Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #280 üzenetére
Ez igaz, de én nem mondtam, hogy attól az jó vétel - azért mert még nincs olcsóbban új, attól ez egyáltalán nem evidens!
Ezek túlzott árak, egyik sem ér meg annyit tökmind1 melyiket nézed. Az a lényeg, hogy gerjesszék a (minimum) részben indokolatlan igényeket és azzal növeljék a fogyasztást (vásárlást). Lásd: Crysis 2, ennél jobb példa erre nincs is. A másik felét meg hozzáteszi maga az user az örök elégedetlenséggel, ami alapján mindig jobb kell. Persze van ésszerű kompromisszum a kettő között!
Én kizárólag FullHD felbontásban játszom, és a jelenlegi - közel sem csúcs - gépem tökéletesen alkalmas mindenre. Igaz, nem vagyok hardcore gamer (ahhoz öreg is vagyok már), nem tuningolok és tesztelek agyba főbe, és tudomásul veszem, hogy nem megy minden maximális részletességgel meg 4xAA + 16AF látványjavítókkal. Attól még nem rossz, és nem kell mindenáron (főleg ilyen áron nem) cserélnem. Ezt, csak mint saját véleményt mondtam.
De már talán azt is említettem, hogy - a fentiek alapján akár következményként megfogalmazva - itt csak ennyi a történet lényege: ki tudod-e vagy ki akarod-e fizetni ezt az őrült összeget?
Én nem, de persze nem vagyunk egyformák mint ahogy az igényeink és a buxánk sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 5
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest