Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
Üdv!
Most váltottam 4870-ről R9 270 -re és olyant tapasztaltam, hogy filmnézés közben halk "zizegést/cicergést" hallani ilyen mellék zörejként a film alatt, ami leginkább beszéd közben hallható! Néztem sima divix-es filmet és 720-as HD-t is és mindkettőnél tapasztalható ... hdmi-vel csatlakozok TV-re így a hang a VGA-n keresztül megy ... a 4870-el nem tapasztaltam ilyet!
13.10-as driver csomagpt tettem fel ... a CCC-ben nem találtam hanggal kapcsolatos állítási lehetőséget.
Akinek van ötlete ezzel kapcsolatban, hogy miként lehet javítani ezen, az kérem ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest