Új hozzászólás Aktív témák
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Jhonny06 #21879 üzenetére
Én az első pályát vittem ki még. Nem voltak random fps drop-ok. 1080p fxaa post processing low motion blur off shadows high minden más koppon.
(#21882) csucsbicep: Elfelejtettem elmenteni a hwinfo beállítást amit kb 20 percig állítgattam mire jó lett szóval most a monitorozás nem volt benyomva játék alatt majd újra megcsinálom.
Játszható szint volt teljesen az íjjal szépen tudtam célozni. -
GergoHD
tag
válasz
Jhonny06 #20425 üzenetére
Igen ezt már énis néztem hogy a drágábbik árából már lehet kapni 7870-est is. Az 1 baj amiért nem nézelődtem a 7870-esek között az az hogy egy Phenom 2 x4 965 BE-m van és olyanokat olvastam hogy nem hajtja ki és ezért maradtam a gyengébbiknél.
És még az a probléma hogy a maxiális keret 73E Forint és mellé még kb 13E-ért egy tápot is kell vennem. -
-
kovsol
titán
válasz
Jhonny06 #19937 üzenetére
Semennyire. Hűtés és villanyóra tesztelésre jó csak.
Heaven DX11 Benchmark sokkal jobb erre. Esetleg Battlefield3, Far Cry 3 vagy Crysis3 beta is jó lehet.Ha játékban nem pörög maxon ott akkor valamit nagyon nem jól csinálsz, mert egy 2500k val ki kell tudni hajtani a kártyát.
-
RVR400
veterán
válasz
Jhonny06 #19320 üzenetére
Itt egy teszt.
Szerintem az eredményed teljesen jó, a procit kell megrángatni. -
Blaise
veterán
válasz
Jhonny06 #19276 üzenetére
A kolléga PhysX-ről érdeklődött, arra próbáltam reflektálni, hogy nem biztos, hogy megéri a két kártyás dolog, te kezdted egyből védeni az AMD-t
Ahogy felettem nagyon jól megírták mások is, az éremnek két oldala van, akinek CUDA kell az Nvidiát vesz, akinek jó DirectCompute teljesítmény kell az AMD-t.
Olvass vissza a topicban, a Sapphire 7870-ek BS hibája elég rossz fényt vet a 7870-es szériára, ezért is váltanak sokan most Nvidiára, akiknek korábban eszükbe se jutott, erre külön rájátszik az, hogy fentebb említett üzlet néha elég nagy árengedményt ad az NV kártyákból, az ilyen akciók miatt közel sem annyira tragikus az árkülönbség, mint azt itt sokan hiszik.
Persze ilyenkor aki résen van, az berendel párat, és szépen az aprón értékesíti +4-5k-val többért, de ez már másik történet.
-
Blaise
veterán
válasz
Jhonny06 #19266 üzenetére
Elég rosszul érzed, nem vagyok egyik oldalnak sem rajongója, racionális alapokon vásárolok kártyát, de te viszont AMD fan vagy ahogy látom.
Ha valaki PhysX mániás, akkor nyilván vegyen NV kártyát. Jelenleg az a helyzet, hogy az AMD olcsóbban adja ugyanazt a teljesítményt, de cserében könnyen belenyúlhatsz a BS hibába, senkinek nem hiányzik a több hetes garanciális procedúra. Az NV kártyák normál bolti ára tényleg horror, de résen kell lenni, és szinte a 7870-nél 1-2ezer Ft-al drágábban meg lehet venni egy 660 Ti-t.
-
korcsi
veterán
-
janes1976
őstag
válasz
Jhonny06 #18966 üzenetére
Az pont érintett.
Sapphire-t 7870-esből egyáltalán nem szabad venni.
Teljesen különböző idő elteltével jelentkezik a BS. Viszont úgy tudom, hogy az első széria, a legelső az hibátlan.
A kettő közül bármelyik jó. Sokan itt az Asus-t preferálják inkább, de itt a PH-en egy ember nem jelentkezett, akinek gondja van a Gigabyte OC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged