Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz
Steve198310 #47878 üzenetére
Ilyen problémákkal én mindösszesen az első hetekben találkoztam és azokról az esetekről is kiderült, hogy júzer hibái voltak. A Windows 8.1 számomra, aki nem ajtóstul ront be a házban egy nagyszerű rendszer, mint a Windows 7 is amilyen volt. A start menü hiányán nehézkes volt átlépni, de mára már még hatékonyabban dolgozok nélküle a gépen. Egész egyszerűen elkezdtem felfedezni a billentyűzetet és 2 gomb megnyomásával oda tudok kerülni, ahova eddig 5-6 egérkattintással a start menün keresztül. "Hibák" persze vannak, de ezek engem egyszerűen nem érintenek, hiszem a Microsoft nem erőlteti rá az emberekre a metro felület használatát már a 8.1-ben. A Windows 8.1 jött, látott és győzött. A Microsoft jött, elvakult és vesztett. Az a fejetlenség ami az elmúlt években jelen van a cégnél idővel tönkre fogja tenni őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest