- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
oettinger01 #4 üzenetére
Nem volt olyan sok idő ez; egyszerűen csak tudok számolni.
#5: Engem amiatt pont nem fognak. Igazából azon szerencsések közé tartozom, akiket - szerintem - az AI miatt elég sokára fognak csak kirúgni. Amit csinálok, az szerintem nehezen automatizálható jól. Egyes részei persze igen, de jó eséllyel elég sokáig kell majd mögé az ember is. Nem programozó vagy ügyfélszolgálatos vagyok.
-
ben2
tag
Milyen mohóság?
Ha van felesleges pénzed és csak ülsz rajta, akkor elkoptatja az infláció, tehát be kell fektetned.
Tech cégbe fektetni magasabb kockázattal jár, mint mondjuk állampapírokba, a hozamnak pedig a kockázattal arányosnak kell lennie (különben senki sem fektetne cégekbe). Ennek semmi köze a mohósághoz, ez józan ész. -
lordEVO
tag
$30 dollart ert egy reszvenyt nvidiabol anno amikor bevasaroltam belole most pedig $160 dollar darabja. Finom
-
ricsip
addikt
válasz
oettinger01 #4 üzenetére
Ha már kirúgták az éjáj miatt, nem ráér?
-
bteebi
veterán
Erről van szó!
Mindenben tudni kell meglátni a szépet... pláne ha épp téged is kirúgnak.
Ez a közel 4 ezer milliárd dollár (majdnem 20 évnyi magyar nominál GDP!
) amúgy smafu. Amikor igazán pörögni fog az AI láz, és már a nyilvános budikban is nVidia csipszek elemzik majd a kakkantásod alapján, hogy milyen célzott reklámokkal bombázzon téged a Temu, akkor lesz még majd 100 trillió-csillió usadollár is az értéke. Remélhetőleg meg fogja haladni a világ GDP-jét is, úgy lenne az igazi.
Legalább már nem csak szigeteket lehetne venni a bónuszokból, hanem országokat is.
Csak hogy lássunk ilyet is, az a
3,92 billió3920 milliárd dollár (inkább ne billiózzunk már, mert az angol billion alapján sokan az ezredére félreértik) jelenleg nagyjából1 326 426 080 000 000
forintot ér(t). (Normálalakban talán jobb lenne; 1,32643×10^15 Ft. Habár habár... így most pont 3,92 milliárddal értékeltem túl
.)
-
cami][us
senior tag
Legalább valaki keres az AI őrületen, ha már máshol tömegeket kell kirúgni miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Túra és kirándulás topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest