Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz
jozsi252 #8089 üzenetére
Nekem ezt csinálta a 6970-em de nem tudtam rájönni miért van.....és csak amikor gondolt egyet.....jó, volt hogy játékokból kidobált de volt hogy 2D ben is elkezdte csinálni, aztán abbahagyta és minden jó volt.........Kíváncsi lennék mi ez ha megtalálod az okát......És nálam ugyan ez volt, most hogy belegondolok.....első nap megvettem a kártyát, teszteltem tuningolt proci minden, több teszt is lefutott ......Másnap meg mennék játszani és kidobott
Speed(R): Na a 16 Gb a felesleges
Én is azért vettem 8-at, mert 3 ezerért kaptam +4 gigát a 4 giga mellé, így megérte.....és ajánlott is a 8 giga szerintem de több az
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest