Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Van! Az a lényeg hogy akár egy táp is lehet a BS forrása, ezért is lehet az egyik ok, hogy a szervízekben gyakran nem tudják reprodukálni a hibát. A tápod nem gyenge, de megeshet hogy zajszürés tekintetében nem áll a helyzet magaslatán, és a tápből jövő zajokra különössen érzékenyek ezek a VGA-k.
Kapcsolj ki minden tuningot, és OC illetve monitorozó programot. Épp nem rég írtam én is, hogy nálam MSI AB, Fraps, GPU-Z, HWinfo,X-fire, és ezek kombinációja is okozott már kékhalált, illetve csontra fagyást is, fekete képernyővel karöltve, Nvidia-val(GTX480-580-680) is. Amióta csak akkor használom ezeket a progikat, amikor feltétlen szükségesek valamihez, azóta nem tapasztaltam hasonló hibákat. Lényeg az hogy kapcsolj ki minden felesleges alkalmazást, és játsz sokat. Ha lessz BS akkor az jó esélyel hardver hiba, ha nem, akkor az egyik szoftver a BS forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő