- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mire föl ez a nagy mellény?
tök jó, hogy megpróbálod elmagyarázni, de ha nem vagy tisztában a fogalmak jelentésével, akkor jobb lenne, ha nem idéznél és nem magyaráznál jogszabályokat, mert csak félrevezetsz másokat.
a szerződéskötés, ahogy lejjebb is írtam, addig tart, amíg a webshop visszajelez - ez mind interneten keresztül történik. onnantól kezdve szerződéses viszonyban vagytok - ő köteles a visszaigazolt áron szállítani, te pedig, ha szállít, fizetni érte.
az a rész, amikor személyesen átveszed, és nem vagy távol (3 felkiáltójellel), az már a szerződéses kötelezettség teljesítése. ennek a formájáról a törvény nem szól.
azt már csak egész mellékesen teszem hozzá, hogy eddig egyszer éltem az elállás jogával, és az pont egy weben rendelt, személyesen átvett termék volt. a webshop a rugalmasságnak minimális jelét sem mutatta (vettem helyette drágább terméket, de abba nem akarták beszámítani, ill. pont a 30. napon utalták a pénzt vissza), de az fel sem merült, hogy személyesen vettem át, és akkor nem megy az elállás. 'nuff said.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest