Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- Acer notebook topic
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lowzor #39091 üzenetére
Megedződtem a 6870 ref hűtéses CF-el
Ez egy nagyon jó kártya,csak sajnos ez a hűtés elég hangos tud lenni,ha elkezded pakolni neki.Most lepasztáztam a másikat is.Ott nem hozott ennyit a hőfokon(saját venti profil ami inkább hangosra van belőve,de hűtsön),de beállt 69 és 67 fokra a két kártya,viszont a ventik fordulata tovább csökkent 77 illetve 71%-ra.Ez a korábbi forró és 100%-os hangzavarhoz képest már-már üdítően halk
Szerencsére van lopakodó kis gépem ez meg csak játékra van,ilyenkor meg elnyomja a játék hangja,de alapon netezésre a 2 vga full hangtalan(32 fokon).
isizakhi03 : Elég jófajta anyag,de próbaképpen ki lehet próbálni a kártya tetejére(hátlapjára a gpu fölé) egy kis 8cm-es ventit ráapplikálni.Most tesztelgetem és jelen pillanatban úgy fest,hogy a fölső kártya nyugalmi állapotban hűvösebb mint az alsó,ami igen érdekes,mert cf-nél alap szabály,hogy a a felső kártya durván10 fokkal melegebb mint az alsó.A R9 290-eseknél is most olvastam,hogy a elég gagyira sikerült hűtést is így tuningolják és a gpu vagy a memória vezérlő hátára plusz ventit tesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Windows 11
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest