Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

Ma beléptem a klubba 2db VTX 7870 Black-el.Kezdés képen 1050/1550/1.088v-vel indítottam(+20% Powertune) és ráeresztettem a Kombustor 2.5.2-t (kockás golyó tesztet).10 perc után az alsó kártya 64 míg a felső 69 fokos volt egy 28 fokos panel kecóban mérve.Majd ráeresztettem a "szőrös fánkot",ahol érezhetően jobban melegedett a kártya,de 10 perc után itt is 71/83 fokos volt a két kari.Itt már volt hangja a hűtőnek,de még mindig halkabb a 6870 ref-től.Isten igazából gond nélkül ment az egész váltás,leszámítva azt,hogy a Trixx teljesen megbolondult és össze vissza szabályzott,nem tartotta a feszeket és hibaüzizet,míg a regedit-ben manuálisan le nem tiltottam az ULPS-t(mondjuk ez a hiba a 6870CF-nél is játszott nálam).Ezen felül a CF. hibátlanul működik és a kártya hangjával sincs semmi gondom.Ellenben a 6870-ref-hez képest ezeknek a kártyáknak a felépítése egy forintot sem ér.Nyeklik-nyaklik és rendesen féltem,hogy eltörik mire betuszkoltam a házba.Ami viszont fájó számomra az az,hogy rá vagyok kényszerülve a Trixx-re,mert a kártya alap feszen kezelhetetlenül melegszik és hangosodik.Nem is értem miért kellet ezt így kiadni,de egy javított bios nem lenne rossz húzás a gyártótól.Összességében eddig kellemes csalódás a két kártya,mert nagyon féltem a hőfokoktól és egyéb gpu kihasználtság és Boost ugrálástól,de lekopogom eddig minden rendbe.A táp meg simán bírta a Linx+kombustor kettősét és a határának a közelébe sem jártam.

Új hozzászólás Aktív témák