Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Acula M.D. #14 üzenetére
Naja, ha munkára kéne az MX Master3 (még nincs semmi baja, max azt utálom benne hogy milyen nehéz) helyett én se vacilálnék rajta, mert oda biztosan jó. Csak abban nem vagyok biztos, hogy játékra is jó e ez a forma.
-
Acula M.D.
tag
Év elején vettem egyet(a kisebb polling rateeset), eddig meg vagyok vele elégedve. Bár nem ezzel játszom, csak a munkába vettem. Fontos volt a másik irányú görgő, meg az extra gombok. Egy R.A.T. et váltott, amit a munkaadó biztosított, de elegem volt hogy 2havonta cseréltetnem kell, mert duplaklikkes lett mind.
-
Kansas
addikt
válasz
zsirfecske #12 üzenetére
Nekem kellettek volna... én eredetileg egy Hellhound 9070-re vártam, hogy normális árszintre essen, de nem hogy nem ment le 300e alá, hanem inkább felment 400e környékére, miközben a Hellhound XT meg 323-ért kapható lett... úgyhogy az lett belőle. Undervoltolva+powerlimitelve nem sokkal eszik többet a non-XT-nél(új tápot legalább is nem igényel), de még úgy is gyorsabb...
-
Kansas
addikt
válasz
zsirfecske #9 üzenetére
Ja, kezdenek jó irányba menni az árak.
Azért az vicces, hogy több XT modell is olcsóbb, mint a sima 9070-ek jó része... -
SunMount3r
nagyúr
Egy Logitech G400s leváltására a Pulsar Xlite V4 Large, vagy ez a Keychron M6 lehetne a jobb megoldás? Amúgy az M6-on a görgő alatti gomb szabadon átprogramozható?
-
zsirfecske
addikt
vagy máshol 317k vagy sapphire pulse xt 307k ugyanitt
-
Locutus
veterán
Ez a Keychron M6 egy ideje piszkálja már a fantáziámat a freeroll miatt. Valakinek van már?
-
LadaLord
aktív tag
Hajszálkereszt, az...
-
wolfman
veterán
Ejj, ha ez a klaviatúra még világítana is...
-
Kansas
addikt
válasz
deathcrow42 #2 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a színéhez, a feketét egy tizessel olcsóbban is megkapod...
-
Az a fehér 9070XT jó árban van
-
Ejnye, az SSD elég érdekesen van árazva a 9100 Pro-hoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest