag
válasz
->Raizen<- #22065 üzenetére
nem jelzi ki játék közben a dolgokat.Segítsetek légyszi.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Azt mondtad nem megy be 30alá nálad de hát azért bemegy az sajnos, volt 3 kép amin éppen 30 alatt van de van kettő ahol 23FPS.
seederking Megnyitod őket, utána kép megjelenítése és már jó is.
-
seederking
őstag
válasz
Azért nem szégyenkezhet a játék ezekre a grafikai beállításokra sem,amit egy 7850/70 elbír.
#22083 : Ha csak bal egérrel kattintok rá akkor is új ablakban nyitja...
-
seederking
őstag
válasz
F@ ki van.1024-ben bazi nagy a kép ha beillesztem de 800-ba meg olvashatatlanok az adatok
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #22075 üzenetére
Azt tudom, én és azért játszottam a bétában SMAA-val, de SMAA-n belül 2x és 4x között nem láttam a különbséget. Amúgy 4x mellett mennyivel csökken az FPS ? Jelentősen ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #22068 üzenetére
Miért tetted 4x SMAA-ra az élsimítást ? Én nem vettem észre különbséget a 2x-es vagy 4x-es között.
-
Trebron09
őstag
válasz
->Raizen<- #22071 üzenetére
Köszi, meg is találtam.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Kösz!
Majd megnézem én is ezekkel a beállításokkal!
Most egy 6870el tolom, proci 3000Mhzen FullHD High és Médium beállításokkal.
Látványra így is ver mindent amit eddig láttam és meglehetősen szépen fut. -
válasz
CPU terhelést hogyan tudnám kiírni a játék alatt illetve mivel?
És a RAM-ot?
Jó írás, köszi a választ.
BIG THX
-
Trebron09
őstag
válasz
->Raizen<- #22065 üzenetére
Ezt a monitorozást pontosan hogy is állítod be? köszi az infót!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22057 üzenetére
Azért erre a mérésre kíváncsi lennék mi neked a folyamatos mert 4xAAnél már megfektet szinte mindent, egy mérést akkor kérnék ha lehetséges.
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21929 üzenetére
Jaja,,most láttam én is a totyikjában,.jó ár.
Dealer95 : kulcs /ha egyről beszélünk darky@-val/.
Megy rendesen,nincs fps drop.stb?
Ha nem esik be 30fps alá még jó is lehet....
Harc közben "kapásból" ível lefelé az fps 30 környékére? -
Dealer95
őstag
válasz
->Raizen<- #21929 üzenetére
DVD-s vagy CD kulcs?
Hogy ne csak OFF legyen:
Nekem 30-70FPS között mozog 1080p-ben a Crysis 3.
Med-very high beállításokkal. -
Macka
veterán
válasz
->Raizen<- #21926 üzenetére
Valószínűleg.
-
Macka
veterán
válasz
->Raizen<- #21905 üzenetére
MSI 680 GTX Lightning, ami 1 nap után ment vissza garba. Aztán a 7770,amit vettem helyette memóriahibás volt.
Most végül Gigabyte Windforce3 OC.
-
V.Dave
senior tag
válasz
->Raizen<- #21874 üzenetére
ezt a gigabyte hater szöveget nem igazán értem, úgy látszik gond van a szövegértéseddel mert én a windforce ra mondtam hogy nálam nem jött be. Amúgy meg az hogy azt mondod halk kábé annyira releváns mintha azt mondanám hogy van lekötésben 1millió euróm a bankban. Vagy elhiszik, vagy nem. Én személy szerint inkább hiszek ennek, mint neked öcsi.
-
Jhonny06
veterán
válasz
->Raizen<- #21880 üzenetére
És mennyivel megy maga a játék?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21880 üzenetére
Procit nézted mennyire zabálja?
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21862 üzenetére
Nem vágom miért általánosítasz
Legalább a kolega tudja,hogy utánajárással (széria alapján) és teszteléssel meg lehet venni az adott kártyát.Főleg ha jó áron jut hozzá.
Megfigyeltem,hogy te "szívből" gyűlölöd a márkát,még a bs feltűnése előtt is ellene voltál ha jól emlékszem.
De mikor a gigát sz@rozzák megsem hallodviperabácsi : Minek vizezni ezt a szériát
-
polgi803
őstag
válasz
->Raizen<- #21862 üzenetére
Nekem volt és jó volt...de ha a legprofibbat szeretné,akkor Asus V2 a best szerintem...
-
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #21831 üzenetére
BF3 konkrétan pont csipázza a HTt..tesztek alapján legalábis. De tény, CFnél én nem reckíroznék..4(+) mag sok MHzen, az a tuti ;p
Egészen más oka van annak..aki CFet birtokol, szeretné a lelkét is kitaposni általában..aan pedig partner a 3770K, mert joban bírja az OCt, mint a kistesó.miklosss2012
Sajnos a Catalystnak kell..pedig kihagyhatták volna..egyszerűbb volt régen. -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #21831 üzenetére
Akkor meg jön a Bulldozer korszaka, mert AMD APU lesz a konzolokban.
De részemről vége az offnak. -
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #21827 üzenetére
Ahogy előttem írják, fizikai mag a lényeg..a Te grafikonodon is kitűnik, hogy 2500K vs. 2600K (+100Mhz, +2M L2, +HT) alig van difi. Ahogy a programozók jelenleg hozzáállnak, nem kell félni a masszív párhuzamosítástól..sajnos. Ezért is állja meg még manapság a helyét, hogy játékra őven elég az i5..ritka kivételektől eltekintve a HT semmit sem ér, sőt..simán okozhat stutteringet..ami CFnél amúgyis nyűgös téma..nem kell rizikózni vele szerintem. Node, procitéma off..
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #21827 üzenetére
HT kihasználtsága jóformán nulla C3 alatt hiába skálázódik fel sok magra, mert csak a fizikai magokat szereti, ezért is hasít a bulldozeren, mert hiába moduláris felépítés, ott azért fizikailag is megtalálhatóak a magok.
2500vs2600 3570vs3770 esetében az a +100Mhz többet nyom a latba mint a HT a tesztek során.
-
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #21818 üzenetére
CF alá miért ideálisabb a HTs Sandy? Ugyanúgy meghúzott i5K nem jó?
maxxxboy
Egyértelmű, csak kíváncsi vagyok, alá tudja-e támasztani a kijelentését. -
odorgg
addikt
válasz
->Raizen<- #21809 üzenetére
1-2 nap még amire lejön az 1 megás nettel originről, aztán elkenem vele én is a 7850 száját
-
korcsi
veterán
válasz
->Raizen<- #21803 üzenetére
Több gpu-hoz?
-
Montesantos
senior tag
válasz
->Raizen<- #21803 üzenetére
Nem ezt kellene használni a cf-hez? (angol tudásom nem az igazi)
-
Montesantos
senior tag
válasz
->Raizen<- #21798 üzenetére
nálam mindegy hogy high vagy very high különbséget nem láttam viszont ha pakolom az MSAA akkor az lefekteti az egész gépet...... marad a 2X
SMAA MGPU (2X) beállítás mit takar? próbáltam nagy változást nem láttam....
-
Montesantos
senior tag
válasz
->Raizen<- #21796 üzenetére
azt is megnézem, na letiltottam az egyik kártyát CCC-ben 19-25 fps a fenti beállításokal.. (a 6-os béta van fent, más minden alapon) monitor samsung 24 1920X1080
-
Montesantos
senior tag
válasz
->Raizen<- #21793 üzenetére
persze, letiltom az egyik kártyát
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21774 üzenetére
Még újonc, majd megtanulja hogy azt is lehet.
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21762 üzenetére
Pár hónapja emlékszem valaki linkelt HD7xxx "vs" HD8xxx összehasonlítást.Elég komoly különbségeket mutatva,mind teljesítményben mind fogyasztásban.De a valódiságára nem esküdnék.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21762 üzenetére
2-szer gyorsulás biztos nem lesz, mint a 4000-5000 esetén.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21759 üzenetére
Nem biztos, hogy csak kicsit fognak a 8xxx-esek gyorsulni.
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21759 üzenetére
A 8xxx-as szériára gondolsz,hogy csak ráncfelvarrásról/tökéletesítésről lenne szó?
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #21738 üzenetére
Hát ha az új szériát csak őszre dobják ki a piacra akkor addig is a jelenlegi kártyákat vonzó szinten kell h tartsák és hogy kiszolgálják a piacot és szerintem ehhez a driver optimalizálás is fontos kulcs kérdés úgyhogy szerintem addig még egy pár béta és végles változat ki fog jönni és hát remélhetőleg gyórsúlgatni fogunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest