Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
szasanyi #209 üzenetére
125W TDP-ről annyit, hogy alul lehet feszelni mint az állat
A másik meg, hogy pont nem fért bele a 125W TDP osztályba nem jelenti azt, hogy 125W-ot fogyaszt.Nagyrészt Megelégszik pl. 99W-al is, de a szabály az szabály. Melegedés az max gyári hűtővel probléma, ha feszeled.... Mugen 2 meg szépen lehűti a fejét a 8120-nak, de gyári hűtő tény, hogy kuka... Nyugodtan hozz érveket, de én sok sok évre veszem ezt a procit, és ezt találtam hosszútávon jobb megoldásnak. Még ha egy árban lennének is, akkor is erre hajlanék, de hogy 20%-al olcsóbb is, így egyértelmű. (Én sem vagyok AMD fan, ár/érték győz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest