Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Két felhasználói vélemény róla:
'HD5770-es karit cseréltem erre. Szuper kártya, blackscreent nem produkált. Hogy felhozzak egy játékot a példának okáért a Tomb Raidert ultimate beállítási szinten viszi FullHD-ban, emellett a hűtésre sincs panasz, 50 fok felett nem nagyon láttam úgy, hogy a hangja is észrevehetetlen. Egyetlen dolog, hogy nem jár hozzá alapból DVI-DSUB átalakító, így azt utólag kellett megoldanom. Összeségében csakis ajánlani tudom! Nagyon csendes, még terhelés alatt is.'
'Az előző 4850-esemhez képest sokkal kevesebbet fogyaszt terhelés nélkül és főleg kikapcsolt monitorral (a szünetmentes tápom terheltségi értéke alapján). Méretileg is kisebb a 4850-nél, kényelmesebben elfér a házban. A legújabb játékok is gyönyörűen futnak rajta full HD-ben. Mi kell még? Tuningolni nem próbáltam, nem láttam értelmét.'
Ezen tapasztalatok és a te tapasztalatod után kíváncsi leszek milyen is lesz az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest